WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie maly niby zasnal...ciekawe na jak dlugo hmm.... musze sciagnac mleko bo moim piersiom grozi eksplozja :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja się strasznie boje że Kubie się odwidzi taki sposób zasypiania, wtedy sobie kulkę w łeb strzele bo się nie rozdwoję..

Narazie u nas się odwidzialo :) zasypia zaraz po kąpieli ale teraz muszą być ręce bo inaczej ryk krzyk a wtedy wszystko się przedłuża. Ja wolę szybko i po cichu spać położyć czyli lulanko i do kołyski. ..wcześniej było wszystko ale bez konieczności lulanka :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • esmi Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor,
    Dzisiaj robilam pierniki jutro bede dekorowala a dzis tel. Przedluzylam umowe i wzielam huaway p8 lite :) moj maz ma honor bardzo podobne parametry moj ciut lepszy zobaczymy jak sie sprawdzi. U mnie w domu wszyscy spia. Maz dzis w aneksie spi bo cos go bierze .... Jak nie urok to sraczka. Rano i wieczorem robie dla siebie Kacprs inhalacje dzis nawet Kuba poinhalowal sie a nigdy nie lubial tego hehe

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dojechaliśmy całą drogę padał śnieg a my na letnich oponach ale się udało jutro m pojedzie zmienić.

Walka była z mlekiem jutro kupuje nowe myślę o enfamil zobaczę co powie lekarka. Jutro ciężki dzień fryzjer muszę m nagromadzic mleka bo trochę mnie nie będzie.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pierwsze karmienie no i kupa nocna :/
    Teraz będzie walka ze snem.
    No właśnie mi też umowa w plusie się kończy jestem u nich z 15 lat i też zadbać z dobrą oferta z telefonem nie potrafią. Ostatnio brałam bez telefonu sam abonament wtedy ładnie mi zaoferowali.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pierwsze jedzonko od 21.30 :)

• martta Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu co to wczoraj byl za dzien, tak marudnego dziecka jeszcze nie mialam... Wszystko zle, maruda,placz i krzyk, spac na rekach jak juz, zjadal 100ml po czym krecenie, wiercenie i afera, kupy tez brak, no normalnie masakra! Temp tez 37,1 u nasi nie wiem co z tymi gilami, w dzien nic nie ma prawie jak odciagam, tylko nad ranem charczy i wtedy go zatyka. Mowia mi ze to wiotkosc krtani a nie katar i eyrosnie z tego.... Hmmmm....
    Matko te maluchy, ciagle sie czlowiek martwi o ich zdrowie, osiewieje zanim skonczy roczek!
    Dzisiaj ma byc wichura u nas, wiec pewnie nici ze spaceru, a tylkowtedy jedt szansa ze zasnie na dluzej kolo poludnia, chyba przywleke wozek do domu i sprobuje zmyle zrobic. Narazie sciagam pokarm i zaraz pewnie maly wstanie na jedzenie bo od 20 spi.
    Sarcia spoznione ale najlepsze zyczenia rocznicowe! ☺
    Ulfie ja wlasnie tez sie zastanawiam czy woda butelkowana czy przefitrowana i przegotowana z kranu...
    Do lidla jutro po pidzame chvialam skoczyc, alepewnie wszystko wykupia po wieczora jak maz wroci ehhh
    No j mamy grudzien! Jak to dobrze, ze ten cholerny listopad juz za nami!!!

o148p07w5riqasy7.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 03:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie cieszę ze listopad sie skończył. To smutne tak oceniać, ale to chyba najgorszy miesiąc w roku :)
    W grudniu przynajmniej są święta i od 22 czy któregoś tam zacznie przybywać dnia :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 03:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pierwszym karmieniu odpukac poszło sprawnie odciagam resztki mały zasypia.

Ja wodę gotuje sobie wieczorem zwykła z kranu przez 5 min i mam na następny dzień

Edition mały ma oczy jak 5 zł oby zasnął dziś szczepienie no i ważenie.

Obudziłam męża a co

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 03:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos czulam ze ciezka noc bedzie, po 2 godzinach 2 karmienia jak znow sstanie za 2h to sie chyba pochlastam

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 03:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za zyczenia dziewczynki :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 03:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejne karmienie za nami i walka ze snem. Obudził się o 2 ale dałam mu smoka 3 krotnie i pospać do 3. Teraz zaczyna zasypiac dopiero.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 3 karmienie dzis....znow bedzie dzien zoombie

• AJrin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój maluszek dziś pobudki co 2 godziny :/
    Chyba będę musiała odespać w dzień.
    Do tego kot w nocy wymiotowal nawet tego nie słyszałam M mnie obudził bo myślał że coś z małym i że to on wymiotuje.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na nogach, wstałam wcześniej żeby mieć czas tylko dla siebie, Mały coś się powiercił, ale chyba śpi dalej :) też planuję dzisiaj wycieczkę do lidla :) po pościel i piżamę. Zobaczymy o której m wróci z pracy, żebym mogła wziąć auto a on przejąć Bobasa :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My noc koszmar budził się co godzinę ale od 6 odmawia butli i cycka nie wiem czy mu jedynka nie idzie bo jak mu przejeżdżamy palcem to coś tam wystaje

No ale najpierw relax i fryzjer

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nockę miałam straszna.
    Mały się dusil,pokaslywal spał źle.
    O 3 przyszła córka do nas i mówi że się wyspala!!!!! Ja z nia oszaleje! Co dziennie wstaje w godz 3-4 bo sama śpi, maz ma nocki i takie szopki a jak maz jest w domu na noc to śpi!!!?
    Potem mały znowu się obudził o 4 na mm i tak w kółko do 6.

Mam problem proszę o radę może któraś z was tak miała.
    Ma szyi u juniora zauważyłam dziś zdraty naskórek w miejscu gdzie krtan na folderach dokładnie.
    Wygląda mi na odparzenia????
    Myje tak wacikiem z wodą przegotowaną, wczoraj jak go kapalam to miał czerwone a dziś jakby naskórka tam brak???
    Posmarowalam mąka ziemniaczana to miejsce.
    Ktoś tak miał? Jakieś rady?

• esmi Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    pamiętacie może jak na początku listopada pisałam że dostałam okres ?? to nie był okres bo 2 dniowe plamienie i mało tego może końcówka połogu... 3 dni temu dostałam prawdziwego okresu i dziś 3 dzień a ze mnie się leje jak nie wiem już 2 majtki zmieniłam bo przeciekły- cholera no! i czuje sie dziwnie... dużo strasznie pije i chyba mi mleko zanika myślę, że to wina antybiotyku... dobrze, że od dzisiaj nie muszę jego brać...
    Nocka w sumie taka sobie niby poszedł spać po 22 ale po godzinie dopił mleko później o 1 , po 2 , przed 5 a teraz królewicz odsypia noc... :P
    żabka może się starła mąka powinna pomóc. Wczoraj jak kąpałam swojego to taki brudas z Niego , że szok pod szyją ile brudu.... a codziennie myje jego :P
    Mówicie o tel to przedłużyłam wczoraj umowę i wzięłam huawei P8 lite :)

żabka04 lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    hej,
    pamiętacie może jak na początku listopada pisałam że dostałam okres ?? to nie był okres bo 2 dniowe plamienie i mało tego może końcówka połogu... 3 dni temu dostałam prawdziwego okresu i dziś 3 dzień a ze mnie się leje jak nie wiem już 2 majtki zmieniłam bo przeciekły- cholera no! i czuje sie dziwnie... dużo strasznie pije i chyba mi mleko zanika myślę, że to wina antybiotyku... dobrze, że od dzisiaj nie muszę jego brać...
    Nocka w sumie taka sobie niby poszedł spać po 22 ale po godzinie dopił mleko później o 1 , po 2 , przed 5 a teraz królewicz odsypia noc... :P
    żabka może się starła mąka powinna pomóc. Wczoraj jak kąpałam swojego to taki brudas z Niego , że szok pod szyją ile brudu.... a codziennie myje jego :P
    Mówicie o tel to przedłużyłam wczoraj umowę i wzięłam huawei P8 lite :)
    Przy okresie mozesz zauważyć że mleka jest jakby mniej. Tak samo Kacperkowi moze nie smakowac bo niby zmienia smak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi, ja pierwszy okres dostałam taki, że aż do szpitala pojechałam :(
    tam się niby okazało że jest ok i wypuścili do domu, a ja aż w podkładach poporodowych śmigałam, bo się lało i co godzina je zmieniałam, w nocy się obudziłam i wszystko we krwi miałam :(

‹‹ 2929 2930 2931 2932 2933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ