WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Wizyta bioderkowa udana. Nie mówił tego -sami na monitorze widzielismy-były jądra kostnienia
znamy te upragnione księżyce
kontrola na półrocze Piotrusia
my mamy iść na kontrole gdy zacznie już chodzic a najlepiej biegac. Cieszę sie że macie to juz za soba:)
My juz w drodze bo Kubuś ma swoje godziny i wolelismy wyjechac wcześniej aby mógł sie zdrzemnac w aucie. I tak wizyta nam troche psuje godzinę spania na noc. -
Angela. Jak są jądra to znaczy ze kostnieje a jak kostnieje to biodro juz się nie zmieni w kształcie. Mają obraz księżyców
z mężem od razu widzieliśmy na monitorze
u Emilki wystąpiły jak miała pół roczku.
I ja się cieszę z kontroli za 3m.
Trzymam kciuki za was -
My dziś ciężki dzień Szymka męczą gazy nie chce jeść tzn chce ale się rzuca i wije przy piersi karmienie kończy się snem bo jest zmęczony tak się rzuca na domiar zlego męża jeszcze nie ma bo akurat dziś ma obsuwe w pracy
Może to przez ta witaminie d ?ech
Kamcia gratki my jutro mamy bioderka a w piątek rehabilitację zobaczymy co powie
Angela trzymamy kciuki
-
My mamy wyniki morfo i idą w górę
Hemoglobina 11
Nie ma anemii, zelazo pomaga
Jak głupia czekałam na maila, a mamy 21 wiek i nawet na NFZ można sprawdzić wyniki online!
Ach i ktoś pytał ostatnio ile czasu oznaczają wit D3.
Nie wiem dokładnie, ale pobierali tydzień temu i dzis wyniki są, ale nie wiem od kiedy wisiały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 18:44
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Ajrin, jak kurtka z pieprzem to nie pogadasz :
Sarcia, dalej kaleka w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 18:31
-
Żabka spóźnione ale szczere najlepszego jaki śliczny ten twój Junior
Agatia zdrowka.
Kamcia Super Wiesci!
My dzis bylismy u okulisty wszystko Ok
Oczko dwukolorowe Chyba Zostanie.żabka04 lubi tę wiadomość
-
My dziś intensywny dzień bo wyszłam z domu sama z młodym o 8 a wróciłam po 14. Musieliśmy do okulisty jechać ponad 40 km.
Ale najważniejsze że wszystko ok choć samo badanie młody słabo zniósł bo był zmęczony czekaliśmy ponad godzinę takie opóźnienia w wizytach plus atropina. -
A i po pojechałam do galerii ale nic sobie nie kupiłam tylko młodemu.
Ale fajnie odzyskać autko chwili trwaj. Niebawem trzeba będzie sprzedawać bo 2 to trochę koszta za duże. -
nick nieaktualnyMy po wizycie, mamy duze szczęście bo nefrolog nie jest narwany. Inny by nas skierował do sZpitala na badania cvm lub scyntugrafie a nie ma potrzeby bo wyniki moczu ogolne nie wskazują na infekcje. Ilosci e coli nie sa już zagrazajace. Ale mamy co miesiące robic ogólne badanie moczu. Za 3 miesiace do kontroli z usg bo to mu jedynie na ten moment nie spodobało. Stulejki nie mamy, pochwalil męża ze dobrze sprzetem syna sie zaopiekowa. Powierdzil nasze obawy ze Kuba delikatnie przyziebiony jest bo wezly chlone mamy powiększone. Nooo i ogolnie te kupy nie były spowodowane e coli w moczu. Według niego i takie same zdanie mial ten prof było jakies zakażenie ukladu pokarmowego. Czyli intuicja mnie nie myliła. Jak sie okazalo pan dr jest również pediatra i również jeździ na wizyty domowe prywatnie wiec kolejny numer zapisany w razie Wu.
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela. Jak są jądra to znaczy ze kostnieje a jak kostnieje to biodro juz się nie zmieni w kształcie. Mają obraz księżyców
z mężem od razu widzieliśmy na monitorze
u Emilki wystąpiły jak miała pół roczku.
I ja się cieszę z kontroli za 3m.
Trzymam kciuki za was -
Padam Szymek mnie wykończył pierwszy raz prawie płakałam nie byłam.w stanie go utrzymać tak się rzucał masakra w końcu zasnął chyba z lekka kupa ale trudno wyrosną matka za godzinę dostanie butlę to go orzebiore kręgosłup mi pada bo wisiał na cycu co najmniej godzine
My jutro biodrka piątek rehabilitację martwię się tym odginaniem a było już tak dobrze to chyba przez to że zaczęliśmy go kłaść na brzuszku
-
nick nieaktualny
-
Kamcia, Ulfe, gratuluję udanych wizyt
Angela, super że u synka też dobrze, a po kolejnej kontroli na pewno będzie lepiej
My dzisiaj byliśmy z synkiem na ważeniu, ostatnio coś mało przybiera bo przez tydzień tylko 120 g ale jak narazie cały czas utrzymuje się na 15 centylu, więc kolejna kontrola za tydzień.kamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość