WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela najważniejsze że się udało bo sprawy urzędowe to zawsze niemiła ciągnące się historia jak coś im nie pali.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Serduszko...
Ale generalnie to dostaliśmy plik rozmaitych skierowań. Pani neonatolog złoty człowiek, spotkaliśmy już ją w szpitalu. Mieliśmy wizytę na 11 a weszliśmy o 12 przy czym spędziliśmy u niej dobre 40 min a za nami bylo jeszcze jedno dziecko. Pracowała do 12.
Jesteśmy w drodze, bo w naszym kochanym mieście zamknęli oddział pediatryczny więc musimy się bujać 40 km. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBroszka trzymam kciuki żeby nic poważnego u Was nie było i żebyście szybko wrócili do domku.
U nas dzisiaj szaro, deszczowo i okropnie ze na spacer dzisiaj nie poszłyśmy. Za to zrobiłam pranie, obiad, zdążyłam zjeść i moje dziecko nadal śpi. Już 3 godziny, chyba ta pogoda też jej nie pasuje -
Broszka my też 3mamy kciuki daj znać jak będzie coś wiadomo.
-
nick nieaktualnyBroszka ja też trzymam kciuki i jestem myślami z wami
Mam nadzieję że was wypuszcza do domu.
Daj znać oczywiście.
Ja ogarniam chatę po obiedzie mały usnal i niedługo do księdza ruszamy na nauki do chrztu.
Pewnie będziemy tam jedli butle bo to nie nasze godziny na wyjście.
Pogoda u nas nie rozpieszcza bo od rana mrzawka.
Więc od rana siedzieliśmy w domu.
Ale za to dużo poczwiczylismy,z córką zrobiłam pierniczki i pranie
-
Nie zostawili nas bo piątek popołudnie, więc i tak byśmy czekali do poniedziałku, do tego mieli tylko jedno łóżko wolne i dużo infekcji rotawirusowych. Mamy zlecony holter. Na usg niby wszystko w porządku-budowa itd, żadnych nieprawidłowości nie widać. W zapisie EKG za to pojawiają się jakieś nieprawidłowe skurcze. Dlatego holter żeby zobaczyć ile ich jest i czy są w normie...po weekendzie będę się umawiać.
Staś dziękuję za kciuki:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Katecheza zaliczona.
Będzie 5 chrztow w święta.
Broszka będzie dobrze zobaczysz.
Kamcia wie co mówi to dobry znawca
Wierzę że ma rację.....
Daj znać
Ja się kładę spać bo miałam nockę kiepska synek wstawalam co dwie godziny na jedzenie aż był w szoku.
A że je mało bo aż 100-130 ml to nic dziwnego.
Pierwszy raz mieliśmy taka nockę od kad jesteśmy na mm.
Dobranoc