X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, mam pytanko czy nasze dzieci powinny już szukać nas wzrokiem kto nich mówimy? Czy powinny jakoś reagowac na nasz głos?

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzos maly wisi mi na cycach caly dzien ale to dobrze moze w nocy bedzie ciut lepiej. A i poszedl spac na prawie 2 godziny zdazylam sie zdrzemnac ale tylko 15 min bo mnie telefon obudzil. A pozniej zrobilam obiad i nawet z M wspolnie zjedlismy :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mąż ma służbę. ..zostaje sama z Piotrusiem na 24h :) nasz pierwszy raz

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Jutro mąż ma służbę. ..zostaje sama z Piotrusiem na 24h :) nasz pierwszy raz

Dacie radę, trzymam kciuki. Ja musiałam szybko się pogodzić z męża służbami :P 2 tygodnie dla nas był tylko.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale jestem padnięta. Synek potrafi do 5 nad ranem nie spać, tylko marudzić... w dzień nie mam jak się zdrzemnąć, bo córeczka niestety nie śpi już w dzień. Chodzę nieprzytomna i mam wyrzuty sumienia, że zwyczajnie nie chce mi się bawić z córeczką jak mały śpi... no nie mam siły... mam nadzieję, że synek zacznie spać w nocy... bo się wykończę :( a zaniedbuje córeczkę i strasznie mi z tym źle :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, mój reaguje i patrzy w stronę kto mówi :)
    ostatnio mój brat chciał nakarmić Młodego. Dodam że nigdy wcześniej nie karmił tak malutkiego dziecka, a Filip zamiast ładnie się zassać to się zaczął chichrać na całego do niego. Brat aż nie wiedział co robić :D w pewnym momencie Młody się popłakał, bo przypomniał sobie jaki jest głodny :D

ciasto w piekarniku, zaraz będę wyciągać.
    Bobas dzielnie towarzyszył, póki się nie zrobił głodny i zmęczony, teraz drzemie.
    jak się obudzi to chwila zabawy, kąpiel i mam nadzieję że do wyrka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, no i mamy 14 tygodni <3

kamciaelcia, żabka04, AJrin lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, kilka moich ostatnich postów w próżnię niestety trafia jak widzę, ale chciałam tylko polecić Wam naprawdę fajne butelki haberman canpolu, wiele spróbowaliśmy ale te są najlepsze. Maly ładnie łyka, bez powietrza, nie są drogie i łatwo dostępne.

violett lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włosy farbuje :) w końcu :D siwizna z daleka blyszczala :D ale teraz koniecznie farba z amoniakiem ;)
    Piotruś drzemie. ..i znów będzie marudzenie bo go musowo obudzimy. ..
    I matka ma big dylemat. ..czy kupićsobie kurtkę za 350zł? ??

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta mam też ta butelkę:) niestety mój syn nie umie jej zassac. Może jak podrośnie:)

U nas dwa ostatnie karmienia średnie ale i tak jest lepiej niż wczoraj. Ale syn za to anioł, aż jestem w szoku:)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, ja po porodzie w końcu mogłam wrócić do swojej ulubionej z loreal :)
    nasz Maluch się obudził, bryka i posyła zaczepne uśmiechy. Zjem kolację i go wykąpię :)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia,
    Kostek odwraca głowę i mnie szuka jak słyszy. I na tatę tez reaguje, ale mniej.

Walczę z myślami co to będzie z tym moim kp.
    Trafiłam na taki artykuł http://www.srokao.pl/2012/11/ku-pokrzepieniu-serc-mity-o-karmienu.html?m=1#
    Tak swojej głowie będę pomagać.
    Ale póki co walczymy.

Gdzieś czytałam ze matki kp są radośniejsze, bo oksytocyna. Ech.
    A jak widzę w plusach ze to wygodniejsze, bo 'tylko wystawiasz cyca' to prycham :)

Magdziulla lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Martta jak bridget?

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kamcia, ja po porodzie w końcu mogłam wrócić do swojej ulubionej z loreal :)
    nasz Maluch się obudził, bryka i posyła zaczepne uśmiechy. Zjem kolację i go wykąpię :)

Lotek preference?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas maly od rana śpi i co godzinę je cyca lub mm ( 50,70ml).

Chwilę zdążyłem poćwiczyć i bujac się w leżaczku.
    Nawet na spacerze nie byliśmy bo mam zawroty głowy:-(
    Mąż nawet został w domu bo nie pewne było mnie zostawić mnie sama z dziećmi :-(
    Tak to jest jak tarczyca nawala :-(
    A wizyta dopiero 30.11

Kamcia super :-)
    Aaaa i dasz radę z Piotrkiem to będą wspaniałe 24h :-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mama włosy farbuje i tatę z synkiem (marudnym dość brutalnie obudzonym ) podgladnela :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 23:27

żabka04, sarcia123, Anulka01 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

Jak szalec to szalec, npwy samochod jest ? Jest!to i nowa kurtka tez powinna byc zeby sie zgrac z autem a co :) ja tez bede mjsiala nareszcie sie wybrac po kozaki i kurtke bo bylam poogladac stwierdzilam ze mam jeszcze czas poki co zimy nie ma i w dalszym ciagu niw kupilam az mi wstyd w zeszlorocznej chodzic :)

Foxik
    Ja w ciazy w ogole wlosow nie farbowalam, ale teraz mam zamiar sobie zrobic bo z moich czafnycj to sie zrobily ze 4 kolorymoj naturalny braz, pozostalosci po crubinowych pasemkach i splywajacy czarny na koncach a czwarty kolor to malo wazny haha :D

Kornelia85

Jesli to ciebie pocieszy to maly pochlania caly moj czas w wolnej chwili sprzatam lub jem k tez z corka sie nie bawie i malo z nia siedze, ale mowie ze odrobimy wiosna jak maly bedzie bardziej kumaty :)

Ulfiku

Bedzie dobrze, naprawde Kostek napewno skuma ze od cycka butla lepsza nie jest i dacie rade :) ★ja sie przestalam zamartwiac, sttesowac,, poprostu karmie bo taka kolej rzevzy po 20 zl co 3 dni wrzucam do skarbonki i coraz lepiej nam idzie :) -wierze w was :)

Angela

Podziwiam ze ogafniasz sama dwojke dzieciakow jak maz w pracy :)

Skalk89

Co za pech z tum teled0fonem, ale niestety ekrany latwo sie tluka w smartfonach :/ jednak nokia3310 najlepsza byla haha , ja glowie na tablecie siedze, a na kompie jak pracuje ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia ;)
    To ja jestem żyd :)(nikogo nie urazajac )
    MI szkoda kasy a mąż wręcz kaze kupić. ..
    Widziałam na allegro wiec nawet po ten wstrętny duży rozmiar nie musiałabym wychodzić

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padam dziewczyny ten katar tak mnie rozłożył ze masakra. Jeszcze Szymek spał dzis do 5 30 odwczoraj gdzies od 22 30 sporo zjadł przed zasnięciem i jadł tak 5 30, 9 45, 13 :30 16 :30 i teraz będzie jadł troche mało mi sie wydaje no ale nie płacze o 8 będe go kąpac i chyba nie dam mu od razu mm tylko kp a dopiero jak się jeszcze obudzi po kp koło 10 to dopiero wtedy bo mnie przeraza za tak rzadko je a nie płacze ze chce

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maly padl po kapieli i cycu bardzo szybko ciekawe jaka dzis bedzie nocma. Ale generalnie dzis bardzo czesto go przystawialam i jakos mu szlo raz lepiej raz gorzej. Tragedia byla oo kapieli przez 20 min nie chcial wogole zalapac cyca :/ wsadzilam mu smoka a po chwili zanim skumal dalam cyca przykro mi ze woli smoczka niz mojego cycunia, grunt ze possal i oproznil cyca.

Martta moje tez czasem psty bez odzewu ale domyslam sie ze tak jak i ja nie kazdy ma czas wszystko skomentować. Jak cos pilnego to raczej kazdy odpisuje no i zawsze mozna sie upomniec o odpowiedz ;)
    Zdaj relacje jak film ja planuje juz z kumpela za kilka mieisecy umowic sie wlasni na ogladanie przy winku :D bo M nie chce ze mna ogladac.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 2811 2812 2813 2814 2815 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ