WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Kamila
a wlasnie mialam pytac jak sie wasza Mazdunia sprawuje?
Bardzo dobrze się sprawujena pewno (do przodu ) jadę pewnie. Do tylu zawsze każdym autem z nerwem
mąż dumny bo koledzy chcą swoje Mazdy kupować
nawet nauczyłam się jeździć nią ekonomicznie. Ale musimy znaleźć wyłącznik poduszki pasazera (dokładnie odpowiedni bezpiecznik )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż mnie zasmucil wczoraj
Oznajmił mi że chce sprzedać nasza honda:-(
Ale najpierw mały remont bo coś mu tam stuka i go denerwuje.
Warto to zrobić bo kasę większą za nią weźmie.
I właśnie wraca już z częściami 1400zł!!!!
Nie podoba mi się pomysł sprzedaży bo bardo polubiłam to auto.
Wolę jeździć tym niż astra z 90r. Bo w taki zabytek mąż się zaopatrzyl.
Ale naprawa auta jak najbardziej mi się podoba.
Żeby jeszcze chciał kupić coś innego a on chce te pieniądze w zakup działki budowlanej wepchac.
Ahhhhhhhh
Kamcia cieszę się że zadowoleni jesteście z zakupu:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 11:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
ja bym walczyła 9 swoje ulubione auto
twoje zdanie tez się liczy
Tak Kamciu wiem. Walczę cały czas.
Z drugiej strony kasa nam jest potrzebna co by malutko dobrać kredytu do tej działki. Z drugiej strony też mamy jeszcze jedno auto (łącznie trzy) tamto też lubię a tak naprawdę nie jezsze autem już tak często jak wcześniej, praca odpadła i przez długi czas do niej nie pójdę więc te auto stoi.
Muszę to przemyśleć -
Magda wkładki mam i się sprawdzają ale w nocy wietrze sutki
A staniki Alles są cudne mam aż 2 a miękkie mam z M&S też są fajne i mega wygodne chodzę w nich w domu cały czas i na wyjścia też są ok. Alles zakładam na jakieś wizytacji wyjścia.
Sarcia kremy jak najbardziej stosuje mam aż 3 modeli mała tan i lanolish ostatni jest najlepszy dla mnie. A i jeszcze znajdę mam lano_masc to aż 4 hehe. Pomagają ale i tak mój malec to ssak pospolity ma takie ciśnienie do tego gryzie i szarpie sutki przy każdym karmieniu niestety u nas jest płytkie ssanie i nie jestem za żadne skarby w stanie tego zmienić. Póki się narada a ja daje radę to się tym nie przejmuje i torturowac malca nie będę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 12:40
-
Ja dziś młodego odkładam do kołyski na spania ale ja głupia byłam nie robiąc tego prędzej. On zasypia tam sam i to szybko a ja nie muszę zaglądać czy się nie wieści. A teraz sama idę obok do łóżka w kime
-
Żabka 3 auta wow to wnet inne na każdy dzień tygodnia
U nas chwilowo dwa ale M i teść już mojego sprzedają bo coś ostatnio teść mówił że kupca na niego ma. A ja nie chcę jeżdżę nim od 9 lat ale jest 3 drzwiowe a dwa auta nam niepotrzebne. Nie wiem sama bo ten pomysł wogole mi nie leży, szczególnie że nowe auto, to długa historia ale nie jest nasze mamy je w użytkowanie, co mi się nie podoba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 13:09
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mam dziś lenia, nie wiem czy gdzieś ruszymy tyłek. Mały dziś ma wahania nastrojów. Mąż twierdzi że humorki po mnie odziedziczył
może teraz po butli pójdzie spać na dłużej, bo muszę zjeść i zamówić prezenty do końca, jeden - dla Najmłodszego już wysłali
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wieczialam ze w was mam wsparcie
nie wiem co on sobie umyslil na inny samochod....a zreszta chce niech kupuje jezcze troche to komis otworzy, na co komu kilka samochodow jak dwoma ma raz sie niempojedzis i tak
ale coz faceci i ich gadzeciarstwo.