X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez juz nosimy trójki, ale to drugie podejście. W pierwszym były jakieś za wielkie aż. Teraz jest lepiej, ale w dwójki jeszcze wchodzi, ale mam już karton trojek to dwojek juz raczej nie kupię

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula, ja czekam tylko jak one się sprawdzą w przypadku kupy. Mi zostały 3 lub 4 sztuki dwójek, zostawię na pewno jedną na noc, żebym była spokojniejsza :) mój niby ok 5,8 kg waży, ale mam wrażenie że dużo zależy też od samej budowy dzidziusia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój właśnie przespał jedno karmienie, boję się armagedonu jak się obudzi o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nosimy juz 4 o.O

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia a 4 nie są od 9 kg ?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my ruszamy na spacer :)
    Młody przespał i obiad i swoją porę na wożenie się po dzielni,
    więc robimy krótką rundkę dookoła domu :)

kurde, chyba wyczułam dziada,
    ta wstrętną jedynkę na dole :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kupiłam już 4, one są od 8 kg - przynajmniej pampersy. Nasza mała wazy 6,6 więc trochę brakuje ale mąż się uparł ze w 3 już ciasno ma.
    Sprawdzę jak skończymy to opakowanie trójek i jak jednak będą za duże to kupię jeszcze jedne 3, a ta 4 spokojnie poczeka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Sarcia a 4 nie są od 9 kg ?

Te dady z biedronki 4 sa od 7 do 18 kg, trzeba zerkac bo w biedrze sa jeszcze, pampki 4+ ktore sa wlasnie od 9 a zwykle sa tak jak pisalam od 7 :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało mi się kupić tylko spódnice ale dokupie bluzkę i będzie na wigilię już nie mogę się doczekać wyprzedaży w ccc tyle butów mi się podoba ze dziś musiałam z tamtad wyjść
    Jutro już wracamy do domu a za 2 tygodnie przyjezdzam na święta mąż dojedzie pewnie przed samymi świętami

Już chce do domu muszę odpocząć zawsze tyle się tu dzieje masa odwiedzin co chwila coś

W poniedziałek neonatolog zobaczę co mi powie o tej witamine d. .
    M był dziś u swojej mamy z szymkiem jak byłam na zakupach potem ha tam poszłam niby ok ale ona się tak dziwnie na niego patrzy jakby mu coś było i cały czas pyta o główkę czy go kładę na wznak no kurze on nie będzie miał ojragles głowy jak jego kuzyn który jest z cc ma swoją urodę i już wkurzyla mnie

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 02:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a małym cos wymysla, usnal o 23 i juz sstal po 3 h na jedzenie hmmm zawsze dluzej spal

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia to tak jak mój o 23 zjadł butelkę na spiocha i to 150 i już oczu jak 5 zł ciekawe

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 05:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja córka chodzi spać o 20 i ostatnio od 24 się wybudza co chwila, ale głodna nie jest bo jak jej daje pierś to złapie do buzi i trzyma po prostu a nie je. Dopiero tak jak teraz zjadła o 5. Szkoda tylko ze od tej 24 do 5 trzeba do niej z 10 razy wstać i dac smoczka

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dziś dopiero o 6. wstał, a poszedł spać o 19.30 (mleczko ok 19.)
    boję się że te przespane noce wpłyną nam na słabszy przyrost :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez dzis cuduje...co prawda spi, ale zasnal po 23 spal do 2 , pozniej o 5 iteraz....

zmeczona jestem juz tym wstawaniem :( chciala bym chociaz jefna noc normalnie sie wyspac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Moj tez dzis cuduje...co prawda spi, ale zasnal po 23 spal do 2 , pozniej o 5 iteraz....

zmeczona jestem juz tym wstawaniem :( chciala bym chociaz jefna noc normalnie sie wyspac...
    Nie grzesz.. ja dzis co pol godziny wstawalam. Luksusem byly by 2 pobudki ;) i tak nie narzekam bo to jedna noc z wielu przespanych calych. A tego z córka nie zaznalam ona bardzo dlugo budzila sie co 2.5-3 godziny i tak co noc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od rana chodzę podk...
    od dwóch tygodni jest mowa że wracam na treningi i teraz wielkie zdziwienie że JA matka polka wychodzę gdzieś bez dziecka i jak to wygląda w oczach rodziny szanownego pana męża. I chyba muszę zostać, bo on nie ogarnie że dziecko musi po południu spać, a nie wędrować z niemytych rąk do rąk wśród gości i jak zacznie marudzić to pewnie głodny, więc można zafundować mu ból brzuszka i rzyganko dając dodatkową butlę. A temperatura 26-28 st, która panuje u teściów to idealna temperatura dla niemowląt.

k.. chyba musze jednak zostać w domu :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela

Ja przy corce swoje sie juz nawstawslam bo ta to byla nie znozns yo choc synek moglby zrekompensowac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Angela

Ja przy corce swoje sie juz nawstawslam bo ta to byla nie znozns yo choc synek moglby zrekompensowac :)
    To mowie 2 czy 3 razy to nie jest źle chyba? Ja sie cieszyłam jak dziecko jak Kuba budzil mi sie 2 razy w nocy. Dla mnie to juz jest luksus. A przy karmieniu piersia to tylko cycka wystawialam i on jadl a ja spalam to juz w ogole luksus

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się z kolei martwię jak mój przesypia noce, naprawdę
    że przestanie mi ładnie przybierać :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jest nie jest, ale rano niemoc mnie ogarnela jak qidzialam smacznie spiacego meza i podkurzylo mnie to ze musze wstawac i musialam sie wyzalic :)

‹‹ 2937 2938 2939 2940 2941 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ