WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My używamy pampersy pampers premium care. dady nie utrzymywaly kupki, każda się wylewała górą i przeciekały. Nie próbowałam jeszcze tych z lidla. Na codzień w domu przemywamy pupę zwykłymi płatkami kosmetycznymi (tymi większymi) nasączonymi wodą a na wyjścia mamy chusteczki babydream różowe z rossmanna.
-
nick nieaktualnyU nas chyba skok...i to od kilku dni , kolejny dzien maly budzi sie po 2,5-3 h,, a spal przecież po 5,6...w dodatku marudzi i sam nie wie fo chce, wszystko mu nie pasuje noszę, spiewam, bawie się nic wszystko tylko ryk.
Poprosze na te ciezki dni o worek snu lub przynJmniej samoregrneracji w przypadku jego braku -
My po pierwszym karmieniu od 21 30 aczkolwiek ostatnio trochę trwało aż odkurzacz poszedł w ruch. Teraz zjadł prawie na spiocha mój organizm już się przyxyczail że o 3 karmienie.
Mam już okulary nowe teraz trzeba się przestawić jutro je jeszcze dokładnie obejrzę .
Sarcia łącze się w bóludamy radę
-
U mnie dzieciątko wstało nadprogramowo
chyba pierwszy raz tak w nocy. Usłyszałam ze się przebudzil. Zawsze fikal i zasypial bez słowa. Czasem po główce poglaskalam i było spanie. A dziś policzyłam sobie ze minęły 3h wiec pewnie głodny zwłaszcza ze ostatnio mało to może dziwnie je. ..dotknęłam policzka a on tak się uśmiecha. Ale wiadomo -w nocy bez jakiegokolwiek słowa. Zrobiłam mala butle i chcę nakarmić. Dzieciątko jednak nie chciało. Pofikal chwilkę na rączkach, pousmiechal się ,mama ululala. ..trwało to może 20 min ale pierwszy raz
I tak sobie myślę, czy jestem w stanie niezauwazyc kataru u małego? Pytam mam co miały doczynienia z katarem chorobowym? Mąż faszerowal się lekami na poziomie przedawkowania (mam to szczęście ze on chory nie marudzi -wie ze nie on jest najważniejszy w chorobie ),ja się faszerowalam bardzo i chyba jest dobrze ale nie wiem czy Piotruś nie złapie. ..dziś bez męża śpimy ale jednak w jednym mieszkaniu jesteśmy . ..Mąż w maseczce przy małym ale wiadomo. . . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już nie mam pomysłu na swojego Bąbla, w nocy się odkopuje albo łapie kocyk i na buzie nakłada, więc śpi pod lekkim bambusowym. Rano się budzi z łapkami jak lodowiec ale na karku nie jest zimno..
my po nocnym karmieniu, Mały jeszcze jojczy i się wierci, może zaśnie jeszcze na trocę, ja zaraz z łóżka wyskakuję i zrobię sobie kawy i śniadanieMiałam dziś jechać po papier do pakowania prezentów, ale wolę nie myśleć co się będzie działo w centrum handlowym, więc pojadę jutro na otwarcie
-
nick nieaktualnyagatia, zaczynam się zastanawiać czy nie jestem wyrodną matką co dziecko chłodno chowa. Zima a tu pod samym bambusem dziecko śpi i jeszcze się odkopuje, ale odkąd są mrozy diabelskie w nocy to mu skarpety dodatkowo zakładam na pajaca. Wczoraj byliśmyna tym spotkaniu z dzidziusiami i jeden miał trzy warstwy na sobie, a mojemu spod spodenek gołe nogi świeciły, a później było na tyle ciepło że w samym bodziaku tam siedział
ale podobało mu się ogromnie, tyle dzidziusiów i mógł sobie pogugać ze swoimi, no i od swojej reh pozbierał takie pochwały że aż się uśmiechał do niej
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też z tych wygodnych matek i zimnego wychowu. U nas jest pajac i śpiworek. Ja się w koszulce z h&m do karmienia do tego długie spodnie i na to jeszcze koszulka na długi rękaw. Śpię pod zimowa kołdrą puchowe grubą a od 3 dni pod puchowe kołdrę zawijam się jak mumia w koc wlochaty ciepły Elmo. Więc ja generalnie zmarzlak i to ja mam nie jedna ale dwie warstwy więcej niż synek.
-
Kamcia co do kataru ekspertem nie jestem ale walczę od 3 dni z nim. Początkowo myślałam że dziecku jak ma katar to leci z nosa jak dorosłego i dupa u nas nic nie leci. Pierwszy dzień katar rzadki spływa totalnie młodemu do gardła nic nie charczal jedyne co to przelyka nie śliny miał takie dziwne z grymasem. Dopiero następny dzień lekkie charczenie.
Co do tarcia oczek jak nie ten etap jak ten. U nas jest mega tarcie oczek jak młody robi się śpiący do tego kuli się na boki.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, my za to dzis kiepsko wyspani. Kuba postanowil sie budzic co 2 godziny booo ? No wlasnie nie wiem bo co. Jeść nie chcial. Dostawał smoczek i szedł dalej spac. Mamy skok bo wstal nie dawno i jesc nie chce dalej. Zjadl marne 60 ml. No nic. Dzis ubieramy choinke, pakujemy prezenty.
-
nick nieaktualny