WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia dzięki.
Właśnie mam takie samo odczucie jak twoja mama
Kawałek gumy co pies bardzo się ucieszył q dodatku za 100zł!
Nie powiem bo wlazlam do smyka z myślą że kupię ja ale Maz się sprzeciwil że chyba oszalałam za 100zł.
Ja nie żałuję kasy ale później tak myslalam ze za kawałek gumy tyle kasy.
A pytam was bo ona niby rozwija zmysły itd i nie ukrywam korci mnie żeby kupić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabka, Piotrek reaguje na sam widok Zośki, ale niech najpierw nauczy sie zabawki trzymać i w ogóle niech zechce je łapać
tarmosi jedynie swojego kłapouszka
Wiesz ja pokazałam Robciowi w sklepie taka z opakowaniem popatrzył popatrzył i się uśmiechnął do niej.
Dokładnie trzymać nie umie:-( Nie chce?i dlatego się zastanawiam nad zakupem.
Mam nadzieję że ten uśmiech jego Znaczyl: fajna ty!! Hihi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Darusia gratki za chrzestna.
U nas Sofia jest x bo zdublowane ale póki co zostaje w styczniu jedziemy do kuzynki urodziła dopiero co to jej damy.
Pies jak mieliśmy moich rodziców na pszczenoe reagował że trzeba było ja chować wkoncu wszystkie jego zabawki tak puszcza
Polecam polować na promocję po świętach albo nowym roku powinna być w cenie 69. -
Kostek trze oczka.
Zarówno po przebudzeniu, w środku aktywności, jak i przed drzemkami.
Zarówno po ciemku, jak i od światła.
Oczu nie ma czerwonych ani zaropialych.
Czytałam ze przy zębach dzieci trą policzki. Może nie trafia?
Czytałam tez ze tarcie oczu na zmęczenie to nie ten etap jeszcze. No i on trze niezależnie od pory. No chyba ze jest zmęczony cały czas -
nick nieaktualnyDarusia fajnie fajnie ze będziesz chrzestna
Też bym chciała ale musze poczekać chyba jeszcze długo hihihi
Właśnie znalazłam ogłoszenie nówka zyrafke za 68 zł z przesyłką zdublowany prezent.
I nie uwierzcie mały dostał uczulenia na chusteczki Nivea po tygodniu użytkowaniabo pieluchy Lidla dłużej używamy i nic mu nie było.
Jutro lecę po stare sprawdzone pampersa chusteczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy byliśmy od początku na pampersa care a zielone od rozmiaru 3 a chusteczki pampersa Flash.
Coś mnie skusilo i kupiłam Nivea i doopa za to z pampersow pampersa zeszlismy do lidlowskich i było ok
To napewno te chusteczki szkoda bo uwielbiam ich zapach.
My mówimy dobranoc zjadł butle tylko 50 ml i zasnal nie wcisnelam w niego więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2016, 21:21
-
Szymek zrobił dziś 6 kupę wodnista zielona dałam mu 2 saszetki dickfkoru nie wiem czy to nie id mleka bo mieszam mu pepti z nań ha i chyba mu nie służy no ale chociaż tydzień muszę mu mieszać
Dziś dzień masakra nie chce jeść sra na potęgę gorączki nie ma tyle dobrego niech ten dzień. się skończy m go karmi nie wiem ile wytrzyma