X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie maly niby zasnal...ciekawe na jak dlugo hmm.... musze sciagnac mleko bo moim piersiom grozi eksplozja :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja się strasznie boje że Kubie się odwidzi taki sposób zasypiania, wtedy sobie kulkę w łeb strzele bo się nie rozdwoję..

Narazie u nas się odwidzialo :) zasypia zaraz po kąpieli ale teraz muszą być ręce bo inaczej ryk krzyk a wtedy wszystko się przedłuża. Ja wolę szybko i po cichu spać położyć czyli lulanko i do kołyski. ..wcześniej było wszystko ale bez konieczności lulanka :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • esmi Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor,
    Dzisiaj robilam pierniki jutro bede dekorowala a dzis tel. Przedluzylam umowe i wzielam huaway p8 lite :) moj maz ma honor bardzo podobne parametry moj ciut lepszy zobaczymy jak sie sprawdzi. U mnie w domu wszyscy spia. Maz dzis w aneksie spi bo cos go bierze .... Jak nie urok to sraczka. Rano i wieczorem robie dla siebie Kacprs inhalacje dzis nawet Kuba poinhalowal sie a nigdy nie lubial tego hehe

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dojechaliśmy całą drogę padał śnieg a my na letnich oponach ale się udało jutro m pojedzie zmienić.

Walka była z mlekiem jutro kupuje nowe myślę o enfamil zobaczę co powie lekarka. Jutro ciężki dzień fryzjer muszę m nagromadzic mleka bo trochę mnie nie będzie.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pierwsze karmienie no i kupa nocna :/
    Teraz będzie walka ze snem.
    No właśnie mi też umowa w plusie się kończy jestem u nich z 15 lat i też zadbać z dobrą oferta z telefonem nie potrafią. Ostatnio brałam bez telefonu sam abonament wtedy ładnie mi zaoferowali.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 01:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pierwsze jedzonko od 21.30 :)

• martta Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu co to wczoraj byl za dzien, tak marudnego dziecka jeszcze nie mialam... Wszystko zle, maruda,placz i krzyk, spac na rekach jak juz, zjadal 100ml po czym krecenie, wiercenie i afera, kupy tez brak, no normalnie masakra! Temp tez 37,1 u nasi nie wiem co z tymi gilami, w dzien nic nie ma prawie jak odciagam, tylko nad ranem charczy i wtedy go zatyka. Mowia mi ze to wiotkosc krtani a nie katar i eyrosnie z tego.... Hmmmm....
    Matko te maluchy, ciagle sie czlowiek martwi o ich zdrowie, osiewieje zanim skonczy roczek!
    Dzisiaj ma byc wichura u nas, wiec pewnie nici ze spaceru, a tylkowtedy jedt szansa ze zasnie na dluzej kolo poludnia, chyba przywleke wozek do domu i sprobuje zmyle zrobic. Narazie sciagam pokarm i zaraz pewnie maly wstanie na jedzenie bo od 20 spi.
    Sarcia spoznione ale najlepsze zyczenia rocznicowe! ☺
    Ulfie ja wlasnie tez sie zastanawiam czy woda butelkowana czy przefitrowana i przegotowana z kranu...
    Do lidla jutro po pidzame chvialam skoczyc, alepewnie wszystko wykupia po wieczora jak maz wroci ehhh
    No j mamy grudzien! Jak to dobrze, ze ten cholerny listopad juz za nami!!!

o148p07w5riqasy7.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 03:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie cieszę ze listopad sie skończył. To smutne tak oceniać, ale to chyba najgorszy miesiąc w roku :)
    W grudniu przynajmniej są święta i od 22 czy któregoś tam zacznie przybywać dnia :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 03:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pierwszym karmieniu odpukac poszło sprawnie odciagam resztki mały zasypia.

Ja wodę gotuje sobie wieczorem zwykła z kranu przez 5 min i mam na następny dzień

Edition mały ma oczy jak 5 zł oby zasnął dziś szczepienie no i ważenie.

Obudziłam męża a co

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 03:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos czulam ze ciezka noc bedzie, po 2 godzinach 2 karmienia jak znow sstanie za 2h to sie chyba pochlastam

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 03:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za zyczenia dziewczynki :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 03:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejne karmienie za nami i walka ze snem. Obudził się o 2 ale dałam mu smoka 3 krotnie i pospać do 3. Teraz zaczyna zasypiac dopiero.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 3 karmienie dzis....znow bedzie dzien zoombie

• AJrin Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój maluszek dziś pobudki co 2 godziny :/
    Chyba będę musiała odespać w dzień.
    Do tego kot w nocy wymiotowal nawet tego nie słyszałam M mnie obudził bo myślał że coś z małym i że to on wymiotuje.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na nogach, wstałam wcześniej żeby mieć czas tylko dla siebie, Mały coś się powiercił, ale chyba śpi dalej :) też planuję dzisiaj wycieczkę do lidla :) po pościel i piżamę. Zobaczymy o której m wróci z pracy, żebym mogła wziąć auto a on przejąć Bobasa :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My noc koszmar budził się co godzinę ale od 6 odmawia butli i cycka nie wiem czy mu jedynka nie idzie bo jak mu przejeżdżamy palcem to coś tam wystaje

No ale najpierw relax i fryzjer

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nockę miałam straszna.
    Mały się dusil,pokaslywal spał źle.
    O 3 przyszła córka do nas i mówi że się wyspala!!!!! Ja z nia oszaleje! Co dziennie wstaje w godz 3-4 bo sama śpi, maz ma nocki i takie szopki a jak maz jest w domu na noc to śpi!!!?
    Potem mały znowu się obudził o 4 na mm i tak w kółko do 6.

Mam problem proszę o radę może któraś z was tak miała.
    Ma szyi u juniora zauważyłam dziś zdraty naskórek w miejscu gdzie krtan na folderach dokładnie.
    Wygląda mi na odparzenia????
    Myje tak wacikiem z wodą przegotowaną, wczoraj jak go kapalam to miał czerwone a dziś jakby naskórka tam brak???
    Posmarowalam mąka ziemniaczana to miejsce.
    Ktoś tak miał? Jakieś rady?

• esmi Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    pamiętacie może jak na początku listopada pisałam że dostałam okres ?? to nie był okres bo 2 dniowe plamienie i mało tego może końcówka połogu... 3 dni temu dostałam prawdziwego okresu i dziś 3 dzień a ze mnie się leje jak nie wiem już 2 majtki zmieniłam bo przeciekły- cholera no! i czuje sie dziwnie... dużo strasznie pije i chyba mi mleko zanika myślę, że to wina antybiotyku... dobrze, że od dzisiaj nie muszę jego brać...
    Nocka w sumie taka sobie niby poszedł spać po 22 ale po godzinie dopił mleko później o 1 , po 2 , przed 5 a teraz królewicz odsypia noc... :P
    żabka może się starła mąka powinna pomóc. Wczoraj jak kąpałam swojego to taki brudas z Niego , że szok pod szyją ile brudu.... a codziennie myje jego :P
    Mówicie o tel to przedłużyłam wczoraj umowę i wzięłam huawei P8 lite :)

żabka04 lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    hej,
    pamiętacie może jak na początku listopada pisałam że dostałam okres ?? to nie był okres bo 2 dniowe plamienie i mało tego może końcówka połogu... 3 dni temu dostałam prawdziwego okresu i dziś 3 dzień a ze mnie się leje jak nie wiem już 2 majtki zmieniłam bo przeciekły- cholera no! i czuje sie dziwnie... dużo strasznie pije i chyba mi mleko zanika myślę, że to wina antybiotyku... dobrze, że od dzisiaj nie muszę jego brać...
    Nocka w sumie taka sobie niby poszedł spać po 22 ale po godzinie dopił mleko później o 1 , po 2 , przed 5 a teraz królewicz odsypia noc... :P
    żabka może się starła mąka powinna pomóc. Wczoraj jak kąpałam swojego to taki brudas z Niego , że szok pod szyją ile brudu.... a codziennie myje jego :P
    Mówicie o tel to przedłużyłam wczoraj umowę i wzięłam huawei P8 lite :)
    Przy okresie mozesz zauważyć że mleka jest jakby mniej. Tak samo Kacperkowi moze nie smakowac bo niby zmienia smak.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi, ja pierwszy okres dostałam taki, że aż do szpitala pojechałam :(
    tam się niby okazało że jest ok i wypuścili do domu, a ja aż w podkładach poporodowych śmigałam, bo się lało i co godzina je zmieniałam, w nocy się obudziłam i wszystko we krwi miałam :(

‹‹ 2929 2930 2931 2932 2933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ