WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy kolki moga nawrocic? Cholerka, mam wrazenie, ze wrocily
mala kolejne zasypianie z rzedu ma na rekach. Ciagle "wyduszam" jej pierdki, wygina sie okropnie zamiast spac, placze. Usypiam ja po 3h na rekach. Myslalam, ze to skok ale pasuje mi to pod kolki. A bylo juz tak dobrze ;(
-
Ltr to już trwa kilka dni ogólnie jest grzeczny tylko przy jedzeniu tak jest nie wiem może jego coś boli jak przelyka może to refluks ?czytałam że nie musi się ulewacjestem padnieta zasnął w końcu na cudu walka trwała 2 h jestem przerażona bo jemu żadne mm nie pasuje macie jakieś rady ? Może mu poslodzic ?jak bebiko nie to ja już nie wiem
-
Popsuł sie.
Albo wciąż ten skok.
Oby po nim wróciło do normy.
Z 2 pobudek mamy 3. Muszę chyba sie przestawić na zasypianie o 21.
Ale wieczór to jedyna pora kiedy nie chce sie spać
Niech je i tyje na zdrowie. Kiedyś odespie -
nick nieaktualny
-
3 pobudki?
Kosio postanowił mi pokazać na co go stać
Stęka, jęczy i płacze przez sen. Może go coś boli jednak. oczywiscie podejrzewam brzuch, przez te ohydne kupy. Ale może to pod żeby coś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas powrót do normy. Zosia poszła spać ok 22 i obudził ją budzik M o 7
) właśnie zjadła i dalej śpi
Oby znów się nie zepsułaNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Skali kurcze dziwne jak to już kilka dni. U mnie ma tak na cycka wiem że jest głodny nie jadł 3 godziny a jak próbuję dostawać dostaje histerii. Ale o tyle że jak odciągnąć to zje z butli ja nadal munpodaje w najmniejszej agenta która ma tylko 60ml. Zmieniłaś butle?
Ja jeszcze czasem go biorę na taki myk że daje smoczka ciumka jak by mu miało polecieć a później na szybko wyciągam smoczka i podstawie cycka. Wtedy zalapie i zje. O dziwo w nocy nigdy nie ma problemu z jedzeniem tylko wieczorem ma zawsze focha na cycka.
A jak u was w nocy?
Ulf 3 pobudki to luksus ja miałam ich dziś 9! Nad ranem M był w łazience jak młody się zbudzil to nie miałam siły wstać! Wolałam M przez ścianę aby go zabrał bp 30 min temu jadł a ja muszę dospac chociaż 30 min. M zabrał i godzinę grzecznie dziecko z ojcem sobie gadali. O dziwo zrobił nawet śniadanie i kuchnie ogarnął taki grzeczny w bujaku był malec. -
nick nieaktualny