WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde ja nadal na 3 jestem i am jeszcze dwie paczki 3. A waga u nas dziś pokazała 6.6
więc mamy 140 w tydzień nie jest źle lepiej niż poprzedni 90.
-
Trochę się zestresowalam bo jeszcze sama do M mówiłam jak to zobaczył że to nic takiego taka jego uroda. Pokażą pediatrzy ale jakoś jej nie ufam ona zawsze na mnie patrzy jak na dziwolaga raz mi wprost powiedziała że to ona jest lekarzem jak się pytałam o coś czy napewno można
No nic zobaczę za tydzień wizyta jak nie to się zapisze prywatnie i już. -
nick nieaktualnyagatia wrote:Ulfe tak Liw piszczy i skrzeczy
choć najchętniej wrzeszczy
Sarcia to jednak mogła wymienić pampki? Pewnie, że napisz skargę. U mnie babeczki w Biedrze są super, kierowniczka też. Tylko, że Biedronka gorszego sortu, bo albo rzeczy z gazetki nie ma albo z mega opóźnieniem;)
No wymienila mi jak powiedzialam ze napisze skarge za tak skandaliczne zachowanie i brak proby porozumienia z klientem, bo ja sie grzecznie pytam a ta do mnie z "pyskiem" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Czy tylko mój nie jest wogole zainteresowany obrotami na plecki czy boki??? No taki leniuch ze masakra. Ja go kulam po podłodze a on nic
Moj tez ma to w d... klade na brzuch to trzyma sxtywno glowe i sie patrzy, klade na plecach to lezy na plecach, tez leniwca mam -
Little Red Fox wrote:Ulf mój już gryzie, choć zębów nie ma
i za włosy ciągnie i okulary mi ściąga
A jak złapie za włosy to bardzo proszę - umiem!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjrin my mamy też jedną dziurkę? Nad odbyłem.
Nie wiedziałam że to znak rozszczepu kręgosłupa:-(
Córka tego nie miała.
Pokaże pediatrze na wizycie prywatnej.
Anulka mój też leniwy choć ostatnio mnie zaskoczył bo się dźwigać do sądu sam chciał l. Teraz łapie za rączki a on do sądu chce
Glowa jeszcze lata ale jeszcze chwila i będzie sztywno. -
nick nieaktualnyMój z delikatną pomocą się przekręci ale sam nie.
Skali czy Szymek pije Twoje mleko? Jeśli tak to może spróbuj do swojego mleka dodać mm.
Myślę, że to chyba nie o smak mleka chodzi. Jakoś 2 tygodnie temu mój mały też jadł mało, przy butli grymasił tak, że ani tato ani brat go karmić nie chcieli, teraz mu minęło. Dzieciaczki są w okresie - wszystko mnie interesuje - więc jak karmię młodego to uciszam resztę domowników.
Agataia trzymam kciuki za Liwkę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny