WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy karmimy się smoczkiem TT 3+ już od 2 tygodni, 0+ używamy do przepajania
Ulfi trenujcie na smoczkach które mały najbardziej akceptował, w końcu załapie i będzie dobrzeOd urodzenia tylko cycuś to co mu matka jakiś silikon do buzi będzie pchała
, my od początku mieszane jedzenie i dlatego z butlą problemów nie było.
Detektor poszedł, chyba za słabo go wyceniłam ale to cała ja, jak już coś niepotrzebne to opylić byleby w domu nie zalegało.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybisacz wrote:My karmimy się smoczkiem TT 3+ już od 2 tygodni, 0+ używamy do przepajania
Ulfi trenujcie na smoczkach które mały najbardziej akceptował, w końcu załapie i będzie dobrzeOd urodzenia tylko cycuś to co mu matka jakiś silikon do buzi będzie pchała
, my od początku mieszane jedzenie i dlatego z butlą problemów nie było.
Detektor poszedł, chyba za słabo go wyceniłam ale to cała ja, jak już coś niepotrzebne to opylić byleby w domu nie zalegało. -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny w imieniu Szymka :)powiedziałam mu ile miał gratulacji i bardzo się cieszył.
Ulf Szymek pije teraz z aventu Natural smoczek 1+ pił też z mam baby lovi i habermana ale jakoś ten avent najlepszy
Sukces Szymek nadal je pepti wystarczy dodać odrobinę mojego mleka i mu smakuje nie wiem czy tak można ale je nic mu nie jest więc się cieszę.
Muszę mu załatwić rehabilitację bo przez te ćwiczenia na brzuszek znowu wycina głowę do tyłu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry? Boooziu jak to kosmicznie brzmi o 4 rano. No ale cóż Kubuś postanowil dzień juz powitac. Choć licze że jeszcze łaskawie pojdzie spać bo ten typ tak juz ma. Mam dobry humor od rana i liczę że nic tego nie zmieni. Od dzis mam męża w domku na ponad 2 tygodnie
ideeeealnie sie sklada ze przed samymi świętami hihi będzie miał co robić.
-
nick nieaktualnyMy pierwsze karmienie.
Moje dziecko też chyba już nie chce spać
Skali ja kompletnie nie wiem w co się ubrać na te chrzciny.
Nie chodzę w sukienkach:-(
Dżinsów też nie wypada ubrać hihi
I tak naprawdę nie mam ani nie wiem w co się ubrać.
Może coś ustrzele jak maz będzie w domu na pewno polatamy po galerii. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już na nogach, dziś pospałam sobie do 6:30
Mały nie chciał zasnąć po karmieniu o 4:30 to go wzięłam do siebie, teraz śpi z mężem
lubię te poranki kiedy mam chwilę tylko dla siebie
dziś kupię probiotyk i zobaczymy czy kupol się poprawi, będę musiała coś wymyślić
wieczorami znowu się marudny robi, ale chyba mu dziąsła spuchły w miejscu jedynek
nie daje sobie zajrzeć do buzi, a jak masuje to ściska z całych sił -
nick nieaktualnyu nas dziś żarta noc po wczorajszym żartym dniu
jak podliczyłam to za dnia mały zjadł ponad 1000ml a od północy jadł już 3 razy
w poniedziałek do pracy więc na nocne karmienia muszę zatrudnić męża
myślałam i myślałam i chyba też ochrzcimy w święta, zaraz po nowym roku starszak idzie na szkolenie NSR a chciałabym żeby był na chrzcinach brata no i będzie z głowy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLRF ja też miałam takie wrażenie że są za duże bo były bardzo wysoko na plecach.
A jak przymierzylam 2 do 3 to tylko cm było różnicy w długości.
Zuzyj te dwójki (pozbędziesz się) i spokojnie 3 możesz zakładać.
Przyzwyczaisz sie:-)
Ja czekałam na kupę żeby przetestować tuźury i nie ma;-(
Tzn była ale malusko więc żaden z tego test.
Na chwilę obecną dupcia nie wrażliwa na te pampersy więc jest szansa że przeżycia się na lidlowskie.
Ale jeszcze obserwujemy się bo różnie to bywa:-)
Kamcia ja też jestem myślami z wami:-)
Buziaki:-)
Muszę cała chatę posprzątać ale dostałam lenia.
Pospalisny do 8 i mam jakąś nie moc.
A muszę posprzątać bo jutro kuzynka przyjedzie zrobić mi i szwagierce pazurki tzn mam nadzieję że nas nie wykiwa.
A pojutrze fryzjer hura!
Nareszcie
Będę musiała w szafę zajrzeć czy w coś się zmieszcze na te chrzciny ale wątpięWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 09:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny