X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • esmi Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ŻABKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :* :)

żabka04 lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko sto lat, spelnienia marzen :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierniczę, co z tymi ludźmi przed świętami?
    szukam dla moich rodziców prezentu pod choinkę, bo oni kolekcjonują ceramikę, wszędzie sprawdzam i ni huhu, nie mogę znaleźć konkretnego wzoru, pytam się więc grzecznie, czy będzie dostępny i dostaję odpowiedź, bez dzień dobry bez pozdrawiam na końcu "nawet jeśli to tego pani nie dostanie przed świętami"

no ok...
    dziękuję
    z wyrazami szacunku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik

nie wiem co sie dzieje z tymi ludzmi ale mam wrazenie ze nagle wszyscy w grudniu wyszli z domu bo przez miasto przejechac w normalnym czasie ro jest cud a w sklepie sie przepchac do polek to normalnie wyczyn o.O dlatego ja wczoraj zrobilam zakupy na swieta spozywcze, jedynie 3 dni przed swieta, i pojde kipic produkty ktore musza byc swieze w tym mieso, ryby i nabial . Prezenty zamowilam przez internet teraz powoli przychodza tym samym nie mam zamiaru brac udzialu w tej swietecznej gonitwie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz byl na kontroli u chirurga dzisiaj, zdejli mu szyne no i okazalo sie ze to za krotko, ruchomosx w palcu dalej ograniczona i jutro na 7.40 ma podjechac zaloza mu nowa szyne na kolejne 2 tygodnie.... o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja będę musiała zamówić, bo nie mam nerwów pchać się do centrum handlowego o.O
    ale znaleźć tą ceramikę to jakaś porażka, bo chciałam albo kubeczki albo bulionówki, bo cukierniczka to nie bardzo, bo w domu nikt nie słodzi to by było tylko na ozdobę. Wszędzie braki na magazynach i loteria czy dojdą na święta. Bratu chcę komiksy kupić, ale się nie znam kompletnie, wchodzę na googla, a tam ileś serii, ile tomów i ni huhu od czego zacząć? Dobrze że mam niby pomysł na męża prezent, dodatkowo chwała że na księgarniach internetowych ceny przystępniejsze niż empiki i matrasy

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://lubiana.com.pl/

ale chodzi ci o ceramike konkretnie z jakims motywem czy poprostu ceramike ? Zobacz sobie na stronie . Typowo firma sie zajmuje tym :) w zakladce gdzie kupic zobacz sobie moze masz gdzies blisko to dostaniesz co chcesz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 17:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moi akurat Bolesławiec zbierają :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie że ja w doskoku, my po kontroli bioderek wszystko idealne to co było nie obecne już jest obecne. Teraz do kontroli jak zaczniemy biegać :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś w rozjazdach byłam z po samochód i że odzyskałem swoje autko M jeździ nowym to pojechałam na zakupy. Prezenty praktycznie ogarnięte. Jeszcze jutro jadę z młodym do okulisty i w drodze powrotnej podjadę po ostatni prezent i może sobie kurtki poszukam :/

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli szukasz po prostu cieplej, a nie jakieś zajebistej to polecam te http://www.decathlon.pl/kurtka-watowana-arpenaz-600-damska-id_8344291.html
    Mega ciepła, tania i nawet ładnie leży ;)
    Jedyne co to ma płytkie kieszenie.
    Na spacery idealna. Jeszcze idą buty ogrzewane i możemy z Kostkiem łazić :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf dobrze że koniec dnia chłopaki śpią ja też się kładę mały pod koniec dał popis musiałam go odgazować potem nie chciał jeść kapalam się na raty w mieszkaniu mam totalny Sajgon jutro będę ogarniac

Rozwalily mi się okulary już tydzień temu ale były sklejone a teraz znowu i muszę kupić nowe także super ze przede świętami

A był Mikołaj Szymek nie płakał ma fotki także super :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 02:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf dzięki mam ciepła kurtkę snowboardowa właśnie z decathlonu :) ale szukam coś wyjściowego.
    Zachorowała na tą kurtkę ale nigdzie stacjonarne nie mogę znaleźć aby przymierzyć. Podoba mi się po jest dwustronna więc 2 kolory w jednym plus puchowe z pieprzem w dotyku dość ciepła sporo pieprzu ma.
    http://m.zara.com/pl/pl/kobieta/płaszcze/kurtki-puchowe/dwustronna-kurtka-c499002p3989108.html

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 02:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj Iguniu usnal przed 23 (caly dzien byl nie do znissienia...) i teraz 1 karmienie

nie wiem czy pisalam maz byl u chirurga na kontrolii i dzis jedzie na zalozenie nowego gipsu boz rekanadalkiepsko....

• AJrin Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 02:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas walka ze snem po 2 karmieniu.
    Udało mi się w międzyczasie znaleźć garaż do wynajęcia jutro przedzwonię.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 04:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pierwszym karmieniu już zasnął także jeden cycek tylko.
    Musiałam mu założyć 3 bo mi się 2 skończyły ale za duża jest chyba mąla paczkę będę musiała kupić. 3 tak samo kupa idzie do góry czyli w kierunku pleców nie rozumiem tego ani go nie przekrecalam ani nóg do góry nie brałam a kupa zamiast na dół to do góry i prawie wycieka chociaż malutka no nic zobaczymy kolejny
    Jutro muszę dzwonić umówić go na usg kręgosłup babka mi dała namiary

Sarcia współczuję chłop bez ręki i to jeszcze przed świętami

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 05:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin, jak kurtka z pieprzem to nie pogadasz :
    Sarcia, dalej kaleka w domu :(

AJrin lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety....nadal w domu kolejne 2 tygodnie...lekarz stierdzil ze re dwa co nosil to za krotko..i moj maz juz chodzil i marudzil auuuc boli, uwazaj na mój palec, kurtki ubrac nie moge i tak w koło o.O

ja karmie malego ale ten spi, a obudzila go mega kupa pod same plecy

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos ostatnio cisza u nas na forum :(

My znow jemy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie, znów dzień zalatany.

Ale o 19 proszę o kciuki mamy wizytę u nefrologa.

‹‹ 2943 2944 2945 2946 2947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ