WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy uzywamy butelki Mr Browns od niedawna. Polecila mi polo,na, jest antykolkowa i odpowietrzaczem. Nie zauwazylam, zeby po niej mniej ulewal, czy nie odbijal. No moze w nocy,nale wtedy spokojniej je i nie zawsze odbije.
Ale ogolnie ladnie z niej pije, poczytajcie sobie, bo duzo osob poleca. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysukces! praktycznie cała noc przespana we własnym łóżeczku, nie licząc dwóch karmień i ok 10minutowego tulenia. Czasem mam wrażenie że te dziecię ma jakąś czujkę zamontowaną która się aktywuje gdy kładę go do łóżeczka
dziś dał nam pospać, wstał przed 8. teraz najedzony i bryka obok na kanapie
Mąż w nocy Fifiego nakarmił, bo o 0:30 jeszcze nie spał to mogłam tylko ledwo głowę znad poduszki podnieść, żeby sprawdzić czy ładnie wszystko zjada. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Wasze dzieci też mają takie wytarte łyse placki z tyłu główki?
zastanawiam się kiedy Fifiemu on zarośnie -
Dzień dobry:) ja też kawkuje, Młody jeszcze śpi, dał sie rodzicom wyspac, ale za to mial przerwę nad ranem-najpoerw tulił tatuś i usnął na 40 minut, a potem tulila mama, dokarmila i śpi do tej pory:D
Violett ta butelkę też mam:D gdyby Młody z niej jadł to pewnie też byłabym zadowolona:P
Little mój jeszcze nie ma aż takiego dużego placka z tyłu, ale wycieraja mu się włoski, to normalne:) a kiedy odrosną? Hmm mój mąż był dlugo łysy jak był dzieckiem więc boję się że mój syn też będzie:P -
nick nieaktualnyDzień dobry.
Wypił 110ml mm na dwa razy i zasnal.
Zdążyłam zjeść w biegu, umyć się i obrać ziemniaki i sie obudził więc śpi dalej na moich rękach.
Mąż się nie odzywa i....... No zostawię to bez komentarza niech się buja!
Oczywiście gdzie poszedł go garażu!
Po co potrzymac małego żeby żona się ogarnęła!
Ale mam nerwach dzisiaj na niego.
Wiecie zastanawiam się nad zmianą mm.
Nie wiem czy moja intuicja dobrze mówi.
Mały dzisiaj zjadł te 110ml mm i bardzo się denerwowal przy butli a potem wygina jakby brzuch go bolał.
Kupka wczoraj po tym czopki była zadka z grudkami kleista koloru żółty ale wpadaj w zielony. Śmierdzaca
Siedzę na necie i czytam o tym hipp.
Boję się bebiko czy bebydrem
Też planuję iść na spacer oby pogoda dopisała.
LRF odrosna
-
Narazie Piotruś z tyłu nie wyciera włosków. Raczej zrobiły mu się zakola na skroniach
Z Emilka wszyscy obstawiali ze skoro urodziła się tak kudlata to włosy powyciera a jednak rosły jak głupie (tak samo było ze mną )
Ale lyse placki to normalne -
violett wrote:Ajrin ja juz sama nie wiem, co jest z tym naszym kp. Zwlaszcza, ze coraz wiecej z nas ma ten sam problem. A wczesniej tego nie bylo, nie mam pojecia co sie zmienilo.
Te oczywista oczywistość powiedziała mi babka na konsultacji. Ze młody spija mleko jak kotek.
A jak trzeba zassac to protestuje.
Może przez to ze sie zaczyna stabilizować laktacja to coraz gorzej leci dzieciakom? A one przyzwyczajone do fontanny?
-
Zabko
Ja karmie hipp em
Emilka tez jadła
ani razu nie miałam wrażenia żeby zmienić, bólów brzuszka nie ma i nie było. Kupka? ?u Emilki z zegarkiem o stałej porze 1 x u Piotrusia niestety nie, zazwyczaj raz dziennie ewentualnie co 2 dzień ale on NIE CHCE PIĆ WODY /HERBATKI
Ale nie wiem jak inne mleko. ..może malutki jest po prostu bezproblemowy i stad hipp służy
A tak na marginesie to hipp ostatnio się rozwija i wprowadził mm HA którego wcześniej nie miał
Ale też wiesz ze każde dziecko jest inne. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 10:11
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję Kamciu za odzew.
Tak widziałam właśnie ha.
Tylko szkoda że mało dostępny i drogi bo ok. 47zł za 500g?
Cena nie robi mi różnicy.
Ja chcę żeby dziecko było najedzone i bez żadnych boleści funkcjonowało.
Dziwi mnie tylko że jak dałam pierwszy raz nan ha było fajnie super a nagle przestał go jeść tzn w małych ilościach tak jakby przestało mu smakować i nagle znowu coś się zaczyna dziać.
Brzuch nie powinien go boleć bo jest pusty po wczorajszym oproznieniu.
I tak czytam.
Zastanawiam się czy kupić hipp combiotyk czy combiotyk ha?
Mamy probiotyk i krople na kolki więc można by było kupić ten zwykły.
Bo ha ma jakiejś probiotyki dodatkowo.
Muszę skład jeszcze porównać.
Tylko czy zdążę zanim mały się obudzi? -
Zabko
Ja najpierw kupiłbym hipp zwykle. I to aż tak drogie nie jest bo 38 za 600 g. Ale fakt -bardzo trudno dostępne. U nas kupie tylko w rossmanie choć nie zawsze na półce jest lub w Lidlu (ale tu jeszcze rzadziej na półce ta jedynka ). Kiedys 1 kupowałam w intermarche ale odkąd jest Piotruś tam 1 nie widziałam -
nick nieaktualny
-
witam się i ja:)
mały dał mi popalić bo obudził się o 3 zjadł i do 5 ani mu się widziało spać rzbudzony oczy jak 5 zł ale na szzęscie jakoś udało mi się go utulić, później zjadł przed 9 bo wcześniej jeszcze ze 3 razy g dokarmiałam.
Udało mi się wykąpac, teraz kwęka więc pewnie zaraz bedzie jedzonko.
Ja tez zauważyłam ze jak mam pełne piersi w nocy to super je, a tylko ja sazczną się opróżniac to już panicz wymyśla. Na szczęscie zawsze mam odciagnięte i mu daje parę ml przewaznie 20 i zasypia.
Dziś może uda nam się zrobić małemu sesje bo mamy ubranka porobione na drutach i boje sie ze bedą za małe. A chce na chrzciny zrobic 3 albumy zeby goście mieli co podziwiac a co:D
jestem załamana dalej bez telefonu a chciałam Wam pokazac jak mały panicz husia się w hustawce maż chodzi i mówie ze mu zazdrości hehehe
Może dziś uda się nabyc
-
nick nieaktualny