WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy dziś poznaliśmy i posmakowalismy co to wlasna piastka:-)
Ale smaczna hihihi
Mąż dzisiaj ostatni dzień do pracy hurra mam nadzieję że będzie bardziej się angażować w opiekę nad robciem.
Już ją się o to postaramw końcu mc wolnego ma
U nas wieje strasznie ale muszę się wynurzyc chociażby po zakupy spożywcze bo światełko zostało:-(
Robciowi zniknęło to odparzenia pod szyja mąka zadziałała cuda.
Za to pojawiła się ciemieniucha znowu:-( już ją potraktowalam oliwka i wyczesalam -
nick nieaktualny
-
Prekroczylusmy 3000 stron hala.
Kurde u nas znowu plesniawki
Głupi słownik w telefonie plesniawki zamienił mi na plemniki!!!
Póki co działam z cenionym ale jak do jutra nie będzie ciut lepiej podam gen Jane bo po co ma się bodak męczyć.
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Zabko u nas ciemieniucha po 3 dniach zwalczona olejkiem z rossmann i nic nie wyczesywałam, tylko umyłam głowę po olejku
Ja mam z ziajki i dupa:-(
Powróciła.
Jak powróci to kupię ten z rosmana.
A pampersy rosmana te babydream używa Liwia??
Szukam opini. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Ulfe będziesz szczepiła meningo razem z kolejną dawką pneumo czy osobno?
U nas pn szczepienie odroczone, bo Młoda przeziębiona na maksa. Po południu lecę do pediatry, żeby nie mieć przygód w week. Niech osłucha Młodą.
Pneumo razem z 5w1. -
żabka04 wrote:Ja mam z ziajki i dupa:-(
Powróciła.
Jak powróci to kupię ten z rosmana.
A pampersy rosmana te babydream używa Liwia??
Szukam opini.
Tużury są w tej chwili najlepsze, rosmanowe dają radę.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMąż wstał więc jemy resztki obiadu z wczoraj i lecimy na zakupy spożywcze i poszukamy butów zimowych dla córki
O pieluchy pytałam bo myślę czy nie kupić paczki jakiś tańszych i spróbować ale boję się uczulenia
Jak nie sprubuje to się nie przekonam.
Więc przy okazji gdzieś jak będę kupię lidlowskie.
A rozmiar mają zanizone Do pampers?? -
Tez jest kilka dawek tzn. 3 Ja płaciłam 300 zł i jaka końcówka do 10 zł. Ale można było przynajmniej do niedawna w przedziale 290 do 300 ja upolować Ale jednak nam się nie chciało szukać poza przychodnia
Dla mnie te szczepienia to taki stres, że szkoda gadac. Trochę żałuję, że wzięłam przed 12 miesiącem życia. Tak by była tylko jedna dawka. A co do meningo to obawiam się, że pediatrzy pomijają to, że jest kilka szczepow i w tym różne szczepionki Oczywiście nie wszyscy pediatrzy Ale moja tak. -
nick nieaktualnymój Mały zasnął po 13. ale zrobiłam sobie kawy, więc z jego spaniem może być różnie.
Pogoda tak paskudna że koczujemy w domu, mam wrażenie że mu te dziąsła spuchły, ale nie pozwala sobie do dzióba zajrzeć, ogólnie marudny od rana, nie wie czy jeść, czy spać czy się bawić