WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się.
Mój tez tak je 90-130
Ja właśnie usiadłam z zeszytem i spisuje liste zakupow na święta i chrzciny.
Podjadę zamówię mięso to zostanie tylko rosół zrobić i makaron z Ziemniakami
Koleżanka zrobi torta i ciasto.
A dziś pochwalę się obchodzie urodziny więc siedzę z małym na rękach bo go usypiam,spisuje liste zakupow i wiszę na telefonie bo gorąca linia.
Kamcia odezwij się ją też się martwię
Madziuuuula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Dziewczyny a czy któraś z was miała bolesne miesiączki przed ciążą ? I jak to wygląda po ? Bo ja miałam mega bolesne 3 ketonale albo masa ibupromu mam nadzieję że po porodzie się to zmieni bo skurcze muesiaczkowe miałam gorsze niż pogodowe
Ale wlasnie przed porodem mialam bardzo bolesne, musialam wziac 2 nospy plus ibumprom max sprint i tylko taki zestaw dzialal, jesli wzielam dostatecznie szybko, zani bol sie rozkrecil. Po 2-3 h kolejna dawka...
Teraz sie wlasnie boje co bedzie, bo przy kp nie mozna, ale wole nie karmic dzien niz z tym bolem siedziec, bo nie wiem jakbym malego ogarnela. Ale okres mam od wczoraj ipoki co na samej nospie daje rade, wiec oze juz tak zostanie, oby:) -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Mi wczoraj tez żywa krew kapała. Myślałam ze to okres w 'nagrode'po tych 3 butlach mm
Ale nie. Bo kilka kropli, do tego żywa krew. Ale piszecie ze Wam tez sie zdarza
A z mm porażka. Mlody nie chce pic. Nie wiem czy minie smakuje czy butla nie pasuje.
Bebilonu wypił jedna butelkę, drugiego dnia już nie poszło. Nan wypił 50ml, druga już nie poszła. Butelki avent i tommee tippi.
Nie wiem ale już sie stresuje przed kolejna próba
Jak to było ze kiedyś na rynku była jedna butla i jedno mleko i nie było problemów z karmieniem?
A moj np. musi miec mm dostatecznie cieple, bo letniego nie wypije.
Sorki, ze tak po kilku dniach, ale wlasnie Was nadrabiama moze juz nieaktualne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny:-)
Kamcia jesteś!!!!
Mój mały zasmarkany. Cały czas mu gile wyciągam a on charczy
Rano tak był obsmarkany że na zewnątrz gile były.
Miałam wizję przychodni:-(
Katar jest biały:-(
Ale charczy w nosie w środku bo nie ma co wyciągaćto normalne?
Głupieje:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie okres też w trakcie, ale jest taki normalny jak miałam przed ciążą. Tylko ze ja mam wkładkę więc może dlatego.
Co do ilości mleka to jak odciagne i dam małej z butelki to pije koło 170 mli wczoraj mi się popsuł laktator elektryczny medeli. Dobrze ze miałam w domu awaryjnie ręczny i co ciekawe sciagnelam więcej mleka w krótszym czasie ....
Katar też mamyi wychodzi troszkę zielonkawy czasami
A za tydzień szczepienie, jutro idę do pediatry omówić wyniki badań to niech mi małą obejrzy raz jeszcze. Już mam dość tego kataru, mam wrażenie że od miesiąca jak nie dłużej nie mozemy się go pozbyć. Jak zniknie to kilka dni i jest znowu
A poza tym 2 tygodnie temu kupiłam małej bodziaki w rozmiarze 68 i dzisiaj zakładam i są takie akurat! Nie nadaze z wymianą garderoby, a tych się okaże ze nie zdąży zalozyc nawet raz. Miałam nadzieję ze do nowego roku wystarcza -
nick nieaktualnyNo w domu jest 21 st.
Wietrzymy chatę i tak ciepło bo mieszkanie nasze jest po między innymi mieszkaniami w środku.
Robimy wszystko żeby na noc było 19 st ale n nie wychodzi bo sie nie da:-(
Ja używam od zawsze sól fizjologiczna też nie wiem czym sie różni od morskiej.
Gile są przezroczyste. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka wszytskiego najlepszego:):
Violett ja jeszcze nie miałam, ale liczę, że będzie lżejszy.
My po wizycie u neonatologa ogólnie dobrze, ale mamy rehabilitację zeby wspomóc szymonka, bo jak nie był kładziony na brzuszku to słabo główka, podnosi jest za mało sztywny, ale za to się tak nie odgina jak go nie kładziemy to się nie odgina ale główka kaput noi tak zle tak nieodbrze trzeba wspomóc od rana próbuje coś ogarnac. Za 2 tyg konatrola witaminy d, któraś z Was wrzucała stronkę z wynikami morfo dla dzieci można przypomnieć? Na fb wrzucam zdjęcie morfo małego bo ja się nie znam kompletnie.
U nas dziś mikołaj sąsiad będzie przebrany, miałam małego od rana wystroic ale coś mnie tknęło i nie ubrałam i dobrze bo się tak usrał ze pampek przeciek i bodziak do zmiany od razu. Takze popołduniu się wystroimy.
Szymek waży 5400, jak narazie daje się oszukać na mm plus moje wymieszane.
-
nick nieaktualnyalinka wrote:No i żabka wszystkiego najlepszego!!! Ty dzisiaj szczesciaro podwójny prezent powinnaś dostać
Mikołaj już był?
Czasy podwójnych prezentów się skończyły hahah
Ale mąż za to mnie rozpieszcza wczoraj i dzisiaj też.......
Właśnie zabieram się obraził ziemniaków i wstawię obiad pójdziemy na spacer przy okazji do marketu bo jutro jedziemy q gości więc musimy jakiś prezent dzieciakom kupić typu zabawki i pewnie sobie coś kupię hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my od tesciow dpstlismym 200 zl na Mikolaja
haha starym koniom kase daja
a moj maz mnie zaskoczyl , bo dal mi na mikolaja lancuszek ktory sobie upatrzylak u jubileranie spodziewalam sie tego wiec ja dla niego nic nie mam slabo kurcze
AJrin lubi tę wiadomość