WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysarcia, ja się tak przestawiłam, że wstaję nad ranem i mój mąż jeszcze długo śpi w najlepsze. Taki jest efekt chodzenia spać po 20. ale trudno. Jak wstaję o 5/6 to mam czas tylko dla siebie, bo oboje śpią, ja mogę posprzątać, wypić kawę na spokojnie, śniadanie zjeść
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:mój akurat będzie miał teraz ok 5,8 kg
ale nie mam wagi niemowlęcej, więc nie wiem dokładnie ile
Na początku galopował z masą, teraz coraz mniej przybiera
Ty sie boisz przespanych nocy, ja ze za krótko je. Ale skoro nie prosi o więcej, jest radosny, nie ma temperatury, nie jest ospały to myśle ze jest mu ok. Przecież jakby był głodny to by marudził, prawda?
Choć neonatolog nam powiedziała ze 10mimut to za krótko jak na sesjeze młody spija wode i żeby trochę spuszczać i dawać mu cyca z druga faza.
Ja oczywiście sobie wkręcam ze to przyszedł ten czas stabilizacji laktacji i młody musi mocniej ciągnąć, a nie umie.
Ech tych trosk od zajechania.
Ale rośnie. Ubranka coraz większe. -
Little Red Fox wrote:agatia, a którą dadę używacie? czy na noc dadzą radę? bo ja swoje Smoczątko przewijam ok 19. i dopiero ok 4/5. pampers jest wymieniany
Bo my na noc zakładamy dade, bo siki trzyma dobrze. Od 20 do 3-4 w nich śpi i potem dostaje tużura, bo nad ranem wali kupę, a kup dada nie trzyma.
-
agatia wrote:Foxiu używam 3 siku dają radę przez noc z kupa słabo
Ulfe Liwka też długo nie ssie 10 min max i zasypia, albo się złości i muszę zmienić pierś.
Ja czuje po cycku ze zostaje flaczek, choć jak nacisnę to mleko leci.
Ale neonatolog mnie oczywiście nastraszyla, ze za krótko ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 13:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po części upiekszona mam pazurki hihi jutro fryzjer:-)
Dziś było przygotowanie męża tzn przeoczenie do juniora choć nie powiem dal rade.
Ja kupiłam te lidlowskie nowe pampy jestem zadowolona.
Narazie hihi jeśli wszystko będzie ok to przechodzimy na lidlowskie -
nick nieaktualnyJa poki co kupilam 3 kartony tych biedronkpwych bo akurat byly wmpromocji to zrobilam zapas na miesiac bo chyba maly z 4 tak szybko nie wyrosnie kurde !! Bo normalnie jak w takim te, pie bedzie rosl to rozmiarowki dla papersow braknie kurcze.
no ja jutro pojade do, lidla kupie pake na wypróbowanie bo podobno w promocji po 19,99 maja byc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka witam się po bardzo intensywnym weekendzie.
Żyje choć kaszlak że nie okropny w nocy wyplulam krew i się przerazilam, poszłam do lekarza dziś osluchowo ok. Nie mam zapalenie płuc ani oskrzeli. Zlecił crp i morfologie plus rentgen płuc też wszystko ok crp nieznacznie podwyższone. Kaszel albo uczulenie albo astmatyczny mam się udać do pulmunologa. Wraz ile można kaszlec.
A tak to byliśmy w kinie oglądać i wybierać terakota do domu. Na obiedzie u chrzestnej i na imieninach u Cioci. To wszystko w jeden weekend.
Co do pampersy u nas waga 5.8kg i nadal jedziemy na białych papierach 2!
A co do skoczków mam takiego ssaki że ssie każdy smoczek i każda butelkę. Tylko przy piersi wybrzeża ale póki co je tylko moje miłego i butelka tylko jak mnie nie ma.
Ulfenstein powiem Ci ze mój od jakiś 2 tygodni też je krócej początkowo zaniepokojona byłam ale widzę teraz ze jw efektywniej i szybciej więcej polyka. Mi to odpowiada bo karmienie nocne nam się ładnie skrocilo -
nick nieaktualny