WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O matko! Angela, oby szybko minęło i bez większych komplikacji! Zdrówka wam życzę wszystkim.
Niestety coś się szerzy, u nas w przychodni ponoć niezła masakra. Bardzo dużo zachorowań na grypę -
nick nieaktualny
-
Dariah wrote:U nas tez trzeba miec pesel dziecka zeby zapisac.
narazie jestesmy na 47 i 150 miejscua zzpisalam Małą juz pod koniec pazdzienika!
Ulfe a skad jestes ze az na 430 !? Jesli mozna zapytać
429 w żłobki pierwszego wyboru i odpowiednio 503 i 516 w 2 i 3.
Cóż. Zaczynamy sie rozglądać za prywatnymWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 16:27
-
Angela,
oby Kubus szybko wrocil do zdrowia! !
LRF,
ja tez jak idziemy na szczepienie to sie stresuje ze cos przyniesiemy z przychodni
Ulfe,
ah to rozumiem !choc to i tak nie normalne zeby nie bylo wystarczajacej ilosci miejsc w zlobkach
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyu nas niby jest osobne wejście i gabinet z punktem szczepień dla zdrowych dzieci, ale co z tego jak lekarka jest jedna i gania między zdrowymi i chorymi dziećmi?
a na rejestracji nikt nigdy nie siedzi i matki z tymi zasmarkanymi i kaszlącymi maluchami idzie na stronę zdrową? ale póki co nic nie złapaliśmy
-
U ns wejscie jest jedno a zdrowe na parterze a chore na gore...ale tak jak mowisz - ta sama lekarka, najpierw od rana jest z chorymi a od 13 zdrowe...
Na szczescie tez nic nie zlapalysmy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja pitole co się dzieje?? Mój młody tez od paru dni marudny, jak dotąd nocki były marzenie a teraz od 20- stej karmie co dwie godziny, wczoraj padł o 1 w nocy i o 4 wiercenie stękanie... ale czytam ze u was podobnie wiec może pogoda??? Do tego piękne kupy są znowu zielone
ja już nie wiem co jeść! Otwieram lodówkę i patrzę przez 5 min jak szpak w dupę po czym ja zamykam i wpierdalam chleb z ramą! Jestem zła :€
Angela no czytam i nie wierze! Ochrzcij go, wiąż czerwoną wstazkę albo coś bo normalnie jakieś fatum nad wami wisi! A z nowym rokiem miało już być wszystko dobrze...
Z wrażenia zapomniałam która o piesku pisała... współczuje...Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka,
wspolczujeu nas tak bylo prze pierwszy miesiac sen do dupy + zielone kupy...
A moze mleko? Jesz mleko? U nas okazalo sie ze to wszystko przez mleko...
My z kolei walczymy z uczuleniem na buzi, tzn tak trochę ponizej skroni, czerwone suche place...zaczelo'sie gdy znajomy ja nosil na rekach i mial czarnybsweter (za pewne nie prany w plynie dla dzieci) a Mala od razu reaguje na takie rzeczy. ..i od tej pory nie zeszlo....raz lepiej raz gorzej ale jest...do tego mysle ze przecier pomidorowy jeszcze poprasil bo uuz prawie zeszlo, zjadlam makaron z sosem z przecieru i znow...
grrr
Behemottka lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyAngelika,Daria
jasna cholera, co sie dzieje z waszymi dzieciaczkami to az przerazona jestem !! Moj Igi znow ma katar....dicortineff mu podaje i poki co jest ok...szczepienow 30.01 to mam nadzieje ze zdrowy bedzie jak ryba.
trzymam kciuki za wSze daieciaki zeby te paskudztwa poszly w cholere i bhlo wszysyko ok.sciskam mpcno i wspolczuje tych przebojow -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle unas jest progres z kupa, zaczelam spowrotem pic 2 litry nadzien tylko i wylacznie wodh i tadam wczoraj byly 3 kupy i dzis jedna! Nie wiem czy to aluratma cos wspolmego ale jesli tak to bede pic wode nadal takjak pilam
Dariah lubi tę wiadomość
-
Ale jestem zła ! Byliśmy dziś na kontroli główki niby już nie jest miękka ale dalej Wit d podwójna dawka. Ale przed było ważenie ostatnio ważył 5690 to było jakoś 15 grudnia i wtedy przybrał 400gr a teraz waży 5890 czyli ledwo 200 gr w ponad 2 tyg a mi się wydawało ze tak przypakowal a tu taka waga ?a po mnie była dziewczyna której córeczka od 9 grudnia przybrała 160 gr ja nie wiem może ta waga była źle ustawionaa czy co jak ja się waze z nim w domu to waży 6100 wiem że to nie dokładne jest już nie wiem co robić kazała kaszke manne do mojego mleka dac za tydzień szczepienie i mam nadzieję że to był dziś błąd pomiaru tej wagi