WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarusia wrote:i od dzisiaj myślę, czy nie kupić monitora oddechu
wizyta przed 12... odebrały suki z rejestracji 30 min temu.
dziękuję za słowa otuchy dziewczyny -
Darusia 3mamy kciuki za mała współczuję przeżyć musiało być straszne i ta bezsilność
Będzie dobrze!
Agatia dzięki za info już sobie znalazłam ja szukałam na Google stroni internetowej
Jakie cudne są te nosidla ale nie widzę ceny znasz koszt obu? W wersji full w sensie szycia ich materiał plus u Madame regulacja pasa?
Mi te od Madame mega się podobają miałam kupić tule ale te są cudne! -
nick nieaktualny
-
Darusia współczuję i trzymamy kciuki żeby wszystko było ok
U nas dziś leniwy dzień po 16 mamy pediatre kontrola główki w związku z witaminą d jeszcze muszę jechać na dwirEc bo zapomniałam całej Szymka teczki książeczki itp
My dziś noc koszmar Szymek budził się od 1 30 co 1,5 godziny cycki mi nie starczaly produowac o 7 m dał mu moje z butelki i tak się obudził zaraz po 8 teraz walka była z sztucznym ja już nie wiem żadne mu nie pasuje chyba mu kupię bebiko ponoć jest najslodsze macie zdanie o tym mleku ? Bo już mi ręce opadają
Ale mi włosy lecą biorę witaminy i tak zupa chyba zacznę pokrzywa pic
-
Skali,
mi tez leca wlosy jak szalone ;( lekarz kazal mi brac takie same witaminy co bralam w ciazy...ale wg mnie na wlosy to nie pomaga...
A herbata z pokrzywy na wlosy jest dobra?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:no właśnie, mnie nic na te wypadające włosy nie pomaga
mój już drugą godzinę śpi, ogólnie u nas masakra jakaś, płakać mnie się chce z bezsilności, bo nie mam pomysłu jak mu pomóc
A co sie dzieje z Filipkiem??09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDariah, sama już nie wiem, marudzi i płacze mi więcej, możliwe że przez zęby, bo wkłada wszystko do buzi i zaciska, jecząc przy tym. Temperaturę dziś miał bliską 38 st. Jak się wtulił we mnie cały rozgrzany, a nie kaszle i nie kicha. Na dodatek podejrzewam skok. Jutro niby na szczepienie jedziemy...
-
Darusia, masakra. Nie zazdroszcze nocy. Daj znac co powiedzial ci lekarz.
Widze, ze wiekszosc miala kiepska noc i rownie kiepski dzien. U nas noc w miare, dzien juz gorzej. Mela nie chce spac w dzien mimo, ze widze, iz jest padnieta. Uparciuch jeden -
LRF,
moze faktycznie zabki mu ida...jesli nie ma kataru ani kaszlu. A przy zabkach moze byc bardzo marudny i placzliwy, w koncu to ich na pewno bardzo boli
wczoraj widzialam w sklepie smoczek na zabkowanie... myslicie ze to dziala??09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny