WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymartta, nie
bo mąż chciał żebym mu paczkę z paczkomatu odebrała, więc pojechałam na zakupy do biedronki i żałuję że się z domu ruszyłam. Prawko mam od niedawna, nie dość że wczoraj padało okrutnie, to pod sklepem ktoś mi zajechał drogę - wyjeżdżałam i byłam na pasie rozbiegowym, a za mną jakiś buc. Stamtąd akurat nie ma innej możliwości - trzeba zaraz zjechać na drogę w lewo to zamiast poczekać aż ja się pierwsza włączę do ruchu - sprawdzałam w lusterku dwa razy czy pusto i nagle mi się wpierniczył
ale tak dodał gazu i przejechał na czerwonym świetle, że nie mam wątpliwości i o jego inteligencji, bo aż słychać było piski
z drugiej strony... może by tak sprawdzić nagranie na kamerze?
Ja na nogach, Młody coś się buntuje i nie chce dalej spać, mimo że późno zasnął
ale postanowiłam być wyrodną matka - zostawiłam go samego w łóżeczku, a sama pobiegłam do kuchni po kawę i śniadanie. Siedzę w salonie, bo cicho w sypialni, nie licząc chrapania męża
może zasnął?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My już nie śpimy dziś były 3 pobudki więc o jedną mniej niż wczoraj Julii. Gdzie te piękne czasy jednej nocnej pobudki...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My już po szczepieniu.
Kosio był dzielny. I sie udało tez na pneumokoki - mieli dawkę prevenara 13.
I Rotarix.
I mamy receptę na meningokoki.
5420g i 60cmkamciaelcia, alinka, martta, AJrin, agatia, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Foksik no co za debil, ale niestety duzo takichna drogach....
Brawo dla Kosia za dzielnosc.
My o 11 jedxiemy do lekarzy, maz z gardlem do internisty, a my do oediatry z tym jedzeniem. To nie jest u nirgo normalne i nie jest jego fochem, chcejesc i nagle sie prezy i krzyk i placz i glosne prxelewanie w brzuchu, nie mial tak do tej pory, mega kupa jest raz na dwa dni, tez tak od urodxenia nie mial. Apetytmial, wciagal 150mlw 10min, a teraz po 30ml zjada i ten krzyk... Cos mu musi byc, jestem namaxa zmartwiona
Angela ja dzisiaj ze spaniem podobnie niestety...jakis koszmar!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 09:44
-
nick nieaktualny