WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymój dziś łącznie ok godzinki spał. Miałam jechać do biedronki, ale Mały trochę zaczął marudzić i mąż stwierdził, że pojedzie sam na zakupy. Jak ostatnio pojechał przywiózł nieświeże mięso, spleśniały czosnek i nadpsutą paprykę, więc już się boję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki która z was miała tu problem z opuchniętymi oczkami? Chciałabym wiedzieć jaka diagnoza była. Mojemu puchną powieki na wieczór przeważnie, potem schodzi i tak prawie codziennie. Pediatra mówiła ze moze kanaliki zatkane i mam masować ale poprawy nie ma
Ktoś wie jak wyglada udrażnianie?
Angela trzymam kciuki zeby tym razem udało sie pozbyć tego dziadostwa!
Kamcia gratuluje zakupu!Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam problem ale diagnozy nie mam czekam na okuliste położna mówiła ze to niE być od trądziku niemowlwcego i żebym przemywala bratkiem. Mój ma tylko górne powieki bo oczy czyste. Jak byłam na ip to znowu kazali tylko solą fizjologiczna. Więc przemywam woda i czekam
-
Skali89 wrote:Ja miałam problem ale diagnozy nie mam czekam na okuliste położna mówiła ze to niE być od trądziku niemowlwcego i żebym przemywala bratkiem. Mój ma tylko górne powieki bo oczy czyste. Jak byłam na ip to znowu kazali tylko solą fizjologiczna. Więc przemywam woda i czekam
A twój płacze łzami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 20:00
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyHejo.
Angela przykro mi.
Kamcia gratuluję zakupu auta.Mąż ma dzisiaj spotkanie z klientem w sprawie sprzedaży naszego Fiacika.
U nas Hania budzi się o 7.30, żeby mieć o 8.30 dłuższą drzemkę (chyba najdłuższą w ciągu dnia). Budzi się o 10.30, a potem przez cały dzień ma półgodzinne drzemki.
Ogólnie już tydzień jest tak, że od 18 niesamowicie krzyczy. Niby chce spać, niby jeść, ale po 5 sekundach ciągania cyca zaczyna się wyginać i krzyczy bez powodu, co przeważnie kończy się piardami.
Ogółem to czasu na BBF coraz mniej... Szczególnie jak moj M jest w domu, boo dostęp do kompa mam zerowy, a moja komórka zaczyna kończyć swój żywot - pasek powiadomień nie wysuwa się przez zepsutą część ekranu dotykowego. Ale mąż obiecał mi nową w grudniu na urodziny.
U nas szczepienia mam zamiar załatwić w przyszłym tygodniu, pod koniec 8 tygodnia Hani - położna mówi, że z tym to nie ma się co spieszyć. -
nick nieaktualnyHej dziesczyny
u nas dzis dzien szybkp zlecial , po 15 pokechalismy z mezem zamowic plyty na szafe i szafke pozniej do biedronki po pampersy ktore nie uczulaja moje dziecko pptem kaufland i do somu, zamowilismy pizzembo nie bylo czasu na gotowanie...zaluje ze ja zjadlam bo mam zgage taz imzoladek mi dokucza
Kamila gratuluje zakupu niech sie dobrze jezdzi !
maly teraz spi ciekawe za ile sie obudzi imo ktorej usniebutelke mleka sciagnelam bo cyc pelen i co tu zeobic jak dziecie spi?
Zaraz ide sie myc i wskakuje do spania zanim maly terrorysta sie obudzi...dzis kazdy padnety na maksa jakis dzien taki ...
jurro po 15 jade do okulisty na wizyte bo cos slabiej widze a nogdy okularow nosic niw musialammama nadzieje ze to tylko zmeczenie...no i pfzyjemniejsza czesc jade kupic meble do salonu nowe
super nie moge sie doczekac !
-
A jutro idę do doradcy laktacyjnej.
Jeśli mam karmić jeszcze przez 4 miesiące to musi to inaczej wyglądać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2016, 10:36
-
nick nieaktualnyalinka wrote:Nie wiem co dzisiaj jest mojemu dziecku, od godziny 1 w nocy budziła się co godzinę, pół godziny z płaczem. I od rana cały czas krzyczy jakby ja ze skóry obdzierano. Spokój na 15 minut i od nowa...
Poza tym piersi nie chce złapać, krzyczy wije się i jeść nie chce. Jak już się uda to 3-5 minut puszcza i płacz od nowa. Ktoś ma jakiś pomysł co jest?
Jej, u nas dzis dokladnie to samo
Maly nie spi od 5, budzil sie co pol godziny, a przez caly dzien mial kilka drzemek pareminutowych
A tak to piszczy, marudzi, ciagle chce byc na rekach, ale i to nie bardzo pomaga. Na cycka tez sie obrazil, wypluwal i krzyczal, wiec jadl butelke ehh
Boje sie nocy, chociaz moze po takom meczacym dniu coa pospi.
A jutro mamy pierwsze szczepienia i pewnie tez nie bedzie latwo...