WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:A czemu Sabina????
Co mu jest???
Ja czycham na kupę będę fotki robić chce w środę do pediatry prywatnie jechać.
Ewidentnie mm zwykle mu nie służy.
Podejrzewam nietolerancja laktozy lub skaza bialkowa.
Ale to już lekarz oceni.
Teraz trwa narada z mężem żeby jechał że mną bo z dwójka dzieci mi będzie ciężko w rejony nie znane a lekarz Ti jakiś arab i trzeba się wsluchiwac ci gada.
Trzymajcie kciuki żeby ten pajac mój dostał olśnienia i coś wykabinowal. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:A jak u was wygladaja kupki? Problemów z cera nie ma? Bo przy skazie policzki sa jakby polakierowane.
Kupki były rzadkie jak jajecznica ale się wchlanialy w pampersa.
Teraz sie nie wchłaniają są rzadkie tak jakby klej miały? Smierdzace tak jak i baki ale to Wina mm ha.
Buzia wyszliśmy że szpitala niby z trądzikiem niemowlęcym.teraz pod światło kaszka na buzi, ucho jedno,dekolt,podbródek wysypka czerwone kropki ale to chyba potowki.
Kupy chyba kwaśne bo zaczyna odbytu mieć bardziej czerwony.
Ide ma dwór bo nie dam rady od 11 z mężem butami uspakajal go -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRano mój pasibrzuch dużo popil mleka i myślałam że zasnie. Spał dopóki był przy cycu, pprzenioslam go do łóżeczka i wiadomo, klasyk, po spaniu. Więc uznałam że go przebiore. I chyba za bardzo go poruszalam. Bo ładnie odbił. A za kilka minut poszła taaka fontanna
Za to teraz nie może biedny odzalowac odsanego posiłku, bo co chwilę chce jesc -
nick nieaktualnyZabka ja jesyem na diecie bezmlecznej. Bo lekarze miwli ze Szeryf ma trądzik i uwazam, ze rzeczywiście go mial. Ale ostatnio policzki zrobili się szorstkie i kazano mi odstawić mleko. Odstawilam. Nie jest lekko, bo prawie wszystkie produkty zawierają mleko i ciężko coś znaleźć sklepie, żeby zjeść, z orzygotowwniem w domu tez nie ma rewelacji, ale skóra poprawiła się bardzo. Z kupami wielkiego problemu nie było. Choć przyznam, że na antybiotyku były wyłącznie zielone. I to we wszystkich pięknych odcieniach. serio
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dzis mielismy 1 szczepienie, biedne te maluszki jak ja widziałam jak igle mu w nozke wbija to az plakac mi sie chcialo.maluch bylbardzo dzielny, nastepne szczepienie za 6 tygodni 19.12 przed swietami na sama mysl wszystko mnie boli.
Wazymy 5900 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój nie gorączkowal.
Mam nawet fotkę kupy:-)
No więc jutro idę robić badania.
Mąż nie chce ze mną i z dziećmi iść bo twierdzi że jest zimno.
Córka ma kaszel już długo po tej ospie więc mówił że w domu zostanie.
Oczywiście ile się nasluchalam: mam się sprężac bo będzie mnie nekal smsa hahaha to zabrałam krótka piłkę że nie muszę iść badania robić najwyżej będę miała cukrzycę itd zrobił oczy już milczy a teraz się zbiera do roboty
Znowu sama z dzieciakami
-
nick nieaktualnyCo to ludzie nie wymyślą
Szukam jakieś spokojnej muzyki na wieczór i na co trafiam??
haha, ciekawe czy świnki to rzeczywiście takie zestresowane stworzonka?
http://iv.pl/images/91235978580124171478.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 17:12