Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, mam pytanko czy nasze dzieci powinny już szukać nas wzrokiem kto nich mówimy? Czy powinny jakoś reagowac na nasz głos?

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzos maly wisi mi na cycach caly dzien ale to dobrze moze w nocy bedzie ciut lepiej. A i poszedl spac na prawie 2 godziny zdazylam sie zdrzemnac ale tylko 15 min bo mnie telefon obudzil. A pozniej zrobilam obiad i nawet z M wspolnie zjedlismy :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mąż ma służbę. ..zostaje sama z Piotrusiem na 24h :) nasz pierwszy raz

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Jutro mąż ma służbę. ..zostaje sama z Piotrusiem na 24h :) nasz pierwszy raz

Dacie radę, trzymam kciuki. Ja musiałam szybko się pogodzić z męża służbami :P 2 tygodnie dla nas był tylko.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale jestem padnięta. Synek potrafi do 5 nad ranem nie spać, tylko marudzić... w dzień nie mam jak się zdrzemnąć, bo córeczka niestety nie śpi już w dzień. Chodzę nieprzytomna i mam wyrzuty sumienia, że zwyczajnie nie chce mi się bawić z córeczką jak mały śpi... no nie mam siły... mam nadzieję, że synek zacznie spać w nocy... bo się wykończę :( a zaniedbuje córeczkę i strasznie mi z tym źle :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia, mój reaguje i patrzy w stronę kto mówi :)
    ostatnio mój brat chciał nakarmić Młodego. Dodam że nigdy wcześniej nie karmił tak malutkiego dziecka, a Filip zamiast ładnie się zassać to się zaczął chichrać na całego do niego. Brat aż nie wiedział co robić :D w pewnym momencie Młody się popłakał, bo przypomniał sobie jaki jest głodny :D

ciasto w piekarniku, zaraz będę wyciągać.
    Bobas dzielnie towarzyszył, póki się nie zrobił głodny i zmęczony, teraz drzemie.
    jak się obudzi to chwila zabawy, kąpiel i mam nadzieję że do wyrka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, no i mamy 14 tygodni <3

kamciaelcia, nick nieaktualny, AJrin lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, kilka moich ostatnich postów w próżnię niestety trafia jak widzę, ale chciałam tylko polecić Wam naprawdę fajne butelki haberman canpolu, wiele spróbowaliśmy ale te są najlepsze. Maly ładnie łyka, bez powietrza, nie są drogie i łatwo dostępne.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Włosy farbuje :) w końcu :D siwizna z daleka blyszczala :D ale teraz koniecznie farba z amoniakiem ;)
    Piotruś drzemie. ..i znów będzie marudzenie bo go musowo obudzimy. ..
    I matka ma big dylemat. ..czy kupićsobie kurtkę za 350zł? ??

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta mam też ta butelkę:) niestety mój syn nie umie jej zassac. Może jak podrośnie:)

U nas dwa ostatnie karmienia średnie ale i tak jest lepiej niż wczoraj. Ale syn za to anioł, aż jestem w szoku:)

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, ja po porodzie w końcu mogłam wrócić do swojej ulubionej z loreal :)
    nasz Maluch się obudził, bryka i posyła zaczepne uśmiechy. Zjem kolację i go wykąpię :)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia,
    Kostek odwraca głowę i mnie szuka jak słyszy. I na tatę tez reaguje, ale mniej.

Walczę z myślami co to będzie z tym moim kp.
    Trafiłam na taki artykuł http://www.srokao.pl/2012/11/ku-pokrzepieniu-serc-mity-o-karmienu.html?m=1#
    Tak swojej głowie będę pomagać.
    Ale póki co walczymy.

Gdzieś czytałam ze matki kp są radośniejsze, bo oksytocyna. Ech.
    A jak widzę w plusach ze to wygodniejsze, bo 'tylko wystawiasz cyca' to prycham :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Martta jak bridget?

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kamcia, ja po porodzie w końcu mogłam wrócić do swojej ulubionej z loreal :)
    nasz Maluch się obudził, bryka i posyła zaczepne uśmiechy. Zjem kolację i go wykąpię :)

Lotek preference?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas maly od rana śpi i co godzinę je cyca lub mm ( 50,70ml).

Chwilę zdążyłem poćwiczyć i bujac się w leżaczku.
    Nawet na spacerze nie byliśmy bo mam zawroty głowy:-(
    Mąż nawet został w domu bo nie pewne było mnie zostawić mnie sama z dziećmi :-(
    Tak to jest jak tarczyca nawala :-(
    A wizyta dopiero 30.11

Kamcia super :-)
    Aaaa i dasz radę z Piotrkiem to będą wspaniałe 24h :-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mama włosy farbuje i tatę z synkiem (marudnym dość brutalnie obudzonym ) podgladnela :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 23:27

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anulka01 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

Jak szalec to szalec, npwy samochod jest ? Jest!to i nowa kurtka tez powinna byc zeby sie zgrac z autem a co :) ja tez bede mjsiala nareszcie sie wybrac po kozaki i kurtke bo bylam poogladac stwierdzilam ze mam jeszcze czas poki co zimy nie ma i w dalszym ciagu niw kupilam az mi wstyd w zeszlorocznej chodzic :)

Foxik
    Ja w ciazy w ogole wlosow nie farbowalam, ale teraz mam zamiar sobie zrobic bo z moich czafnycj to sie zrobily ze 4 kolorymoj naturalny braz, pozostalosci po crubinowych pasemkach i splywajacy czarny na koncach a czwarty kolor to malo wazny haha :D

Kornelia85

Jesli to ciebie pocieszy to maly pochlania caly moj czas w wolnej chwili sprzatam lub jem k tez z corka sie nie bawie i malo z nia siedze, ale mowie ze odrobimy wiosna jak maly bedzie bardziej kumaty :)

Ulfiku

Bedzie dobrze, naprawde Kostek napewno skuma ze od cycka butla lepsza nie jest i dacie rade :) ★ja sie przestalam zamartwiac, sttesowac,, poprostu karmie bo taka kolej rzevzy po 20 zl co 3 dni wrzucam do skarbonki i coraz lepiej nam idzie :) -wierze w was :)

Angela

Podziwiam ze ogafniasz sama dwojke dzieciakow jak maz w pracy :)

Skalk89

Co za pech z tum teled0fonem, ale niestety ekrany latwo sie tluka w smartfonach :/ jednak nokia3310 najlepsza byla haha , ja glowie na tablecie siedze, a na kompie jak pracuje ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia ;)
    To ja jestem żyd :)(nikogo nie urazajac )
    MI szkoda kasy a mąż wręcz kaze kupić. ..
    Widziałam na allegro wiec nawet po ten wstrętny duży rozmiar nie musiałabym wychodzić

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padam dziewczyny ten katar tak mnie rozłożył ze masakra. Jeszcze Szymek spał dzis do 5 30 odwczoraj gdzies od 22 30 sporo zjadł przed zasnięciem i jadł tak 5 30, 9 45, 13 :30 16 :30 i teraz będzie jadł troche mało mi sie wydaje no ale nie płacze o 8 będe go kąpac i chyba nie dam mu od razu mm tylko kp a dopiero jak się jeszcze obudzi po kp koło 10 to dopiero wtedy bo mnie przeraza za tak rzadko je a nie płacze ze chce

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maly padl po kapieli i cycu bardzo szybko ciekawe jaka dzis bedzie nocma. Ale generalnie dzis bardzo czesto go przystawialam i jakos mu szlo raz lepiej raz gorzej. Tragedia byla oo kapieli przez 20 min nie chcial wogole zalapac cyca :/ wsadzilam mu smoka a po chwili zanim skumal dalam cyca przykro mi ze woli smoczka niz mojego cycunia, grunt ze possal i oproznil cyca.

Martta moje tez czasem psty bez odzewu ale domyslam sie ze tak jak i ja nie kazdy ma czas wszystko skomentować. Jak cos pilnego to raczej kazdy odpisuje no i zawsze mozna sie upomniec o odpowiedz ;)
    Zdaj relacje jak film ja planuje juz z kumpela za kilka mieisecy umowic sie wlasni na ogladanie przy winku :D bo M nie chce ze mna ogladac.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 2811 2812 2813 2814 2815 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ