WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia
no jutro szczrpienie mamy, u nas sa od 12 do 14, ja z malym jade tak po 13 , ale na sama mysl ze w to male udko ta igle ma mu wbijac to chora jedtembo ty tez sxczepisz tym infanrixem 5w1 co ja ?
U nas maly goraczki po szczep nie mial oby jutro tez tak bylo ale wiem napewno ze jutro bedzie marudny jak choldrAi pewnie slabo bedzie z jedzeniem jak ostatnio -
nick nieaktualnyagatia wrote:Oby skok szybko minął, bo one męczące i dla dziecka i dla mamy
U Liwki skok trwał 6 dni i o ile w dzień było do zniesienia, o tyle noce były ciężkie, no nie spała.no ale kiedys pisalam szybko człowiek przyzwyczaja sie do dobrego i jak on śpi cala noc lub sporadycznie obudzi sie raz to juz jest dla mnie to meczace. Najważniejsze ze nie marudzi bez przyczyny.
-
nick nieaktualny
-
U nas tez pierwsze dziś jedzonko przy odkurzaczu. ...juz od tyg odkurzacz nam towarzyszy. Mam dosyć karmienia i tego odkurzacza. Ale gdybym się poddała to Piotrek nic by nie zjadł. Otwiera buzke do butli i zaraz ją wypluwa. Dziś rano miarka kaszki sytuacje uratowała. Mały po prostu sprawia wrażenie ze nie jest głodny. Ale na logikę jeść musi po 7h. Mam nadzieje ze to się zmieni. ..
Choinka zrobiła wrażenie. Az zaniemowil jak zobaczył. Teraz leży w huśtawce i patrzy na choinkę -
U nas skok trwał 12 dni głównie niesprawiedliwe młodego i budzenie się w nocy.
Kamcia wydaje mi się że nie przegapić choroby więc się nie martw ja jeszcze mierze temperaturę kilka razu dziennie.
Mój M wczoraj sam się martwił czy nie przegapimy ciężkiej choroby. Znajomi 2 miesiące temu wylądowali że swoim w szpitalu więc miał wkretke że jakie mieli objawy i czy my powinniśmy coś sprawdzić dodatkowo. Dodam że mały od 2 dni śpi w ciągu dnia po 1.5 godziny co mu się nie zdarzało zbyt często. Ale temperatury u nas nie ma kaszlu jakoś też nie pokazuje jedynie jak mu nosek czyszczenie albo za dużo mu splynie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chyba zwariuję, Mały mnie się dziś wcześniej niż zwykle obudził, niewyspany był, a mio wszystko się chciał bawić, jak zasnął to po 15 minutach mąż go obudził, bo chciał się z dzieciem pobawić, teraz wyszedł, a Bobas mi się uspokoić nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2016, 10:35
-
My w nocy ładnie jedliśmy potem od 9 walka z butelką zjadł 110 teraz dojada zaraz wychodzimy do kościoła a Ja włosy mokre odcuagam mleko ale średnio spozniamy się 15 min szymkowu się super śpi przy gitarach i śpiewie scholi w domu to tylko coś stuknie już się budzi
-
nick nieaktualnyMy dziś wprowadzili smoczek z dwoma dziurami w butli bo Robcio obraził się na butle??? Już nie wiem o co mu chodziło walczyłam w nocy dwa razy i problemy miał więc rano postanowiłem zmienić smoczka.
Brawo dla Robcia.
Zjadł pięknie i nawet szybko mu to poszło di cna czyli 130mli uronil tylko dwie kropelki z dzioba.
Chciałam iść na dwór ale chodniki mokre deszcz nie pada ale jakaś mrzawka jest.
Może wyjdę.
Mam mega chcice na kebsa
Okresu dalej nie mam zaczynam się martwić.
Wczoraj tak rozmyślam bo to dokładnie rok temuialam ostatnia miesiączkę i udało się zajść w ciążę
Kamcia nie zamartwiaj się tak.
Myślę że intuicja cie nie zawiedzie a twój nos wyczuje chorobsko
Oczywiście życzę aby Piotruś był silny i niechwycilo go nic
Idę robić obiad.
Mały śpi jak zabity po tej butli -
Hej dziewczyny
od dawien dawna was podczytuję (jeszcze będąc w ciąży), ale nie udzielam się za bardzo
Mam nadzieję, że nie będzie Wam to przeszkadzać jeśli czasem się do Was odezwę ?
No więc my też jesteśmy wrzesniowe, Zosia miała się urodzić 23.09 ale zdecydowała się 09.09urodziła się kruszynka 2860g i 48cm
teraz już mamy 3 miesiące i 9 dni! Duża panna już z niej
)
Pozdrawiamy i chętnie się włączymy do rozmów09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas karmienie
Czyste mm
odkurzacz jest
misiek jest
spokojny tata karmi.
Pol butli za nami
Coś pada lub padało wiec rozważamy albo spacer + zakupy (jeden z wózkiem a drugi z autem ) lub zakupy
Nasza Małgos jest do odebrania świeżak gruszka ). Małgosia bo tak bym chciała córeczkę nazwać
Ale jaka córeczka? ? Nadal z mężem nie gadam choć on już bardzo chce i prosi -
nick nieaktualny