WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA swoja droga to dzis jestem zmeczona juz
f0glowa mi peka... Iguniu wlasnie usnal zobaczymy ile i so ktorej pospi
ja dzis bylam na 1 zakupach swiatecznych do mojego menu praktycznie wsystko z dzialow suche i dlugie terminy waznosci juz kupilam
A pekinke, pieczarki i miesa, karpia kupie 3 dni przed swoetami -
My dzis na szczepieniu byliśmy. Młody dał rade i obeszło sie bez tempki i marudzenia
Dzielny ten mój synuś
Jutro mam teściową na chacie... Jak w wiadomościach podadzą ze ktoś kogoś zakopał żywcem w ogródku to sprawcą bede jaagatia, AJrin, Skali89 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka brawo dla Kubusia
-
Agata jaka podajesz Wit d bo wiem że z omega podajesz. Ja kupiłam omega med i jadą tak ryba że szok. Poprzednio miałam jakąś próbkę że szpitala z omega i miała zapach dodany pomarańczy. A że maluch źle znosił ja spróbowałam innej. Ale ten zapach ryby no masakra jakby mi w domu zdechł coś a młody nią strasznie pluje.
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:AJrin chwilowo podaje bez DHA, bo Młodej brzuch obciążały. Ale generalnie kupuje z bioaron baby wit D3 z DHA. Dużo tańsze i nie Smiersza
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My 3 karmienie i to chyba koniec spania.
Na szczęście zwierzyniec pies i kot dali pospać w nocy nie było awantur kot nie opuścił legowiska przy Panu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Esmi to niebawem chrzciny a knajpa czy dom?
A co z Kasią się dzieje dawno jej nie czytałam ani tu ani na fb?
Wiem że ciężki okres wspomnień więc tyle i wracaj do sam Kamcia.kamciaelcia lubi tę wiadomość