WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmienie nr 2. Kurde normalnie znowu będą 4 karmienia
Ale tu ostatnio pustki... -
nick nieaktualny
-
Karmienie nr 3 skończone lody zasypia w kolysce. Ale mi sie dziecko popsuło z oknem spaniem a ja chodzę jak zombi. Do tego jestem zła na M bo dał moje auto 2 godziny temu jakiemuś kierowcy bo mu się duży nie chciało ruszyć do pracy i pojechać. Przez to od poprzedniego karmoenoa 2 w nocy nie śpię wogole
-
nick nieaktualnyja już na nogach od prawie godziny, Mały obudził się ok 5:30, nakarmiłam i poszedł dalej spać, oby dziś nie miał tak ze spaniem jak wczoraj - do godz. 16 dosłownie pół godziny w ratach!
mąż wrócił z pracy trochę się potulił i Mały zasnął na ok 20 minut. Później wzięłam z Młodym wspólną kąpiel, bo chcę go przyzwyczaić do większej ilości wody - wanienka za niedługo będzie za mała.
-
Esmi mąż mu przegadal do rozumu to go potem przepraszał ze to nie do nas preteensje ja po prostu po badaniu wyszłam bez słowa. Nawet mój mąż z był zaskoczony tonem głosu tego lekarza ale nic było minęło dziś rehabilitacją .
Wczoraj po karmieniu padlam położyłam się o zasnelam obudził mnie Szymek o 12 musiałam Dax mu butlę bo mąż mu nie dał i rąk potem 4 5 6 pobudka bo zamiast jeść to zasypia teraz też się kręci ale może zaś nie jeszcze z godzinę to dostanie butlę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Danusia witamy wybaczam i zapraszamy. Ja mam katar ale na szczęście nie musiałam używać póki co więc nie pomogę.
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Angela
jeslo jests wlascicielem lokalu, a osoba zameldowNa pod wskazanym adresem nie przebywa tam powyzej 3 miesiecy to masz prawo taka oslbe wymeldowac bez niczego i bez zadnych dodatkowych procedur -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to ze mie zniesiomo meldunku to sie zgodze, bo to jest prawda ze w Polsce nadal onowiazuje meldunek. Ale polemizowala bym co do slusznosci stwierdzenia o powolywaniu swiadkow i zbieraniu opinii n.t czy ktos w danym lokalu nie mieszka. Prosty przyklad moi rodzice sie rozwiedli a moja mama byla jeszcze zameldowana w domu rodzinnym taty ktorego wlascicielem jest taty siostra i bez proble, u po zlozsniu stosownego wniosku wymeldowala mame stamtad a ta otrzymala imformacje o tym ze zostala wymeldowana. A znalezli jej adres po tym w jakim urzedzie skarbowym w biezacym roku sie rozliczala i urzad urzedowi musial udostepnic adres z pitu.
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:No to ze mie zniesiomo meldunku to sie zgodze, bo to jest prawda ze w Polsce nadal onowiazuje meldunek. Ale polemizowala bym co do slusznosci stwierdzenia o powolywaniu swiadkow i zbieraniu opinii n.t czy ktos w danym lokalu nie mieszka. Prosty przyklad moi rodzice sie rozwiedli a moja mama byla jeszcze zameldowana w domu rodzinnym taty ktorego wlascicielem jest taty siostra i bez proble, u po zlozsniu stosownego wniosku wymeldowala mame stamtad a ta otrzymala imformacje o tym ze zostala wymeldowana. A znalezli jej adres po tym w jakim urzedzie skarbowym w biezacym roku sie rozliczala i urzad urzedowi musial udostepnic adres z pitu.