WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karmienie nr 2 dziś młody znowu pobudki ci 2 godziny. A wczoraj było tak ładnie i wstawić tylko jeden raz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My po karmieniu nr 2 pierwsze było o 4 drugie po 6 lulanie i śpi.
Dziś mamy wizytę u neonatologs trochę się boją co z tą witamina d zobaczymy co powie. Nie wiem czy spać czy wstać.
Ja już mam prawie wszystkie prezenty
Chyba wstane to zjem śniadanie nastawienie pranie i podszykuje obiad
-
nick nieaktualnyNo to chyba znalazłam powod wczorajszych i przed wczorajszych pobudek.. a więc witamina d. Nie moge jej dawac na noc. Chyba na jego brzus jest za ciężka. Dziś pieknie spał. Co najważniejsze spokojnie. Obudzil sie 2 razy raz o 1 a drugi o 6. A teraz się budzi juz na dzień
Więc albo znów zaczął sie budzic albo przez to że zmniejszyłam mu porcję mleka sie budzi aby dojesc. Ale najważniejsze że nie meczy sie juz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali, Sarcia będzie dobrze będziemy 3mac kciuki.
Kurde wy tak wczytuje ie chyba sama muszę młodego gdzieś zapisać kontrolne. Kto może sprawić napięcie mięśniowe czy jest wszystko ok?sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam skierowanie do neurologa - wizyta w kwietniu!
Idziemy prywatnie ale termin też najbliższy był na styczeń.
Ajrin my jesteśmy pod opieką neuro ze względu na torbiel w główce małego inaczej bym do niego nie szła.
Od kiedy mały "odkrył" rączki mamy problem z zasypianiem bo wywala smoczek albo trze buzię albo uszy i w ten sposób się wybudza.
Od jutra idę do pracy na 2 tygodnie, małym będzie się zajmować siostra a ja już mam pietra.
Fox nie rezygnuj z treningów, za dwa tygodnie będziesz śmigać jakbyś z siodła nie schodziła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się cieszę ze Wit d nic Szymkowiak nie robi na brzusio bo ja mu muszę dawać poczworna dawkę masakra dziś zapytam neonatologa czy aż tak źle jest
My po spacerze mały jeszcze śpi a ja korzystam uwaga inka z mlekiem i ciasto czekałam 3 miesiące na inke z mlekiem hah
-
Oj skali czemu aż 3 miesiące byłaś się mleka? Ja się cieszę ze póki co mogę mleko nie dała bym rady łatwo bez.
Basia z juz do pracy podziwiam ja się cieszę na rok przerwy -
Ja od dziś na tydzień mam psa rodziców oj będzie się działo. Już kot furczy pies szczęka więc młody wystawiony będzie nieźle....