WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja próbuję wodę zanim wsypię proszek, czy jest wystarczająco ciepła.
My mamy dziś dzień rozsynchronizowany po całościMały powinien jeść ok 16. póki co nie jadł od 15. nie mam pojęcia o której pójdzie spać. Oby jutro wszystko wróciło d starych godzin.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obudził sie po prawie 2h. Oczy zamknięte a on z krzykiem. Oczy otworzył uśmiech i potem koncert.
Falami krzyczy i piszczy, potem chwila spokoju, i potem znów.
Internety mówią ze może ćwiczy struny głosowe, swoje możliwości i cierpliwość rodziców.
Ale przy tych krzykach sie wykrzywia w grymasie. Ze wyglada ze go boli.
Jejku.
Na weekend miałam odstawić zelazo. Kupy są znów żółte (bo sie pojawiła).
Czy takie problemy mogą być z odstawienia żelaza? To głupie
Podaliśmy espumisan. Pierwszy raz od 2 czy 3 tygodni.
U nas na klatce twa remont i jutro miałam sie ewakuować do rodziców ale jak on jest taki marudny to wolałabym w domu zostać.
Na weekend M jedzie do domu i pojawiła sie myśl, ze może pojedziemy z nim. Ale z takim Kosiem sie nie da
Teraz leży na przewijaku i gada po swojemu.
Espumisan zadziałał instant. tzn przeszło mu Tfutfu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:wystawiłam ciuszki, ale nikt nie chce póki co kupić, więc pewnie oddam komuś za darmo lub do szpitala, zanim teściowa nie zacznie gadki, że wezmą karton na strych dla drugiego dziecka
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja też powoli wystawiam po córce i nawet trochę schodzą ale ja na lokalnych grupach na fb sprzedaje.
ewentualnie tutaj na bazarku spróbować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 17:54
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarusia wrote:Żabko. Pediatra widziała to dwa razy i kazała smarować sudocremem... I tydzień temu widziała to moja bratowa, która też jest pediatrą i mówiła, że tak może być i żeby się tym nie przejmować. Jednak pytam jeszcze was
No widzisz to tak jak pisałam może tak mieć jeszcze.
Z drugiej strony niech się wypowiedza dziewczyny co mają córki.
Obserwuj. -
nick nieaktualnyKamcia fotel butle o 16 i 18 z jedną miarka hipp.
Herbatki wypił tylko 20ml.
A zaczął świrowac 1h temu.
Cycka dopiero teraz właśnie ssa.
Ja chyba wybiorę się do alergolog żeby spr czy nie ma skazy białkowej.
Tylko muszę znaleźć takiego lekarza u nas.