WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamcia z tego co pamietam to tygodniowo maluchy powinny przybierać min 125 g ale to tylko statystyka. Jak mój wyhamował z wagą to przez 2 tyg przybierał po 100g i położna mówiła ze to nic złego i moze juz przybierać wolniej. Dotyczy to szczególnie dzieci które na początku przybierały ponad normy
My ważymy aktualnie 5200, wiec w ostatnim tyg przybralismy 200g. Raz tak raz tak
A mnie zawiałopół gęby mnie boli. Nawet na spacer mi sie nie chce wyjsć.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
kamciaelcia wrote:Dzięki anulka
Na początku przybieral ponad normę bo ponad pół kilo na tydzień. Potem 350 g. Teraz około 220
Stąd się zastanawiałam choć jeszcze nie martwiłamkamciaelcia lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia fiu fiu piękna mazdunia.
Ja jeżdżę honda accord 2,4 z 2003r.
My byliśmy na spacerze z 1h i deszcz nas złapał
Zdążyłam wejść do Rossmann po te mm i znalazłam ta herbatkę co pisała Kamcia.
Nawet bym nie pomyślała że to herbatka tylko mydło????
Przyszliśmy zrobiłam ta herbatkę mały wypił na raz 30 ml tak mu smakowało.
Po 5min kupa!!!!
Za jakiś czas znowu kupa!!!
Ilość normalna i zolciotka.
Dostał mm stare z jedną miarka nowego.
Zjadł tylko 60 ml i śpi.
Nic dziwnego na dworze spał chwilę.
A teraz lukne na tą hustawke -
nick nieaktualnyJa uwielbiam nią jeździć a zapier.....la.
Zresztą kiedyś pisałam jak jeżdżę.
A wygodna choć ostatnio jechałam z rodziną na zakupy i siedziałam z małym na tylnym siedzeniu powiedziałam do meza że mi ciasno:-(
I wczoraj usłyszałam jeszcze przed awantura że on zamierza ja sprzedac:-(
Zgodzę się pod warunkiem że kupi Pacyfiku lub coś fajnego.
Mąż się lubię w zabytkach i takim mi każe jeździć a ja nie chcę.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Posnelismy wszyscy w łożku. Młody na tacie. Jak zaczął ciamkac to szybko akcja. Tata z dzieckiem na boczek, chwile go przytrzymał, ja w tym czasie z cycem wystawionym wslizgnelam sie na jego miejsce. Młody zassal. Jadł prawie pół godziny! I śpi dalej na środku łóżka, a my wybieramy pizzę
Sabina, żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Posnelismy wszyscy w łożku. Młody na tacie. Jak zaczął ciamkac to szybko akcja. Tata z dzieckiem na boczek, chwile go przytrzymał, ja w tym czasie z cycem wystawionym wslizgnelam sie na jego miejsce. Młody zassal. Jadł prawie pół godziny! I śpi dalej na środku łóżka, a my wybieramy pizzę
Chciałbym też tak.
Smacznego:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:mam przegotowaną wodę w litrowej szklanej butelce, jak potrzeba wlewam do butelki małego, wstawiam do mikrofali (teraz te porcje na 25 sekund) i juz , wsypuje mm i gotowe. Hipp super się miesza w niższej temp
tak tez robiłam z Emilka
mm gotowe w niecałą minute (bo i porcje mm mam odmierzone w tych pojemniczkach baby ono)
Uff myślałam że ja się tylko nie bawie w te mierzenie itpJa wstawiam przefiltrowana zagotowana wodę do mikrofali i już. Nie wyobrażam sobie mierzenia i bawienia sie w nocy
-
Angela89 wrote:Uff myślałam że ja się tylko nie bawie w te mierzenie itp
Ja wstawiam przefiltrowana zagotowana wodę do mikrofali i już. Nie wyobrażam sobie mierzenia i bawienia sie w nocy
Dokładniea filtruje odkąd mam nowy czajnik
i to był powód zakupu dzbanka filtrującego
a temp sprawdzam ewentualnie palcem. Dosłownie mm gotowe w nocy w minute