WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Sarcia
To ja jestem żyd(nikogo nie urazajac )
MI szkoda kasy a mąż wręcz kaze kupić. ..
Widziałam na allegro wiec nawet po ten wstrętny duży rozmiar nie musiałabym wychodzić
sluchaj męża dobrze prawi!mi sie tez nie usmiecha kupowac plaszcza w rozmiarze xxxxxxxxllllllll ale copz zrobic, za to na przyszla zime mam zamiar wskoczyc w M ! a co zaszalalam z marzeniami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:Ps. Martta jak bridget?
Oczywiście jak to przewrażliwiona mamuśka nie do końca potrafiłam się zrelaksować tym czasem wolnym, a mały spał 3h mojemu mężowi... Szkoda, że mi tyle ciągiem nie śpi w dzień, solidarność plemników psia maćAJrin, Ulfenstein, żabka04, Broszka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ulf poczytałam podobaly mi sie komentarze pod.
Sama pamietam ile mi to zabrało na poczatku macierzyństwa stresu ze mleka nie mialam o choc sama mam przyklad z domu ze mm to nie zło to ryczalam non stop.
A moj brat urodzony przez cesarke i tylko na mm jest jednym z najbardziej inteligentnych osob jakie znam. Serio zawsze swiadectwo z paskiem szkoly i stodia konczyl jako najlepszy. Zrobil studia podyplomowe tez skonczyl jako najlepszy. A ja to sredniak choc radze sobie w zyciu bardzo dobrze
Wiec mm nie moze wplywac na inteligencje ani cesarka bo raczej wygladalo by to odwrotnie u nas.
Ale i tak bede walczyc o kp bo nie chce rezygnowac przy pierwszych trudnościach jednak to czastka mnie. Mam wage wiec bede wiedziec czy nie glodze szkraba ale wierze, ze nam sie uda. -
Martta moj daje popalic M jak mnie nie ma
-
Polecam mega prosty, super zdrowy i zajebiscie pyszny chlebek
http://m.smaker.pl/przepis-chleb-po-tarnowsku,107511,oldfork.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też jestem urodzona przez cesarke i karmiona tylko i wyłącznie mm, a mam 2 tytuły magisterskie z politechniki i podyplomowe na koncie
Ale ja po prostu lubię karmić piersią i chciałabym jak najdluzej bo mi to sprawia przyjemnosc
Nie licząc dnia jak dzisiaj kiedy moje dziecko w ogóle nie chce ssać piersi, dosłownie jakby była trujaca. Jak ja przystawiam to po chwili gdy wyczuje pierś to się pręży i jest wrzask nie do uspokojenia. Mam nadzieje ze to chwilowa reakcja po szczepieniach i wrócimy do normalnego jedzenia bo mi się serce kraja jak się robi aż bordowa. Jeszcze mąż mnie denerwuje bo każe mi na siłę jej cycka w buzię wpychac kiedy ona aż oddychać nie może
Na noc teraz jej dałam odciagniete mleko to zjadła 50ml i padła ze zmęczenia. Modlę się aby jutrzejszy dzień był lepszyAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Wykapalismy małego z foczkajest szansa ze jutro sama dam rade kąpać małego (raz Emi wykapalam ale ryczala ze hej przez tę foczke )
Ja tej foczki nie znoszę i nie znosiłam.. wolę na ręku może przez to że Tysia była kruszynka i mi uciekała z tej foczki? -
Angela
Raz ja użyłam
No dziś drugi raz
Ale Piotruś był wręcz zadowolonya najwięcej chodzi o to żeby w wodzie zanurzyć i sprzyjać spaniu
bo wbrew sobie kąpiemy codziennie a narazie boję się kąpać rzadziej. ..
Foczka jest okropna ale może jutro nam pomoże
No i dziś Piotrek to 6.3 kg mieska. ..ładnie do foczki wszedl
Dla cioci AngeliWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 23:22
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
Raz ja użyłam
No dziś drugi raz
Ale Piotruś był wręcz zadowolonya najwięcej chodzi o to żeby w wodzie zanurzyć i sprzyjać spaniu
bo wbrew sobie kąpiemy codziennie a narazie boję się kąpać rzadziej. ..
Foczka jest okropna ale może jutro nam pomoże
No i dziś Piotrek to 6.3 kg mieska. ..ładnie do foczki wszedł
Dla cioci Angeli
Prezes leży i się relaksujeKurcze młoda całkowicie inaczej wylądała w tym ustrojstwie
Może spróbuje dla mojego prezesa? Zobaczę przy następnym samotnym kąpaniu.
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
Oboje się zdziwilismy jak mu pasujenastępnym razem dam więcej wody
może dziewczynkom nie pasuje ?
Wiesz co mi się wydaje że Tysia była za mała, ona taką wagę co ma Kuba teraz miała jak skończyła pół rokuA ją wsadzałam w to ustrojstwo jak miała może z 3 miesiące