WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha
moja tez nigdy nie miala smoczka w buzi a tez chyba zaczyna zabkowac bo sie slini, pcha rece i kciuk ! do buzi..... wiec myslalam zeby moze jej kupic smoczek. ..to lepsze niz kciuk...
i ogladajac smoczki wpadlam na taki w ksztalcie podkowy na zabkowanie z wypustkami masujacymk dziasla hehe
A jakies gryzaczki dla Filipka? Czy tez go to nie interesuje?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja też dziś mam kiepski dzień młody marudzi już od kilku dni n an maksa i pojawił się problem z usypianiem. No nie chce iść spać nawet w ciągu dnia a nie będę non stop na spacer wylazic bo muszę coś w chacie ogarnąć też. Do tego już od miesiąca budzi się non stop śpię po godzinie max i to z przerwami bo wstaje non stop. Więc dziś nie mam cierpliwości do młodego. Właśnie się budzi maruda.
Do tego otulinie psa moich rodziców i zdechłryczę bo to ja kupiłam go jako prezent
-
Zosia byla bezsmoczkowa i bezkciukowa...do momentu...bo od jakiegos czasu namietnie ssie kciuk gdy jest zmeczona lub zdenerwowana albo jako usypiacz.... i tak sie zastanawiam czy pozwolic jej ssac ten kciuk czy sprobowac jej wpakowac smoka do buzi... ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Ulfe, czemu go nie zapisałaś jak byłaś jeszcze w ciąży?
słyszałam że za granicą np we Francji tak się robi
Ale czemu tego nie zrobiłam we wrześniu? Nie wiem
Chociaż pewnie bylibyśmy na jakimś 250. Co by to zmieniło? -
nick nieaktualny
-
U nas tez trzeba miec pesel dziecka zeby zapisac.
narazie jestesmy na 47 i 150 miejscua zzpisalam Małą juz pod koniec pazdzienika!
Ulfe a skad jestes ze az na 430 !? Jesli mozna zapytać09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie a kiedy planujecie dac Maluszki do zlobka?
u nas niektore prywatne zlobki dofinansowuje miasto i dzieki temu cena nie rozni sie za bardzo od panstwowego. Ja mam taki prywatny chyba ze 100 m od naszego bloku i chcialabym zeby Mala sie tam dostala...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Ajrin, u nas parę tygodni temu zaczął się etap nie spania, ani w dzień ani w nocy. Tzn. śpi, ale ciężkie ma zasypianie (cała procedura trwa ok 2-3h), trzeba ją lulać i cichać, aż człowiek ochrypnie a plecy wołają o pomoc a w nocy śpi niespokojnie i budzi się co ok. 1,5-2h. Niestety stan ten trwa do dzisiaj, chociaż zdarzają się noce, gdzie kładę ją po kąpieli i karmieniu i śpi do kolejnego karmienia o 23:00.
Kiedy to minie, nie wiem -
nick nieaktualny
-
Ja zapisuje Amelię do żłobka prywatnego (mają dofinansowania z UE, więc cenowo wychodzi jak w państwowym a czynne jest od 5:30 do 18:00. Ja pracuję do 17:00 i jeszcze muszę do domu dojechać 35km więc styknie.
Z miejscem krucho nawet w prywatnych żłobkach. My chcemy aby uczęszczała od października. Ja wracam do pracy na początku listopada (o ile nie uda nam się kolejne in vitro, do którego chcemy podejść we wrześniu/ październiku), chcę by miała czas się zaklimatyzować. -
nick nieaktualny
-
Cześć, jestem mamą październikową. Niepokoję się o synka tak jak jedna z Was jakiś czas temu, doczytałam, że już jest ok.Skali89 wrote:Szymek nadal się nie śmieje do nas owszem do ściany do karuzeli do okna a do nas nic dziś już mam depresję do tego ta główką nawet mąż mówi że coś jest nie tak w piątek idę do pediatry zobaczymy co powie boję się ze ...nawet nie chce myśleć
Skali, przesłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek bo chciałam dopytać jak to u Was wyglądało, zamartwiam się strasznie. Może znajdziesz chwilę żeby odpisać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 15:29