WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiałam już pieniędzy nie wydawać, ale kupiłam sobie nowe kapcie
http://allegro.pl/kapcie-damskie-soxo-smieszne-prl-matka-polka-36-37-i6102870204.html?fromVariant=6016797244 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my po kąpieli jemy. Szymek pcha ręce do buzię. Dziś była koleżanka z córką Emilka ale Szymek większość przespal. Dziś rano wzięłam go do łóżka a on wolał swoje. Nie jest nauczony spać z nami i kręcił się to go odłożyłam z powrotem i zasnął.
Tworzymy album na chrzciny ze zdjęciami szynka trochę schodzi bo zdjęcia wklejamy.
Ja nie sprzątam bo wyjeżdżam na święta . Unylam tylko okno w kuchni i firanki wypralam sprzątam na bieżąco mebli mało to za bardzo nie ma co jedynie to łazienkę bym chciała ale to może jak wrócę ze świat.
-
Broszka kurde głupiej i sama nie wiem czy to nie żeby, ale może dzieciaczki tak mają. Jak zaglądam młodemu do buzi widzę dwa białe u góry jakby żeby przez dziaslo ale mi się wydaje że na tym etapie to tak jest i zanim zejda to jeszcze długa droga.
Ale sama się zastanawiam bo młody ostatnio słabo śpi. Póki co myślę że to normalne taki wiek i nowe umiejętności wypychania do buzi dziś mi też tak ulał że miałam strach w oczach. -
nick nieaktualny
-
U nas Antoś ostatnio spokojniejszy, w dzień mało śpi ale lubi leżeć na macie, patrzeć na zabawki, macha rączkami i dużo się uśmiecha, a później wymęczony ładnie śpi całe noce, zasypia 21-23 i budzi się 7-8. A dzisiaj pierwszy raz przekręcił się z plecków na brzuszek
Wcześniej przekręcał się tylko na boki.
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny