WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymój leży i się patrzy na sufit - coś ostatnio ma problem z zasypianiem
ja się tak zastanawiam czy zamiast kupować kalendarza na nowy rok czy nie zacząć prowadzić bullet journal...
edit. ooo, chyba w końcu zasnął!
poczekam jeszcze chwilę i go poprawię, bo leży krzywo i kocyk odkopany do połowy i stopy wystają przy okazji -
nick nieaktualny
-
Witam się z 2 nocnego karmienie póki co jedno mniej niż przez ostatnie 10 dni zobaczymy czy nie nadrobi go do rana haha.
My dziś byliśmy n an długim spacerze i też po drzemie aby młody świat poogladal.
I wiecie co... Dupa poszedł spać nockę zamiana odespać a matka drałowała z nim 2 godziny a cesarz sobie spał. Nie wiem skąd ja biorę siłę na to nie spiąć ale pogoda była przepiękna bo od paru dni tylko lało i nie było nic słońca a dziś same słoneczko
-
nick nieaktualny
-
Sarcia trzymamy kciuki
My wczoraj znowu wieczorem koszmar drugi dzień po kąpieli wisi na cycu już prawie śpi nagle zaczyna się rzucać albo odbić albo brzuch później odkładam do łóżeczka i nie sciagnelam karuzeli i koniec jak ja zauważy tak musi do niej gugac więc po słabe i tak do 23 dostał butlę śpi ale wczoraj mi się obudził po godzinie nie wiem czemu a wiem na cycka zjadł i spał do 5 to chociaż się wyspalam
Chyba mamy znowu katar kurczę wczoraj już inhalowalam i dziś znowu muszę i chyba znowu bez spacerusarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mi nie założyłam czapki po kąpieli a tu u nas na parterze to wieje z każdej dziury więc podejrzewam że lekko zmarzl ale walczymy jak wstanie to od razu inhalacje w ruch idą no i siedzimy w domu bo od jutra maraton po lekarzach chociaż jakn takie rzeskie powietrze to może go na chwilę wezmę to mu osuszy ten nosek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela, współczuję, zdrówka. Mam nadzieję że dzieciaki nie załapią
my robimy kolejne podejście do nowego smoczka w butelce.
Już nie mam pomysłu na Małego, może to przez ząbki?
Chwilowo była ładniejsza kupa a dziś znowu sraczkowa
policzki czerwone, podrażnione, suche i ulewa więcej - tzn małe ilości ale kilka razy dziennie się zdarzają takie wypadki. Ząbki widać, jest tak jak u Ciebie, Angela, bo kiedyś wrzucałaś fotkę, jak to u Martynki wyglądało...
a się trochę bałam że policzki to na AZS, ale mam nadzieję że jednak zęby
ile to jeszcze potrwa? -
Sarcia trzymamy kciuki za bioderka:)
Angela zdrówka! Oby dzieciaki nie podlapaly.
Kamcia dzięki za pamięćMy jutro jedziemy do szpitala, a co tam powiedzą to zobaczymy. Jak dzwonilam to oni oczywiście nic nie wiedzieli bo lekarz z dyżuru nic nie przekazał. Rozmawiałam z innym lekarzem i kazał się zgłosić, będzie go jeszcze raz badał i podejmie decyzję.
A my jesteśmy po pobraniu krwi, teraz czekamy na wyniki, powiedzieli że pod koniec tygodnia, coś długo.
A głowa to mi zaraz pęknie! -
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny
przed chwila wrovil7smy, lekarka mowila ze stawy biodrowe sa prawidlowe z tym ze maly musi wiecej sie ruszac i cwiczycna brzuchu mimo ze wrzeszcxy w nieboglosy, nie kazala klasc na bokach-jak najmniej. Pieluchowac nie kazala, odwodzenie prawidlowe. Dostalismy skierowanie na kontrolne Usg bioder w styczniu bedzie
uff jedno zmartwienie mniej
Teraz misja na przysxly tydzien szmery na serduszku..kby ich juznie bylo ! Za tydzien szczrpienie 19.12agatia, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:broszka
myslalam, ze wraz z poniedziałkierm ruszacie
to jutro czekam na wiesci
Miałam dzwonić i się dowiadywać. To się dowiedziałam. Wczoraj cały dzień trzymał mnie stres. Boję się o pokarm. Ile melis dziennie można pić, jak myślicie? -
nick nieaktualny