X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia my na ciemieniuche dostaliśmy receptę na maść od pediatry. Bo smarowanie Oliwka nie dawało rezultatów a naprawdę długo się z tym bujalismy. Po kilku smarowaniach nie ma śladu. A znajoma polecała mi też maść z oilatum bodajże, u nich pomogło. My nie wyprobowalismy.

o14882c3tzwz2hbc.png
  • Broszka Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i my też mamy dzisiaj magiczne 3 miesiące:)

Ale stres mnie tak zżera że boję się o pokarm w cyckach...

alinka, kamciaelcia, Skali89, marta258, AJrin lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, dziwię się mu, bo pogoda paskudna i do spania. Teraz przy butli zasypiał, a skończył i mimo zmęczenia chce się bawić. Wszystko fajnie, ale mam parę spraw do ogarnięcia

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.latopic.pl/

Agatia

to jest krem do smarowania nawilzajacy i na atopowe zapalenie skory

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję trzech miesięcy, u nas będą w czwartek :)

Tak czytam o tym przekrecaniu waszych maluchów i moja się jakoś nie zbiera do tego turlania z pleckow na brzuszek. Jakie stosujecie ćwiczenia wspomagające? :) I jak to jest z tym chwytaniem zabawek? Wasze dzieci same łapią? Moja ma niby 3 miesiące ale ręki po zabawkę nie wyciągnie jak jej macham przed oczami. Jak jej sama w rękę wloze to trzyma.

No i moja kluska śpi od 9 do teraz na mojej piersi :) ale muszę ją odłożyć bo do toalety mam potrzebę to pewnie zaraz wstanie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka, mój się też nie turla, ale kombinuje już :) póki co nie wie co zrobić z głową i brakuje mu trochę, bo go przeciąża z powrotem jak jest już prawie prawie :) no i dopiero od kilku dni trzyma coś w obu rączkach, póki co najlepiej bawi się zwykłą tetrą, a w buzi najlepiej masuje mu się dziąsła własną rączką lub moje palce pcha.

ok, robię w kuchni sobie kawy, nagle słyszę wrzask dziecka, taki jak zawsze jest na wymuszenie, to sobie ciepłej kawy wypiłam. Trzeba tulić królewicza, może chociaż zaśnie. Niech te potworne jedynki już wyjdą!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śpi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie kladzenie malego na brzuchu komczy sie ogromnym rykiem i histeria, 5 minut nawe nie chce lezec, nie siem jaki sposob na niego znalezc hmmm....

Chwytac sam nie chwyta zabawek jedynie pieluche ktora ma w poblizu jak gryzaka do raczki mu dalammto go trzymal, ale ja az tak nie przywizauje do tego wsgi dopoki to znaczaco niemwykracza poza granice rozwoju, bo jednak kazde dziecko powinno rozwijac sie w swoim tempie

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i już po spaniu, chociaż ziemniaki obrałam i kawę do połowy wypiłam, obudził się z płaczem, a teraz leży i się uśmiecha.

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi się chce spać, mały śpi choć nie na spacerze ale to jego pora spania na spacer nie idę bo co chwila leje a po drugi coś mu z nosa leci kicha i nie chce żeby się doprawil taki szaro bury ten dzień ze hej

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas za to piekne słonce, ale...mały zasnał przy butli i czekam az wstanie by isc na spacer

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś też bym tylko spała, Młody zaraz powinien jeść, a potem ja sobie obiad ogarnę , nawet gdyby była pogoda to bym nie poszła, bo aż cztery paczki w drodze o.O ale może w ten deszcz nie przytarga nieproszonych gości, których ostatnio przez przypadek wpuściłam na domofon o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam na tescia bo ma mi dostarczyc karpia fotowego do zamrozenia na swieta :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już spacerujemy. Pogoda super

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas deszczowo, a prognoza przepowiadała mrozy w nocy, więc może być nieciekawie :/
    a pod koniec tygodnia aż -15st! a my nadal nie mamy czapki na zimę o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojego na brzuch położyłam, ale pokusa pożerania łapki okazała się silniejsza, teraz leży plackiem i ciumka :D

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    u nas za to piekne słonce, ale...mały zasnał przy butli i czekam az wstanie by isc na spacer
    Kurczę. Ja to zawsze celuje żeby młody spał na spacerze. A Ty wychodzisz z wyspanym.
    Ile trwa potem spacer? Młody po prostu leży i parzy?
    Muszę kiedyś spróbować :)
    Bo dograć do spaceru i spanie i cyca to nie lada wyzwanie :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też zazwyczaj śpi i zabieram go po obiedzie, żeby mógł sobie dospać jeśli wcześniej słabo drzemał, a jak nie śpi to się rozgląda i czasem sobie pogadamy :) a jaki zdenerwowany jak się zatrzymam z wózkiem na czerwonym świetle to wrzask czemu stoimy. Tak samo jest w samochodzie :D

no i gdzie te moje paczki? :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulfenstein, staram się wychodzic po jedzeniu około 12, ale od kilku dni Piotrek po prosru zasypaia przy butli...kłade go do kołyski, spi jakies 30 min, ja chociaz powoli się ubiore :D dzis wstał 13:15, ubrałam i wyszlismy, na spacerze się obudził, popatrzył przez otwarta budkę i był spokojny...weszłam do domu i ...i jak nigdy śpi -w gondoli na srodku przedpokoju...ze względu na karmienie i moje korepetycje o 16, staram sie wychodzić około 13, bo o 15 znów butla-z małym wyjatkiem dzisiaj bo jeszcze spi ;)

no i dzis spacer trwał "tylko" 1, 5 h (byłoby i dłuzej gdyby nie spał o 12)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 15:10

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mi kurier dziecię obudził :(
    a Filip coś ma dziś problem ze spaniem

czy tylko mój się PANICZNIE boi dźwięku domofonu?

‹‹ 2957 2958 2959 2960 2961 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ