Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Sarcia ;)
    To ja jestem żyd :)(nikogo nie urazajac )
    MI szkoda kasy a mąż wręcz kaze kupić. ..
    Widziałam na allegro wiec nawet po ten wstrętny duży rozmiar nie musiałabym wychodzić

sluchaj męża dobrze prawi! :) mi sie tez nie usmiecha kupowac plaszcza w rozmiarze xxxxxxxxllllllll ale copz zrobic, za to na przyszla zime mam zamiar wskoczyc w M ! a co zaszalalam z marzeniami ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maly teraz spi, ale mam nadzieje ze niedlugo sie obudzi bo chce zeby w nocy spal ;)
    a jak nie to go obudze a co:P

a ja specjalnie jechalam do sklepu bo znow losos z warzywami za mna chodzil i wlasnie sie piecze za 7 minut wyciagam mniaaam;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Lotek preference?
    dokładnie :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my zapomnieliśmy dziecko nakarmić :) bo u nas musowo najpierw żarcie potem kąpiel :) ja zaczęłam szykować kąpiel mąż spytał "a o której on powinien jeść? " haha
    Kąpiel wstrzymana
    szybkie jedzonko

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    dokładnie :)

Oczywiście loreal :)
    Właśnie zmylam :D ach ten amoniakowy smrodek :D oczy raz mi zalzawily :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • martta Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Ps. Martta jak bridget?
    Naprawdę sympatycznie, można się pośmiać i wyluzować trochę, także polecam na poprawę humoru każdemu ☺
    Oczywiście jak to przewrażliwiona mamuśka nie do końca potrafiłam się zrelaksować tym czasem wolnym, a mały spał 3h mojemu mężowi... Szkoda, że mi tyle ciągiem nie śpi w dzień, solidarność plemników psia mać

AJrin, Ulfenstein, nick nieaktualny, Broszka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf poczytałam podobaly mi sie komentarze pod.
    Sama pamietam ile mi to zabrało na poczatku macierzyństwa stresu ze mleka nie mialam o choc sama mam przyklad z domu ze mm to nie zło to ryczalam non stop.
    A moj brat urodzony przez cesarke i tylko na mm jest jednym z najbardziej inteligentnych osob jakie znam. Serio zawsze swiadectwo z paskiem szkoly i stodia konczyl jako najlepszy. Zrobil studia podyplomowe tez skonczyl jako najlepszy. A ja to sredniak choc radze sobie w zyciu bardzo dobrze ;)
    Wiec mm nie moze wplywac na inteligencje ani cesarka bo raczej wygladalo by to odwrotnie u nas.
    Ale i tak bede walczyc o kp bo nie chce rezygnowac przy pierwszych trudnościach jednak to czastka mnie. Mam wage wiec bede wiedziec czy nie glodze szkraba ale wierze, ze nam sie uda.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta moj daje popalic M jak mnie nie ma ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam mega prosty, super zdrowy i zajebiscie pyszny chlebek
    http://m.smaker.pl/przepis-chleb-po-tarnowsku,107511,oldfork.html

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • martta Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Martta moj daje popalic M jak mnie nie ma ;)
    Hehe synek mamy

AJrin lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Angela

Podziwiam ze ogafniasz sama dwojke dzieciakow jak maz w pracy :)

Jak mus to mus, ktoś musi zarabiać :P Choć nie raz mu mówię żebyśmy się zamienili :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się chyba Kube przestawić, zasypia po 19 :) No a ja już dzieciorów nie mam śpią.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem urodzona przez cesarke i karmiona tylko i wyłącznie mm, a mam 2 tytuły magisterskie z politechniki i podyplomowe na koncie :)

Ale ja po prostu lubię karmić piersią i chciałabym jak najdluzej bo mi to sprawia przyjemnosc :)

Nie licząc dnia jak dzisiaj kiedy moje dziecko w ogóle nie chce ssać piersi, dosłownie jakby była trujaca. Jak ja przystawiam to po chwili gdy wyczuje pierś to się pręży i jest wrzask nie do uspokojenia. Mam nadzieje ze to chwilowa reakcja po szczepieniach i wrócimy do normalnego jedzenia bo mi się serce kraja jak się robi aż bordowa. Jeszcze mąż mnie denerwuje bo każe mi na siłę jej cycka w buzię wpychac kiedy ona aż oddychać nie może :(
    Na noc teraz jej dałam odciagniete mleko to zjadła 50ml i padła ze zmęczenia. Modlę się aby jutrzejszy dzień był lepszy

AJrin lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka trzymam kciuki by już jutro było lepiej

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykapalismy małego z foczkajest szansa ze jutro sama dam rade kąpać małego (raz Emi wykapalam ale ryczala ze hej przez tę foczke )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Wykapalismy małego z foczkajest szansa ze jutro sama dam rade kąpać małego (raz Emi wykapalam ale ryczala ze hej przez tę foczke )

Ja tej foczki nie znoszę i nie znosiłam.. wolę na ręku może przez to że Tysia była kruszynka i mi uciekała z tej foczki?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Raz ja użyłam
    No dziś drugi raz
    Ale Piotruś był wręcz zadowolony :) a najwięcej chodzi o to żeby w wodzie zanurzyć i sprzyjać spaniu :) bo wbrew sobie kąpiemy codziennie a narazie boję się kąpać rzadziej. ..
    Foczka jest okropna ale może jutro nam pomoże :D

No i dziś Piotrek to 6.3 kg mieska. ..ładnie do foczki wszedl

Dla cioci Angeli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 23:22

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Angela
    Raz ja użyłam
    No dziś drugi raz
    Ale Piotruś był wręcz zadowolony :) a najwięcej chodzi o to żeby w wodzie zanurzyć i sprzyjać spaniu :) bo wbrew sobie kąpiemy codziennie a narazie boję się kąpać rzadziej. ..
    Foczka jest okropna ale może jutro nam pomoże :D

No i dziś Piotrek to 6.3 kg mieska. ..ładnie do foczki wszedł
    Dla cioci Angeli

Prezes leży i się relaksuje :D Kurcze młoda całkowicie inaczej wylądała w tym ustrojstwie :P Może spróbuje dla mojego prezesa? Zobaczę przy następnym samotnym kąpaniu.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Oboje się zdziwilismy jak mu pasuje :) następnym razem dam więcej wody :) może dziewczynkom nie pasuje ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Angela
    Oboje się zdziwilismy jak mu pasuje :) następnym razem dam więcej wody :) może dziewczynkom nie pasuje ?

Wiesz co mi się wydaje że Tysia była za mała, ona taką wagę co ma Kuba teraz miała jak skończyła pół roku :P A ją wsadzałam w to ustrojstwo jak miała może z 3 miesiące

‹‹ 2812 2813 2814 2815 2816 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ