WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzos maly wisi mi na cycach caly dzien ale to dobrze moze w nocy bedzie ciut lepiej. A i poszedl spac na prawie 2 godziny zdazylam sie zdrzemnac ale tylko 15 min bo mnie telefon obudzil. A pozniej zrobilam obiad i nawet z M wspolnie zjedlismy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ale jestem padnięta. Synek potrafi do 5 nad ranem nie spać, tylko marudzić... w dzień nie mam jak się zdrzemnąć, bo córeczka niestety nie śpi już w dzień. Chodzę nieprzytomna i mam wyrzuty sumienia, że zwyczajnie nie chce mi się bawić z córeczką jak mały śpi... no nie mam siły... mam nadzieję, że synek zacznie spać w nocy... bo się wykończę
a zaniedbuje córeczkę i strasznie mi z tym źle
-
nick nieaktualnyKsosia, mój reaguje i patrzy w stronę kto mówi
ostatnio mój brat chciał nakarmić Młodego. Dodam że nigdy wcześniej nie karmił tak malutkiego dziecka, a Filip zamiast ładnie się zassać to się zaczął chichrać na całego do niego. Brat aż nie wiedział co robićw pewnym momencie Młody się popłakał, bo przypomniał sobie jaki jest głodny
ciasto w piekarniku, zaraz będę wyciągać.
Bobas dzielnie towarzyszył, póki się nie zrobił głodny i zmęczony, teraz drzemie.
jak się obudzi to chwila zabawy, kąpiel i mam nadzieję że do wyrka -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, kilka moich ostatnich postów w próżnię niestety trafia jak widzę, ale chciałam tylko polecić Wam naprawdę fajne butelki haberman canpolu, wiele spróbowaliśmy ale te są najlepsze. Maly ładnie łyka, bez powietrza, nie są drogie i łatwo dostępne.
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosia,
Kostek odwraca głowę i mnie szuka jak słyszy. I na tatę tez reaguje, ale mniej.
Walczę z myślami co to będzie z tym moim kp.
Trafiłam na taki artykuł http://www.srokao.pl/2012/11/ku-pokrzepieniu-serc-mity-o-karmienu.html?m=1#
Tak swojej głowie będę pomagać.
Ale póki co walczymy.
Gdzieś czytałam ze matki kp są radośniejsze, bo oksytocyna. Ech.
A jak widzę w plusach ze to wygodniejsze, bo 'tylko wystawiasz cyca' to prychamMagdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas maly od rana śpi i co godzinę je cyca lub mm ( 50,70ml).
Chwilę zdążyłem poćwiczyć i bujac się w leżaczku.
Nawet na spacerze nie byliśmy bo mam zawroty głowy:-(
Mąż nawet został w domu bo nie pewne było mnie zostawić mnie sama z dziećmi
Tak to jest jak tarczyca nawala
A wizyta dopiero 30.11
Kamcia super
Aaaa i dasz radę z Piotrkiem to będą wspaniałe 24h
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia
Jak szalec to szalec, npwy samochod jest ? Jest!to i nowa kurtka tez powinna byc zeby sie zgrac z autem a coja tez bede mjsiala nareszcie sie wybrac po kozaki i kurtke bo bylam poogladac stwierdzilam ze mam jeszcze czas poki co zimy nie ma i w dalszym ciagu niw kupilam az mi wstyd w zeszlorocznej chodzic
Foxik
Ja w ciazy w ogole wlosow nie farbowalam, ale teraz mam zamiar sobie zrobic bo z moich czafnycj to sie zrobily ze 4 kolorymoj naturalny braz, pozostalosci po crubinowych pasemkach i splywajacy czarny na koncach a czwarty kolor to malo wazny haha
Kornelia85
Jesli to ciebie pocieszy to maly pochlania caly moj czas w wolnej chwili sprzatam lub jem k tez z corka sie nie bawie i malo z nia siedze, ale mowie ze odrobimy wiosna jak maly bedzie bardziej kumaty
Ulfiku
Bedzie dobrze, naprawde Kostek napewno skuma ze od cycka butla lepsza nie jest i dacie rade★ja sie przestalam zamartwiac, sttesowac,, poprostu karmie bo taka kolej rzevzy po 20 zl co 3 dni wrzucam do skarbonki i coraz lepiej nam idzie
-wierze w was
Angela
Podziwiam ze ogafniasz sama dwojke dzieciakow jak maz w pracy
Skalk89
Co za pech z tum teled0fonem, ale niestety ekrany latwo sie tluka w smartfonachjednak nokia3310 najlepsza byla haha , ja glowie na tablecie siedze, a na kompie jak pracuje
-
padam dziewczyny ten katar tak mnie rozłożył ze masakra. Jeszcze Szymek spał dzis do 5 30 odwczoraj gdzies od 22 30 sporo zjadł przed zasnięciem i jadł tak 5 30, 9 45, 13 :30 16 :30 i teraz będzie jadł troche mało mi sie wydaje no ale nie płacze o 8 będe go kąpac i chyba nie dam mu od razu mm tylko kp a dopiero jak się jeszcze obudzi po kp koło 10 to dopiero wtedy bo mnie przeraza za tak rzadko je a nie płacze ze chce
-
Maly padl po kapieli i cycu bardzo szybko ciekawe jaka dzis bedzie nocma. Ale generalnie dzis bardzo czesto go przystawialam i jakos mu szlo raz lepiej raz gorzej. Tragedia byla oo kapieli przez 20 min nie chcial wogole zalapac cyca
wsadzilam mu smoka a po chwili zanim skumal dalam cyca przykro mi ze woli smoczka niz mojego cycunia, grunt ze possal i oproznil cyca.
Martta moje tez czasem psty bez odzewu ale domyslam sie ze tak jak i ja nie kazdy ma czas wszystko skomentować. Jak cos pilnego to raczej kazdy odpisuje no i zawsze mozna sie upomniec o odpowiedz
Zdaj relacje jak film ja planuje juz z kumpela za kilka mieisecy umowic sie wlasni na ogladanie przy winkubo M nie chce ze mna ogladac.