WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Chyba faktycznie o tym zapominają, bo on ma się turlać, bo on ma dźwigać się na samych dłoniach, a że go głodzę, że za mały jest, nosz kurczę, chyba następnym razem zostawię im swój numer żeby przekazali policji i opiece społecznej
bo już naprawdę mi się ryczeć chce...
-
nick nieaktualnyAngela, głównie mi chodzi o normalne miejsce gdzie zaszczepię swoje dziecko. Bez głupiego gadania. Haha, chcę widzieć jej minę jak powiem, że dałam schaba przez święta, bo przecież dziecko patrzy i rączki wyciąga, śliniąc się przy tym jak mały buldog. Skoro zostaliśmy ostatnio pochwaleni przez rehabilitantkę za postępy to chyba mogę jej wierzyć, zwłaszcza że to jeden z lepszych specjalistów w moim regionie.
-
nick nieaktualnyA swoją drogą nie wyobrażam sobie karmić Małego jeśli on nie potrafi nawet stabilnie siedzieć, głowa lata na prawo i lewo i dopiero od niedawna trafia sobie do buzi
ale przecież lekarze nie widząc nic złego w wciskaniu dziecku w pozycji półleżącej jedzenia łyżeczką.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, dlatego trzeba analizować składy. Ja się zastanawiam czy jest sens słoiczków, bo nie do końca pasuje mi konsystencja papek, ale też nie wiem co podpasuje na początek Młodemu. I jeszcze mam brata, który obeznany jest w dietetyce że głowa mała
czasem aż mam go dość, ale przynajmniej wiem co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 10:52
-
nick nieaktualnyja mam nadzieję że nie będzie tak źle
mój już godzinę śpi, przebudził się, ale go nie zaczepiałam, śpi dalej
ale już 3 dzień ma bunt na łóżeczko i musi w dzień zasypiać przytulony do mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 11:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF
Nie ma co porównywać dzieci bo można wtedy zwariować. .. moja np nie lubi być na brzuszku więc nie ćwiczymy za dużo bo szybko się denerwuje. Jak ją trzymam lub podnoszę to główkę ma ładnie sztywną ale nie widzę aby się garneła do siedzenia...ani do pełzania.. Też zaraz zacznę panikować że za wolno się rozwija...
A najgorsze są komentarze w stylu " Mój synek/córka już dawno to robił w hej wieku...." normalnie nóż się otwiera w kieszeni.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy mieliśmy rozszerzać dietę ale czekamy, bo ciągle coś. Ja przy córce na początku wszystko analizowalam bylam jak matka wariatka ale przystopowalam gdy zaczela jeść z naszego talerza i widziałam jak jej smakuje. Teraz przy Kubie tez bede gotowac w sumie dla nich dla niego bede odlewac i bledowac a dla niej bardziej przyprawiac. Bo jałowego jedzenia nie ruszy i jej sie nie dziwie. Ja w zimę gdy nie ma sezonu uzywam mrożonek lepsze to niż towar ktory jest teraz i przychodzi do nas z końca świata.
-
nick nieaktualnyja chciałam zacząć od dyni i nie wiem co robić, jakiś czas temu kupowałam hokkaido w tesco, ale boję się taką podawać na pierwszy raz. W słoiczkach ciężko dostać samą. I nie do końca przekonują mnie te gładkie papy.
no i super że jest luz w schemacie i daje się co się chce i jak się chce i kiedy chceWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 13:05
-
nick nieaktualnyagatia, u mnie nigdzie nie ma
a zastanawiam się czy można od razu ruszyć z kopyta i dawać do zupek przyprawy?
czy np robić jednoskładnikowe papy, kawałki blw, a później już łączyć w dwu- trzyskładnikowe i dodawać wtedy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 14:07
-
nick nieaktualnyto muszę sprawdzić, ale wolę sama ugotować i doprowadzić do satysfakcjonującej mnie konsystencji, jeśli Mały będzie wolał gładkie papy to pomyślę co zrobić, bo niestety mnie osobiście słoiki nie smakują
haha, ale ja nie mam niemowlęcych kubków smakowychagatia lubi tę wiadomość
-
Hej mamusie
nie mam ostatnio czasu na pisanie,ale codziennie czytam. Dzis weszlam na forum po prawie 4 miesiacach,kurcze ale ten czas leci.
Od czego zaczynacie rozszerzanie diety u mluszków? Mojej kolezance pediatra zalecila rozszerzanie diety od gotowanego ziemniaka. Troche mnie to przerazilo,bo przeciez tam skrobia ziemniaczana i ciezkostrawne? Sama bym chciala cos dac malej,ale nie wiem co bedzie najlepsze na poczatek (kaszki przerobilysmy,ale bolal ja brzuszek po nich i poszly w odstawke) Daria za 2 dni bedzie miala 4 miesiace. Chce zaczac rozszerzanie diety tak za 2-3 tygodnie,choc korci mnie zeby juz zaczac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Drogie ciocie
Na sylwestra sie z waga nie udało, ale do urodzin dzisiejszych sie z Kosiem zmobilizowalismy i mamy 6015!
Yeah!kamciaelcia, Angela89, AJrin, Dariah, marta258, Darusia lubią tę wiadomość