WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Drogie ciocie
Na sylwestra sie z waga nie udało, ale do urodzin dzisiejszych sie z Kosiem zmobilizowalismy i mamy 6015!
Yeah!Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:A z rozszerzeniem to nie jest tak że jak się karmi tylko mm to powinno się po 4 rozszerzać ?j tylko pytam bo sama zamierzam po 6.
Ltr wyluzyj trochę bo mam wrażenie że w lekką paranoje popadasz -
nick nieaktualny
-
U mnie też 3 na 4 znajome rozszerzony po 4 miesiącu ale Ignasia chrzestna bardziej odczytania i też czekała do 6 miesiąca, no właściwie tydzień prędzej podała łyżeczkę kaszki bo jej młody sięgał do wszystkiego co jedli ręką i się domagał.
Agatia a powiedz coś więcej gdzie zamawiasz bo jakoś po nazwie nic mi nie wyszukalo -
Kostek brawo u nas dziś waga ruszyła i mamy 6550:)
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
jakto mi umilja zaraz wyskoczyla:)
Ale dobrze, ze o tym piszesz Agatia, bo mi sie bardzo Madame Googoo podobaja, a sie kompletnie na tym nie znam, a na ten pas dopiero po Twoim poscie zwrocilam uwage.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 21:57
-
U mnie tez wiekszosc znajomych juz rozszerzyla diety dzieciaczkow, ale one wszystkie na mm, niekolkowe. Ja jeszcze czekam, chociaz widze, ze Amelka bacznie obserwuje jak jemy. Czasem dam jej do powachania np. Kawe (taka sproszkowana, jeszcze nie zaparzona). Sa zapachy, ktore jej sie podobaja i takie,na ktore sie krzywi np.skorka pomaranczy
Jedyne rozszerzenie jakie mamy od czasow jej kolek to herbatka koperkowa. Pije jej 20ml dziennie. Z poczatku jej nie smakowala a teraz baaardzo sie cieszy jak widzi butelke. -
Agatia, ciut pomagało. Uspokajała się chociaż na chwilę po herbatce. Kolki w sumie minęły a herbatka została
nie odbieram jej tej przyjemności skoro się tak na nią cieszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny