WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też kupiłam już 4, one są od 8 kg - przynajmniej pampersy. Nasza mała wazy 6,6 więc trochę brakuje ale mąż się uparł ze w 3 już ciasno ma.
Sprawdzę jak skończymy to opakowanie trójek i jak jednak będą za duże to kupię jeszcze jedne 3, a ta 4 spokojnie poczeka -
nick nieaktualny
-
Udało mi się kupić tylko spódnice ale dokupie bluzkę i będzie na wigilię już nie mogę się doczekać wyprzedaży w ccc tyle butów mi się podoba ze dziś musiałam z tamtad wyjść
Jutro już wracamy do domu a za 2 tygodnie przyjezdzam na święta mąż dojedzie pewnie przed samymi świętami
Już chce do domu muszę odpocząć zawsze tyle się tu dzieje masa odwiedzin co chwila coś
W poniedziałek neonatolog zobaczę co mi powie o tej witamine d. .
M był dziś u swojej mamy z szymkiem jak byłam na zakupach potem ha tam poszłam niby ok ale ona się tak dziwnie na niego patrzy jakby mu coś było i cały czas pyta o główkę czy go kładę na wznak no kurze on nie będzie miał ojragles głowy jak jego kuzyn który jest z cc ma swoją urodę i już wkurzyla mnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moja córka chodzi spać o 20 i ostatnio od 24 się wybudza co chwila, ale głodna nie jest bo jak jej daje pierś to złapie do buzi i trzyma po prostu a nie je. Dopiero tak jak teraz zjadła o 5. Szkoda tylko ze od tej 24 do 5 trzeba do niej z 10 razy wstać i dac smoczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Moj tez dzis cuduje...co prawda spi, ale zasnal po 23 spal do 2 , pozniej o 5 iteraz....
zmeczona jestem juz tym wstawaniemchciala bym chociaz jefna noc normalnie sie wyspac...
i tak nie narzekam bo to jedna noc z wielu przespanych calych. A tego z córka nie zaznalam ona bardzo dlugo budzila sie co 2.5-3 godziny i tak co noc.
-
nick nieaktualnyja od rana chodzę podk...
od dwóch tygodni jest mowa że wracam na treningi i teraz wielkie zdziwienie że JA matka polka wychodzę gdzieś bez dziecka i jak to wygląda w oczach rodziny szanownego pana męża. I chyba muszę zostać, bo on nie ogarnie że dziecko musi po południu spać, a nie wędrować z niemytych rąk do rąk wśród gości i jak zacznie marudzić to pewnie głodny, więc można zafundować mu ból brzuszka i rzyganko dając dodatkową butlę. A temperatura 26-28 st, która panuje u teściów to idealna temperatura dla niemowląt.
k.. chyba musze jednak zostać w domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Angela
Ja przy corce swoje sie juz nawstawslam bo ta to byla nie znozns yo choc synek moglby zrekompensowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny