WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzos maly wisi mi na cycach caly dzien ale to dobrze moze w nocy bedzie ciut lepiej. A i poszedl spac na prawie 2 godziny zdazylam sie zdrzemnac ale tylko 15 min bo mnie telefon obudzil. A pozniej zrobilam obiad i nawet z M wspolnie zjedlismy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ale jestem padnięta. Synek potrafi do 5 nad ranem nie spać, tylko marudzić... w dzień nie mam jak się zdrzemnąć, bo córeczka niestety nie śpi już w dzień. Chodzę nieprzytomna i mam wyrzuty sumienia, że zwyczajnie nie chce mi się bawić z córeczką jak mały śpi... no nie mam siły... mam nadzieję, że synek zacznie spać w nocy... bo się wykończę
a zaniedbuje córeczkę i strasznie mi z tym źle
-
nick nieaktualnyKsosia, mój reaguje i patrzy w stronę kto mówi

ostatnio mój brat chciał nakarmić Młodego. Dodam że nigdy wcześniej nie karmił tak malutkiego dziecka, a Filip zamiast ładnie się zassać to się zaczął chichrać na całego do niego. Brat aż nie wiedział co robić
w pewnym momencie Młody się popłakał, bo przypomniał sobie jaki jest głodny 
ciasto w piekarniku, zaraz będę wyciągać.
Bobas dzielnie towarzyszył, póki się nie zrobił głodny i zmęczony, teraz drzemie.
jak się obudzi to chwila zabawy, kąpiel i mam nadzieję że do wyrka
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, kilka moich ostatnich postów w próżnię niestety trafia jak widzę, ale chciałam tylko polecić Wam naprawdę fajne butelki haberman canpolu, wiele spróbowaliśmy ale te są najlepsze. Maly ładnie łyka, bez powietrza, nie są drogie i łatwo dostępne.
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosia,
Kostek odwraca głowę i mnie szuka jak słyszy. I na tatę tez reaguje, ale mniej.
Walczę z myślami co to będzie z tym moim kp.
Trafiłam na taki artykuł http://www.srokao.pl/2012/11/ku-pokrzepieniu-serc-mity-o-karmienu.html?m=1#
Tak swojej głowie będę pomagać.
Ale póki co walczymy.
Gdzieś czytałam ze matki kp są radośniejsze, bo oksytocyna. Ech.
A jak widzę w plusach ze to wygodniejsze, bo 'tylko wystawiasz cyca' to prycham
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas maly od rana śpi i co godzinę je cyca lub mm ( 50,70ml).
Chwilę zdążyłem poćwiczyć i bujac się w leżaczku.
Nawet na spacerze nie byliśmy bo mam zawroty głowy:-(
Mąż nawet został w domu bo nie pewne było mnie zostawić mnie sama z dziećmi
Tak to jest jak tarczyca nawala
A wizyta dopiero 30.11
Kamcia super
Aaaa i dasz radę z Piotrkiem to będą wspaniałe 24h
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia
Jak szalec to szalec, npwy samochod jest ? Jest!to i nowa kurtka tez powinna byc zeby sie zgrac z autem a co
ja tez bede mjsiala nareszcie sie wybrac po kozaki i kurtke bo bylam poogladac stwierdzilam ze mam jeszcze czas poki co zimy nie ma i w dalszym ciagu niw kupilam az mi wstyd w zeszlorocznej chodzic 
Foxik
Ja w ciazy w ogole wlosow nie farbowalam, ale teraz mam zamiar sobie zrobic bo z moich czafnycj to sie zrobily ze 4 kolorymoj naturalny braz, pozostalosci po crubinowych pasemkach i splywajacy czarny na koncach a czwarty kolor to malo wazny haha
Kornelia85
Jesli to ciebie pocieszy to maly pochlania caly moj czas w wolnej chwili sprzatam lub jem k tez z corka sie nie bawie i malo z nia siedze, ale mowie ze odrobimy wiosna jak maly bedzie bardziej kumaty
Ulfiku
Bedzie dobrze, naprawde Kostek napewno skuma ze od cycka butla lepsza nie jest i dacie rade
★ja sie przestalam zamartwiac, sttesowac,, poprostu karmie bo taka kolej rzevzy po 20 zl co 3 dni wrzucam do skarbonki i coraz lepiej nam idzie
-wierze w was 
Angela
Podziwiam ze ogafniasz sama dwojke dzieciakow jak maz w pracy
Skalk89
Co za pech z tum teled0fonem, ale niestety ekrany latwo sie tluka w smartfonach
jednak nokia3310 najlepsza byla haha , ja glowie na tablecie siedze, a na kompie jak pracuje
-
padam dziewczyny ten katar tak mnie rozłożył ze masakra. Jeszcze Szymek spał dzis do 5 30 odwczoraj gdzies od 22 30 sporo zjadł przed zasnięciem i jadł tak 5 30, 9 45, 13 :30 16 :30 i teraz będzie jadł troche mało mi sie wydaje no ale nie płacze o 8 będe go kąpac i chyba nie dam mu od razu mm tylko kp a dopiero jak się jeszcze obudzi po kp koło 10 to dopiero wtedy bo mnie przeraza za tak rzadko je a nie płacze ze chce

-
Maly padl po kapieli i cycu bardzo szybko ciekawe jaka dzis bedzie nocma. Ale generalnie dzis bardzo czesto go przystawialam i jakos mu szlo raz lepiej raz gorzej. Tragedia byla oo kapieli przez 20 min nie chcial wogole zalapac cyca
wsadzilam mu smoka a po chwili zanim skumal dalam cyca przykro mi ze woli smoczka niz mojego cycunia, grunt ze possal i oproznil cyca.
Martta moje tez czasem psty bez odzewu ale domyslam sie ze tak jak i ja nie kazdy ma czas wszystko skomentować. Jak cos pilnego to raczej kazdy odpisuje no i zawsze mozna sie upomniec o odpowiedz
Zdaj relacje jak film ja planuje juz z kumpela za kilka mieisecy umowic sie wlasni na ogladanie przy winku
bo M nie chce ze mna ogladac.

[
2 tygodnie dla nas był tylko.