WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWzięłam kąpiel, ogarnęłam maskę na włosy, paznokcie u stóp, a u dłoni chyba nie zdążę już pomalować. Mąż mieszkanie sprząta, ja Bobasa nakarmiłam, zaraz chyba zjem kawałek ciasta, bo próbowałam tylko z talerzyka męża czy wyszło
wiecie co, mam problem, moje dziecię tak wszystko dookoła interesuje że nie chce jeść lub jedzenie zajmuje dużo więcej czasu, ogląda się dookoła, śmieje się, wodzi wzrokiem jak ktoś oprócz nas jest w pokoju. No ciężko, a zaraz się złości że głodny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wczoraj nic nie zrobiłam. W domu syf i malaria. Było mi niedobrze cały dzień, dopiero wieczorem jak zwymiotowalam, poczułam się lepiej. A dziś od rana znowu zaczyna mi się się pęcherz
a dopiero w piątek skończyłam antybiotyk. Czuję się jak krzywe drzewo
kiedy u nas będzie lepiej? Co się ze mną dzieje?
Foxik jak ja Cię czytam, ż paznokcie zrobiłaś, ciasto upieklas to jestem w szoku. Kiedy Ty to oogarniasz?
I pytanie. Co z Sarcia? -
nick nieaktualnySabina, im bliżej trzeciego miesiąca tym dziecię coraz grzeczniejsze
mój się potrafi zająć sam na kilka lub nawet kilkanaście minut, czasem wystarczy że do niego pogadampoza tym on w ciągu dnia śpi od ok 1,5 do 3 godzin więc też się da, o ile drzemka trwa dłużej ciągiem
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:wiecie co, mam problem, moje dziecię tak wszystko dookoła interesuje że nie chce jeść lub jedzenie zajmuje dużo więcej czasu, ogląda się dookoła, śmieje się, wodzi wzrokiem jak ktoś oprócz nas jest w pokoju. No ciężko, a zaraz się złości że głodny
Chyba w mieszkaniu powinien być osobny pokójlol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 11:01
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina ja też jak czytam wpisy LRF co zrobiła hihi to daleko mi do niej hihi
Ja zdążę Ziemniaki obrać jak się małym nikt nie zajmuje i pod warunkiem że śpi.
Ale to prawda im starsze tym jest szansa że zajmie się sobą.
LRF co do karmienia.
Ja córkę w Bujak władzalsm i włączyłem bajkę? Żeby kolorowo było i sie ruszyło wtedy jadła a też miałam problem
Kamcia.
Porownalam.
Ha od bio różni się tym Skl. Odzywczymi tzn. Lc pufa omega3 i omega6 w ha jest 20 mg a w bio jest samej omega6-600mg,omega3-70mg,lc-20mg.
W reszcie składu maleńkie odchylki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
Czyli zwykle mm lepsze niż ha? No i ha powinnomieć mniej laktozy
Wychodzi ze tak.
Laktoza faktycznie hihi
Tu w hipp nie pisze o laktoza
Tu jest taka jeszcze różnica.
Bio:
Biotyna 1,5mg
Cholina 11mg
Inazytol 3,0mg
Ha:
Biotyna 1,6UG
L-kamicyna 1,7mg (tego brak w bio)
Cholina 4,9mg
Inazytol 11mg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas ani wody ani różnych herbatek nie chce. Slodzone ciut lepiej. Ale te nasze kupki to na pewno brak picia. Wczoraj kupiłam herbatkę hipp instant z kopru anyzu i kminku. ..
W sumie wcisnelam 30 ml... I tak codziennie
A dla odmiany -emilka od urodzenia potrafiła sete wody na raz obalić