WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ufff... już myślałam, że coś się dzieje..
prześcieradło, szlafrok, majtki zalane. A jak u Was z bólem taki sam czy jednak mniejszy ? czuje delikatny ból ale znośny... i czy długo ta pierwsza miesiaczka trwała ???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś i jutro muszę uzbierać porcje pokarmu dla młodego więc walka z laktatorem i zbieranie kropel mnie czeka.
Za to w nagrodę kino z M -
A tydzień temu też myślałam że okres ale tylko 3 dni lekkiego plamienia żywa krwią i spokój. Mam nadzieję że się nie pojawi okres zbyt szybko skoro w dzień co godzinę karmie a w nocy co dwie
-
Żabka nie pomogę z szyjka u nas tak nie ma. A jest tam fałdka jakąś i dlatego czy maluszek się zadrapal?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytradycyjnie po ok 2 godzinach od pobudki, mój Łobuz drzemie
ja muszę zrobić porządek ze zdjęciami, bo je szykuję w wolnej chwili obrabiam, a po świętach będę mogła je zanieść do wywołania. Musze tylko podpisać kiedy robione, bo ja mam mnóstwo albumów i zawsze się pytam rodziców czy to ja czy brat, jak jesteśmy osobno i ile mogłam mieć. Jak jest mały dzidziuś z butlą, to wiadomo, bo brat był cycusiowy, a ja po niecałych 3 miesiącach, jak zaczęły zęby wychodzić wzgardziłam mamowym mlekiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Albo mm, albo ślina albo troki od wiązanej czapki jeśli taką miał na główce.
Czapeczka staram się wiązać na boczku.
Ale raz mi się zdarzyło właśnie wczoraj zawiązać ma środku.
Co dwie głowy to nie jedna.
No nic narazie będę mąka sypać bo nie mam pudru.
Dziś nie wiem czy wyjdę z domu bo bardzo wieje i deszcz pada.
Wczoraj śnieg i wiatr a dziś deszcz i wichuraagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny