WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali
w sumie nic się nowego nie dzieje. ..ja mam chyba jakiś duży żal do niego. ..a jeszcze większy jak mówi on że nie wie o co chodzi. Bo u mojego męża wszystko jest proste - i teraz najlepiej udać że już jest dobrze i się nie kłócić. ..ale przecież my się nie kłócimy...wszystko trwa od dawna
My oczywiście zajadamy teraz mleczko. -
Kurcze to już tydzień odkąd moje dziecko wstaje co 2 godziny w nocy
Pomijam niewyspanie kurde o co chodzi...
Dziś w dzień prawie nie spał myślałam że pospi w nocy a tu lipa to samo.
M mówi aby go butla na noc dopełnić z moim ściągnięty mlekiem ale ja mam wrażenie że to nie głód go tak budzi bo czasem poczucia z 3 minuty i zasypia. A wczoraj poszedł spać wieczorem totalnie bez jedzenia bo padł marudny i stwierdziłam że pewnie się obudzi z głodu za chwilę a tu spał 3 godziny do 23. Więc chyba skok poczekam jeszcze tydzień oby przeszło. Bo budzenie się co 2 godziny to koszmar. -
Kamcia o co masz taki żal? O autko? Może pogadaj cię i powiedz co Ci leży?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:) my w staliśmy i gadamy:) syn śle uśmiechy od rana, super poranek:)
Kamcia wyzal się, może będzie Ci lżej, mi pomaga.
Wasze dzieciaki też tak pakują wszystko do buzi? Najpierw było ciumkanie piastki, ale teraz to mam wrażenie że cała rękę sobie zje... wczoraj wszystko co miał w zasięgu ręki ladowalo w buzi. O tyle o ile potrafi do tej buźki wcelowac oczywiście:P -
nick nieaktualny
-
U nas tez słabsza noc.
Pierwszy raz sie zdarzyło, ze sie obudził 'miedzy karmieniami'.
Wstałam do niego i fo pogłaskałam i zasnął dalej.
Ale pobudki co 3h to powrót do czasów dawnych
-
nick nieaktualnyKuba odsypia wczorajszy dzien.. od 14 nie spal. Po 21.20 zasnal i spał do 7 zjadł i śpi dalej.
My dzis ozdabiamy chate świątecznie.
Kamcia nie wiem jak moglam żyć bez myjki... jest boska. Stół szklany myje bez smug a sie wkurzalam bo jest czarny i wszystko bylo widac. Okna. 10 okien umylam o wiele szybciej niż zawsze no i nie zuzylam rolki papieru. Mąż jutro umyje reszte.AJrin, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
My dziś znowu 4 pobudki. Może Agatia masz rację i chce bliskości bo to nie jest ze jet mega głodny ani wyspany. Zasypia ładnie po tuleniu i karmieniu w kolysce.
-
nick nieaktualnyNo moj maly tez zjqdl i spi dalej
ale pogoda ...nawst nie chce mi sie rolet podnosic do g8ry jak slysze lomoczacy deszcz za oknem....
Wcaoraj mielismymz mezem luzik bo corka chciala u dziadkow na noc zostqc to zostala i przyjedzie dzis o 13 po kosciele z nimiod czasu do czau troche ciszy i apokoju w domu sie przydaje
-
Broszka u nas to samo wszystko do buzi i wszystko w slinie.
-
Angela89 wrote:Kuba odsypia wczorajszy dzien.. od 14 nie spal. Po 21.20 zasnal i spał do 7 zjadł i śpi dalej.
My dzis ozdabiamy chate świątecznie.
Kamcia nie wiem jak moglam żyć bez myjki... jest boska. Stół szklany myje bez smug a sie wkurzalam bo jest czarny i wszystko bylo widac. Okna. 10 okien umylam o wiele szybciej niż zawsze no i nie zuzylam rolki papieru. Mąż jutro umyje reszte.
to napisz mi ten model abym na dobry trafiła