WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj zdecydowanie się WKU.....łam na moje cyce.
Przez myśl przeszło mi "zaburzenie kp" miałam ochotę świadomie i radykalnie odłączyć na zawsze od cyca.
Ale to chyba nerwy mną szarpaly,zmęczenie i widok cierpiącego małego.
Od godz 17 - teraz z przerwą na kapanie nosiłam go na rękach tak się darl.
Zjadłam na obiad udko od teściowej ale z gęsi bo nam zapakowala do domu.
Pytanie czy udko zaszkodziło bo było pieczone z udkiem z kurczaka?
Choć w smaku nie tak ostre jak wczorajsze z kurczaka.
Czy poprostu męczą go gazy.
Tak jak u macioszczyczka widzę ten sam wiek praktycznie dzieci.
Zrobiłam rurki trochę gazów uszlo.
Mam dość ręce to mi odpadają.
Próbuję z kuzynka się umówić żeby się zapytać czy będzie chrzestna i doopa kolejny już raz jakiś nie wypal.
Mam dziwne myśli "że robi to specjalnie" no ale tego nie jestem pewna.
Cóż głupio mi zadzwonić i bezpośrednio się zapytać jej więc chyba pozostaje mi poprosić inna kuzynka choć nie uśmiecha mi się od tej strony rodziny prosić ;-(
Mały śpi więc i ja się kładę.
Dobranoc -
nick nieaktualnyA ja sie zastanawiam czy zawroty glowy moga byc od niewyspania i zmeczenia ? Czy to jakis skutek uboczny cc objawiajacy sie po czasie czy o co chodzim?? Hmm..
ma ktos moze taki problem z zawrotami glowy ??? Pomocy...bo to juz jest upierdliwe na maksa...
Nie wiem czy do lekarza z tym isc czy minie ??moze jakies witaminy powinnam beac ?
Poradzcie cos dziewcxynki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWlasnie (godzinę temu) karmiłam małego drugi raz... Maz kazał oddelegować go do łóżeczka... Myślałam ze skoro nie moge tulić małego to maz mnie potuli... Odwrócił sie tyłkiem i spi
Wczoraj zawiozłam małego do mamy o 7.30 i wróciłam do domu zeby sprzątać. Skończyłam o 14.30, a u mamy byłam o 15.30 Boziu jak sie stęskniłam za małym
Od razu cyca wyciągałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My się witamy pod koniec pierwszego karmienia. Dziecko się zlitowalo i trochę ppspalo, przy pierwszej piersi był cyrk drugą ok, może w tej lewej jest za mało mleka ? Zaraz odciagne jak odloze małego.
Oby dziś zrobił kupę bo jak będzie taki marudny jak wczoraj to masakra.
I oby pogoda była lepsza no wczoraj zmoklam, wymoczylam się e wannie i niby ok ale zobaczymy rano.
-
Sarcia, a jesz?
Bo ja miałam zawrotu głowy, jak sobie np przypominałam o śniadaniu o 19.
Walczył, walczył, ale w końcu przytulił i przeprosił.
Może Kosio pomógł płaczem bez powodu, tez a w zasadzie głównie u niego.
Nie wiem.
To jest mój mały sukces i zawdzięczam go tez Wam.
Bo sama bym sama zagadywalakamciaelcia, Broszka, Sabina, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno i Mały zjadł prawie całą butlę i śpi dalej
ja na temat swojego męża lepiej się nie będę wypowiadać...
to ja idę dalej spać,
bo wieczorem Filip dał popalić.
jeść nie chciał, płakał tacie, u mnie cisza
zasnąć nie chciał, oczy otwierał jak tylko go odłożyłam
w końcu padł po prawie 2 godzinach walki -
nick nieaktualny
-
Sarcia ja mialam mega zawroty glowy caly pierwszy miesiac. Teraz jest lepiej i widze ze jak nie jem sie pogarsza. Wiec generalnie u mnie to kwestia jedzenia, choc pierwszy miesiac czy jadlam czy nie nie mialo znaczenia. Podpytaj gina.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry, my już nie śpimy
mamuśka wyspana (męża kolej byla na karmienie) Kuba chyba sie zgadal z tata bo obudził mu sie raz o 3,40.
Wiec od 18.30 do 3,40 przespal pięknie i wstal o 6:50 wiec znosnie. Liczę że to dzięki rozplanowaniu dnia mimo że wczoraj w pełni nie dalo sie go zrealizować. Mam nadzieję że dziś w nocy tez raz sie obudzi bo dzis moja nocka