WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny
u nas nocka w miarę poszedł spać po 22 pierwsza pobudka przed 3druga o 6:35
Odprawiłam swoich chłopców z najmłodszym dziś spędzamy czas. Muszę w końcu dokończyć dekorowanie pierniki.
Wczoraj pomalowałam włosy. Kolor farby miał być jasny brąz a wyszedł ciemny brązhehe
Nie chwale Kacperka odnośnie zachowania, płaczu bo jak zawsze swoje dzeci po chwale to potem mam masakrę -
nick nieaktualny
-
Darusia leci leci za chwilę pęknie magiczne 3 miesiące
My słabo z nocka znowu wstawanie co 2 godziny głowa mi dziś pękawczoraj mnie przewinęło bez czapki niby kilka sekund do auta a jednak.
-
nick nieaktualnyu nas ostatni skok jakoś łagodnie przeszedł, ale też mu chyba ząbki dokuczają, więc nie odczuwam tego tak paskudnie. Małego wczoraj Mąż rozśmieszył że aż na głos się śmiał, nawet do Mamy zadzwoniłam żeby posłuchała, a dziś ni huhu tylko się uśmiecha i nie ma głośnych chichów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się.
Wybaczcie moja nieobecność ale trochę jestem zabiegana,maz w domu, córka dziś wreszcie poszła do przedszkola a my z mężem zaczynamy ogarnięcie chaty,zakupy spożywcze jak i ubrania trzeba kupić więc pobiegamy po sklepach. Wczoraj byliśmy w gościach u teściów itd....
Podczytuje was jak znajdę chwilę to wpadnę na ploty
Dziś idzie na szczepienienie:-(
Ja już mam biegunkę od stresu:-(
Będę prosić pediatre o neutramigen tzn o receptę. Łaski nie robi ale nie wiem jaka będzie reakcja bo ten lekarz nie wie że jesteśmy na tym mm. Problem miał z recepta na Wit d więc nie zdziwinie jak nie da na mm:-( zobaczymy.
Ostatnie trzy nocki było koszmarem junior wstawalam co 2h na jedzenie.
Dzisiejsza nocka już lepiej.
I święto mamy magiczne 3 mce!kamciaelcia, AJrin, alinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój mody jeszcze śpi obudził się przed 8 zjadł i dalej spiodsypia nockę hihi.
Esmi mam nadzieję że to skok ale w dzień jest aniolkiem nawet jak mało śpi więc sama nie wiem... Poczekam co mi zostaje i zobaczymy.
Magdziuuula gratki z okazji 3 miesięcy może to chwilowe i przejdzie.
Żabka dla was też gratki i kciuki za szczepienie a stan zombi to mam od ponad tygodnia.Madziuuuula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie mojego wyprawiam na pierwszą drzemkę i sama bym poszła bo pogoda paskudna ale trochę muszę ogarnąć obiad mam to może uda mi się poczytać bo zamówiłam sobie książki mamo tato i od tygodnia przeczytałam dwie strony
Ja czekam też na pączki ma przyjść ubranko do chrztu i albumy na zdjęcia w ramach prezentu
Nie wiem co mężowi kupić ech
-
nick nieaktualny