WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy wróciliśmy do domu po 1h spaceru.
No tak pizga zw szok niby 10st a ja małego ubrał w polarowy kombinezon fakt w wózku jeszcze kozuch mamy.
Teraz śpi już 40min taki zapakowany w ten polarowy kombinezon nawet go nie dotykam niech śpi.
Rozpielam go trochę żeby się nie ugotowal.
Kamcia a co z waszymi kupami!!?? -
zabko
na fb pisałam
niby te nasze kupy sa normalne, malemu trzeba dac czas, proponowała szybciej diete rozszerzyc i narazie nie zmieniac mm(bo u nas to nie zaparcia), a jak rozszerzenie nic nie zmieni to mam siegnac po mm comfort
u nas tez wiało, ale to ciepły wiatr, termometr pokazywał 13 stopni, wiec my nadal bez kombinezonu-tylko te kurteczko-sweterki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziecko nakarmione. Mam labe do ok 20.
Na 18 usg piersi a co potem?
Może jakiś hotel na godzinybym odespala
Choć ostatnio jest niezle. Nawet mama powiedziała ze przestałam wyglądać jak zombie
Jakby było ciepło to bym z karmi w parku usiadła;)AJrin lubi tę wiadomość
-
Mój dziś śpioch na maksa osypial nockę szkoda że ja tak nie mogę
łącznie dziś to spał 4 godziny. I padł o 19 spać.
Ja musiałam spacer z psem zaliczyć i teraz też idę do wanny.
W niedzielę mam babskie spotkanie ale jadę z młodym co by posiedzieć trochę. Jak zostawię M z mlekiem to będę miała jakieś mąż 3 godziny a z dojazdem zostaną mi niecałe 2 godziny. Więc wolę zabrać małego szczególnie że to opijanie nowego domu koleżanki. -
nick nieaktualnyU mnie dzieci śpią. Teraz rodzice maja czas dla siebie
Dziś udalo mi sie załatwić kilka spraw w tym wymeldowanie z mojego mieszkania osoby która tam juz kupe lat nie mieszka i odbylo sie to na szczęście bez wiz lokalnych i innych procedur które moglt by trwac nawet rok. -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja mam dziś lenia, nie wiem czy gdzieś ruszymy tyłek. Mały dziś ma wahania nastrojów. Mąż twierdzi że humorki po mnie odziedziczył
może teraz po butli pójdzie spać na dłużej, bo muszę zjeść i zamówić prezenty do końca, jeden - dla Najmłodszego już wysłali
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie. Wszystko ok obydwa 1a . Dostaliśmy zjebe że przyszliśmy na kontrolę bo on nam napisał że nie wymaga kontroli, tłumacze ze położna mówiła o tych jadrach kostnienia itd ale on nic i drze się ze zabieramy kasę komuś innego ze jak chcemy to żebyśmy sobie prywatnie robili dobrze że mąż był to go na ziemię sprowadził i nas przeprasza niech się drze na kogoś kto nas wysłał. A w ogóle to płace składki żeby mi dziecko zbadał pajac jeden
Kupiłam okulary 6 stow masakra oprawki tanie ale szkła aŻ mnie wgniotlo dobrze że teraz zaliczka bo na raz to bym chyba padła żeby tyle płacić ..
Jutro rehabilitacją oby poszło lepiej
-
Hej, dwa dni byłam sama z dziećmi i co tu zaglądałam to zaraz któryś cos chciał
U mnie dzis wichura wiec młody niespokojny
Zrobił chyba z milion kup, spał 4x10 min. i jadł co 2h :/jestem padnięta. M właśnie niedawno wrócił wiec dostał Kubę a ja idę w kime!
Wyspanej nocki zyczęMama Kacpra, Aniołka i Kubusia