WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Darusia wrote:My po obiedzie u teściów i wracamy do domu! Hurrra! Zaraz Julię położę w jej łóżeczku spać, niech kochana pośpi. Ciocie, wiecie jaka dzielna była?
Amela oczywiście się darła, mała oka nie zmrużyła.
Bardzo dobrze Cię rozumiem bo Zosia ma kuzyna który ma 2 lata....po każdym ich spotkaniu moja Mała na traume.. tamten jest jak czołg nie do okiełznania....a zbliżają się Święta. .
to będzie impreza... hehe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde dziewczyny !! Diero co na fb gadalysmy o @ i cieszylam sie ze jej nie mam, a przed chwila sie wycieram i co papier we krwi caly !!
brzuch juz od dluzszego czasu mnie bolal, ale myslalam ze przykp tak szybko to nie przyjdzie, czy podczas @@ i kp moge miec mniej pokarmu ? Bo dzisiersi jak arbuzy i ledwo 60 ml sciagnelam gdzie przy takimneciu piersi 200 ml z dwoch po karmieniu bylo. Co myslicie ? Zastanawiam sie czy to tylko jakies plamienie przez tabsy ( na juteo mam ostagnia 28 tabletke) czy normalny okres w 27 dniu cyklu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria
ja sie nie martwie o to bo biore tabletki od czasu zakonczenia pologuu mnie ciaza niemozliwa vo jestem po dwoch cesarskich cieciach takze ja tego bardzo pilnuje i poki co oprocz tabletek uzywamy jeszcze zabezpieczen "mechanicznych" czyli prezerwatyw
-
kamciaelcia wrote:U mnie dzieciątko wstało nadprogramowo
chyba pierwszy raz tak w nocy. Usłyszałam ze się przebudzil. Zawsze fikal i zasypial bez słowa. Czasem po główce poglaskalam i było spanie. A dziś policzyłam sobie ze minęły 3h wiec pewnie głodny zwłaszcza ze ostatnio mało to może dziwnie je. ..dotknęłam policzka a on tak się uśmiecha. Ale wiadomo -w nocy bez jakiegokolwiek słowa. Zrobiłam mala butle i chcę nakarmić. Dzieciątko jednak nie chciało. Pofikal chwilkę na rączkach, pousmiechal się ,mama ululala. ..trwało to może 20 min ale pierwszy raz
I tak sobie myślę, czy jestem w stanie niezauwazyc kataru u małego? Pytam mam co miały doczynienia z katarem chorobowym? Mąż faszerowal się lekami na poziomie przedawkowania (mam to szczęście ze on chory nie marudzi -wie ze nie on jest najważniejszy w chorobie ),ja się faszerowalam bardzo i chyba jest dobrze ale nie wiem czy Piotruś nie złapie. ..dziś bez męża śpimy ale jednak w jednym mieszkaniu jesteśmy . ..Mąż w maseczce przy małym ale wiadomo. . .kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Amelka też z tych, co mało śpią w dzień. Ma ok 3drzemki po 20-30min max. Nawet na spacerku bardzo krótko śpi. Kąpiemy ją o 18.45, potem cyc i spanie. Śpi zawsze w swoim łóżeczku, ale za każdym razem trzeba ja ululać troszk€ na rękach, pocichać do uszka i taką wyciszoną odkładam. W dzień gdybym ją polożyła do łóżeczka jeśli nie jest zmęczona np. by się pobawiła to byłby krzyk, że hoho
-
U nas dziś trochę lepiej kilka razy złapał cycka z butelki jadł moje mleko liczę ze jutro wróci do cycka bo nie chce mi się co chwila odciagac teraz tatuś czyta mu bajkę Szymek trochę mruczy co mnie martwi. O 23 dam mu butlę mm na spiocha.
Piekłam dziś piernik dojrzewajCy pierwszy raz czekam aż wystygnie i muszę go przełożyć nie wiem czy dobry maż mi pomagał bo on jest królem kuchni wzięłam stolnice żeby rozwałkować i na tym skończyłam bo już był w kuchni i przejął robotę i musiałam ustąpić
Jutro jedziemy do rodziców do końca roku trochę już nas spakowalam żeby jutro było mniej roboty. Mam nadzieję że ma Skończy pracę szybko
-
nick nieaktualny