WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatia my na ciemieniuche dostaliśmy receptę na maść od pediatry. Bo smarowanie Oliwka nie dawało rezultatów a naprawdę długo się z tym bujalismy. Po kilku smarowaniach nie ma śladu. A znajoma polecała mi też maść z oilatum bodajże, u nich pomogło. My nie wyprobowalismy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluję trzech miesięcy, u nas będą w czwartek
Tak czytam o tym przekrecaniu waszych maluchów i moja się jakoś nie zbiera do tego turlania z pleckow na brzuszek. Jakie stosujecie ćwiczenia wspomagające?I jak to jest z tym chwytaniem zabawek? Wasze dzieci same łapią? Moja ma niby 3 miesiące ale ręki po zabawkę nie wyciągnie jak jej macham przed oczami. Jak jej sama w rękę wloze to trzyma.
No i moja kluska śpi od 9 do teraz na mojej piersiale muszę ją odłożyć bo do toalety mam potrzebę to pewnie zaraz wstanie
-
nick nieaktualnyalinka, mój się też nie turla, ale kombinuje już
póki co nie wie co zrobić z głową i brakuje mu trochę, bo go przeciąża z powrotem jak jest już prawie prawie
no i dopiero od kilku dni trzyma coś w obu rączkach, póki co najlepiej bawi się zwykłą tetrą, a w buzi najlepiej masuje mu się dziąsła własną rączką lub moje palce pcha.
ok, robię w kuchni sobie kawy, nagle słyszę wrzask dziecka, taki jak zawsze jest na wymuszenie, to sobie ciepłej kawy wypiłam. Trzeba tulić królewicza, może chociaż zaśnie. Niech te potworne jedynki już wyjdą!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie kladzenie malego na brzuchu komczy sie ogromnym rykiem i histeria, 5 minut nawe nie chce lezec, nie siem jaki sposob na niego znalezc hmmm....
Chwytac sam nie chwyta zabawek jedynie pieluche ktora ma w poblizu jak gryzaka do raczki mu dalammto go trzymal, ale ja az tak nie przywizauje do tego wsgi dopoki to znaczaco niemwykracza poza granice rozwoju, bo jednak kazde dziecko powinno rozwijac sie w swoim tempie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dziś też bym tylko spała, Młody zaraz powinien jeść, a potem ja sobie obiad ogarnę , nawet gdyby była pogoda to bym nie poszła, bo aż cztery paczki w drodze
ale może w ten deszcz nie przytarga nieproszonych gości, których ostatnio przez przypadek wpuściłam na domofon
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:u nas za to piekne słonce, ale...mały zasnał przy butli i czekam az wstanie by isc na spacer
Ile trwa potem spacer? Młody po prostu leży i parzy?
Muszę kiedyś spróbować
Bo dograć do spaceru i spanie i cyca to nie lada wyzwanie -
nick nieaktualnymój też zazwyczaj śpi i zabieram go po obiedzie, żeby mógł sobie dospać jeśli wcześniej słabo drzemał, a jak nie śpi to się rozgląda i czasem sobie pogadamy
a jaki zdenerwowany jak się zatrzymam z wózkiem na czerwonym świetle to wrzask czemu stoimy. Tak samo jest w samochodzie
no i gdzie te moje paczki? -
ulfenstein, staram się wychodzic po jedzeniu około 12, ale od kilku dni Piotrek po prosru zasypaia przy butli...kłade go do kołyski, spi jakies 30 min, ja chociaz powoli się ubiore
dzis wstał 13:15, ubrałam i wyszlismy, na spacerze się obudził, popatrzył przez otwarta budkę i był spokojny...weszłam do domu i ...i jak nigdy śpi -w gondoli na srodku przedpokoju...ze względu na karmienie i moje korepetycje o 16, staram sie wychodzić około 13, bo o 15 znów butla-z małym wyjatkiem dzisiaj bo jeszcze spi
no i dzis spacer trwał "tylko" 1, 5 h (byłoby i dłuzej gdyby nie spał o 12)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 15:10
-
nick nieaktualny