WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja na nogach od 6:30 - dziś sobie dłużej pospałam, Mały obudził się przed 8. z przerwą na mleczko o 4:30. Dziś chcę zamówić wszystkie prezenty, zobaczymy jak to wyjdzie
Mały póki co w dobrym humorze, czy to możliwe że obie jedynki wychodzą jednocześnie? czy najpierw pójdzie jedna a zaraz potem ta druga?
-
nick nieaktualnyWitam się.
Mamy obecnie drzemke:-)
My dziś nockę pięknie przespali z przerwą o 4:15 na jedzonko.
Obudził mnie dźwięk ssacej ręki hahahah myślałam że ja polknie.
Szkoda że się nie drze że głodny bo szybciej by mnie obudził.
Miałam wrażenie że wcale nie spalam taka zmęczona jakas byłam fakt położyłam się o 23 ale z mega bólem głowy na mój zazylam ibuprom.
Dziś jedziemy w gości do chrzestnego Roberta.
Musimy zawieść kartkę do spowiedzi
Zawsze to okazja do spotkania.
A w niedziele do teściów na obiadek bo wczoraj dzwonili i chcieli wpaść z prezentem chrzcinowym dla Roberta a że jedziemy w tamte strony to już zajedziemy
LRF wydaje mi się że to zależy od dziecka. U córki styl jedna po drugiej. Jedna niezdazyla do końca wyjść już druga szła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 11:29
violett, kamciaelcia, AJrin, marta258, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja nadal w piżamie, a Młody na pierwszą drzemkę się udał
u nas w nocy napadało świeżego śniegu i ciśnienie jakieś paskudne bo spać się chce...
Muszę w końcu ogarnąć prezenty, zamówić, czekać a później popakować.
Będę się czuła jak wtedy kiedy kompletowałam wyprawkę - codziennie jakaś paczka -
nick nieaktualnyJa tez już wiekszość zamówiłam i czekam na paczki
Zadzalałam ze zdjęciami Jasia, kazdemu siecos dostanie
Teraz colorland na grouponiema fajne promocje na fotoksiazki, kalendarze itp.
Zabka spoznione wszyskiego najlepszego!!
Ja dzis slabo spalam, maly jakis niespokojny od wczoraj. Albo skok, albo ta skaza bialkowa...
A nasza lekarka dopiero we wtorek, mam nadzieje, ze nam mm starczy.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypatrzę jak moje dziecko się męczy, ale próbuje załapać jak się przewrócić z pleców na brzuch, prawie się udało. Zabrakło kilku centymetrów, na ostatniej prostej go przeciążyło z powrotem na brzuch.
edit. haha, zasnął tak. Na brzuchu, każda kończyna w inną stronęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 12:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny