WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA u nas po nocnej nawałnicy cisza i mogliśmy w końcu iść na spacer i mały standardowo w wózku śpi już 3 godzinę, bez spaceru o takim spaniu w dzień mogę pomarzyć.
Postanowiłam wystawić na sprzedaż detektor tętna, jakoś tak dziwnie mi się zrobiło gdy go wyciągnęłam, mam sentyment do tego urządzenia.
Piszecie, że chcecie przejść na pampki 4 co mnie przeraża bo pod łóżkiem mam jeszcze 3 duże paczki 3, które mąż dostał z pracy, mały waży pewnie ok 6,5kg więc mam nadzieję je wykorzystać. -
nick nieaktualny
-
Madziuuuula wrote:Agatia wiem, ale znalazlam wykres, ze B najwiecej, potem C. Moja szczepionka na B Bexsero.
Nie wiem ile zapłacę.
Rota młody dostał druga dawkę. Rotarix -
Nam pediatra mówiła ze są B i C i jeszcze inne. Ale ze zaczniemy od B bo jest najpopularniejsza szczepami.
Chciałam czekać do 12m ale neonatolog w środę wmówiła ze ze jest sporo przypadków ostatnio sepsy pomeningokowej. I wole teraz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali89 wrote:Ej dziewczyny bo Szymkowi smutno ze nikt go nie pochwalił ze był dzielny na szczepienie jest zazdrosny :)mama przypomni ze wazymy 5300.
ja o 22 śpię
Brawo dla Szymka. Równo idzie z Kostkiem szczepieniami i wagą
Dzielne chłopaki.
pochwal się z jakiej butli Szymek pije mleko? Bo kostek zainteresowany jest tylko cycemSkali89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTest sikow w dzień w pampersa lidlowskiego zaliczony pozytywnie i to konkretnie zesikal nic nie wyciekło.
Zobaczymy jak będzie przy kupie.
Trochę są sztywne w porównaniu do pampersa pampersa zielonego:-(
No ale cóż wymagać za tą cenę.
Jakby nie było lepsze to niż tetra hahahha a wiadomo pieniądze do kosza więc trzeba szukać coś taniego. -
nick nieaktualnySkali ja się zbierałam żeby się odnieść do Twojego posta i tak zeszło do tej pory
Oczywiście buziaki dla Szymka
Dermatolog poleciła na wrażliwą skórę małego serię cethapil i muszę Ci powiedzieć, że ogólnie jest ok tylko mam wrażenie, że krem jest za "silny" bo po posmarowaniu małemu buzi zaczerwieniły się powieki i fałdki pod oczkami także nie dziwi mnie, że okulistka tak Ci powiedziała odnośnie zaczerwienionych powiek.
Ulf nasz synek pije tylko z butelki TT, próbowaliśmy canpola habermana i ją mały totalnie olał. Myślę, że nie zmieniajcie butelki, próbujcie cały czas ta samą aż w końcu Kostek ją zaakceptuje. Smoczki TT wydaje mi się, że są najbardziej kształtem zbliżone do piersi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szymuś oby Twoj kolega Kubuś był równie dzielny na szczepieniu w poniedziałek
My po wizycie u naszego ulubionego pediatry ogólnie zadowolenitylko oczka musimy obserwować bo przez przytkane kanaliki moze sie ropka zbierać. Jestem trochę zła bo pediatra na NFZ inaczej kazała masować kanaliki a dzisiaj zostałam oświecona jak to powinno wyglądać
Do tego zapomniałam o szczepieniu odebraniu recepty na szczepionki i zamówieniu ich ale na szczęście zadzwoniłam do apteki i mi odłożyli na poniedziałek
No i jeszcze miałam któremuś pogratulować 2 miesięcy i nie pamietam który to bączek dzisiaj konczy?Skali89 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
żabka04 wrote:Test sikow w dzień w pampersa lidlowskiego zaliczony pozytywnie i to konkretnie zesikal nic nie wyciekło.
Zobaczymy jak będzie przy kupie.
Trochę są sztywne w porównaniu do pampersa pampersa zielonego:-(
No ale cóż wymagać za tą cenę.
Jakby nie było lepsze to niż tetra hahahha a wiadomo pieniądze do kosza więc trzeba szukać coś taniego.
U nas raz tużury przeciekły. Jak młody walnął mega kupę i dopełnił mega sikami. Kupa w pampersie, siki na plecach
Ale to raz. A w dada każda kupa na plecach. Wole obsikane ubranka niż obsrane
Bisacz, nie wiem czy to ma znaczenie, ale jedynymi skoczkami które młody w ogóle kiedykolwiek ciumkal to były Lovi. Może powinnam spróbować z butelka? Bo aventowy smoczek nie podszedł.
Ale z butli avent pił kilka razy. Ostatnio tylko ma bunt.
Chcemy zrobić kilka dni przerwy, żeby zapomniał traumę
A potem od nowa.