WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
I jedno mnie buduje. ..ze mogę mieć czasem rację, mimo wszystkich teorii i założeń. ..ze ktoś może mi dziękować za radę sprzed kilku miesięcy zanim ktoś o problemie napisał. Ba! Rada z przed urodzenia dziecka. Oparta TYLKO NA doświadczenieu. Net to zło
-
Jej nie wiedziałam, ze tutaj taka atmosfera sie zrobiła
a wszystko przez dietę? Kurde, ja tez chce rozszerzać po 6 miesiącu, ale jakby Marcelek złe przybierał, to trudno rozszerze wczesniej... bez sensu sie tak sprzeczać, każda ma swoj rozum i zrobi jak zechce. A tyle razem przeszłyśmy, ja praktycznie cala ciąże i zawsze mogłam na Was liczyć, kiedy miałam kolejny atak paniki
teraz sie z tego smieje, a pamiętacie, ze na forum byłam czołowa panikara
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Kamcia ja po pajacach a szczególnie długość od pupy do końca stópek w 80 widzę różnice i przerażenie jakie długie haha.
Kurde poszła nocna kupa musiałam przewieźć po jedzeniu i dziecko się mi rozbudzilo jak ja tego nie lubię.
Skali odpowiadając na wcześniejsze myślę że wielkość butelki nie robi różnicy a raczej sam smoczek. Może jak nie zmieniłaś to pora n an zmianę na większy będzie łatwiej lecieć i szybciej? Może zbytnie ssanie go boli. Nie wiem ale może warto spróbować i coś z tym pokombinować.
Agatia ja panikuje ale spoko jest to zdrowe nie ryczę i nie histeryzujespokojnie jest to panika że tak powiem z troski i się cieszę, że to tu wyszło bo bym zignorowala a u mnie pediatra to na bank by nie zauważyła. A lepiej to sprawdzić i mieć świadomość
A i jeszcze jedna już o tym wcześniej pisała tylko nie pamiętam kto ale wtedy jakoś myślałam że to jest nad samym odbyłem jak by a nie koło kości ogonowejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 02:20
-
Agatia współczuję siostry ciotecznej oby było ok.
Wy narzekanie na wyrywaniem włosów u mnie to pikuś spinam jej wysoko dorwie czasem jakieś kosmyki z tyłu ale to luz u mnie gorsze jest ze moje dziecko mnie bije!
W święta przerabialam limo pp okiem a teraz mam rozcieta na maksa wargę
On jak się prezy to tak czasem mi lute zasadzi że mam gwiazdki przed oczami.
To zapalenie piersi chyba też miałam od stłuczenia bo mi z piątki w pierś zasadzil. A jak tu dziecka nie przytulić jak płacze i marudzi a on czasem z nie nacka wtedy się wypnie i prezy i w tej samej chwili idea łapki i zamach na mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 02:42
-
nick nieaktualnyTak dla oczyszczenia atmosfery. Pada pada śnieg
ciesze sie jak dziecko bo z rana biorę mloda na sanki nawet na chwile aby zobaczyla śnieg bo nie pamieta
lepiej rano bo później mamy kontrole i może byc po śniegu. Pada pada śnieg tak wiem nie cieszycie sie ze śniegu a ja sie cieszę
bo przyjdzie siarczysta zima i wytepi wszystkie wirusy. Pada pada snieg
Dobranoc. Pobudka o 8.
Pada pada śniegDariah, AJrin, Sabina lubią tę wiadomość
-
My sobie jemy wczoraj butla poszła trochę szybciej w trakcie posmarowałam anaftin baby dziąsła i było lepiej
Ajrin dzięki za odp smoczek ma zmieniony. Myślę że u nas to skok i te cholerne żeby i do tego niechęć do mm wczoraj było demo lepiej szybciej to na koniec za przeproszeniem usral się po pachy i od nowa Polska ludowa
-
violett wrote:I rozszerze diete pewnie po 4 mcu, zaczne od kaszki na noc i przyznam sie szczerze, ze bede bardzo bardzo marzyc o tym, ze kaszka pomoze malemu dluzej spac w nocy, bo niektorym dzieciom pomaga, choc na forum nie
Nie wiem o co tu chodzi.
Może są różne kaszki?
My bierzemy i efekt tuczenia i efekt spania dłużej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 04:43
violett lubi tę wiadomość
-
Witam sie po kolejnym karmieniu. Dzis to jyz chyba 5te
Myslalam, ze te problemy ze snem, nocny placz (dzis usypialam mala od 19.30 do 01.00) to skok + zeby, ale cholera po dzisiejszej nocy wyglada to jak nawrot kolek. Prezyla sie, brzuch twardy, jak jej nozki do gory zabralam to pierdziala jak srary chlop po grochowie. Czy ktos z was mial nawrot kolek? Ja dzis podalam znow sab simplex i delicol i dopiero po tym jakis wzgledny sen. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuszę odwołać okulistę dzisiaj. Filip czekał na termin trzy miesiące, ale taka sytuacja. W nocy dostał wysokiej gorączki, walczyliśmy dzielnie. W okolicy 37.2 oboje zasnęliśmy, przed 7. obudził się z 38.2. Podałam ponownie paracetamol i czekamy. Póki co biedny, nie wie czy chce jeszcze pójść spać, ale jak nie śpi to słabiutki jest
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Ja dalej uważam że nie panikuje ja po prostu pisze po 10 razy to samo bo przeważnie nie ma odzewu to pisze aż ktoś się zlituje i coś napisze no może teraz panikuje bo boję się szpitala 6 jest wolny potem weekend więc co zrobię jak dalej nie będzie chciał jeść
Skali89 lubi tę wiadomość
-
Sarcia,
No to widzę że nie tylko moja Zosia nie lubi na brzuszku. ..kilka minut wytrzyma, złapie jedną wysuniętą rączką zabawkę i tak się zablokuje i koniec. .nerwy i krzyk..i koniec brzuszka.
Agatia,
Bardzo współczuję...nie wiem co powiedzieć. ..mam nadzieję że będzie to łagodna forma nowotworu09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Kamica ale strach ze co ? Bo nie rozumiem
Ale podparte doswiadczeniem, a to chyba duzo, co nie?
Nie wiem co tu sie stalo na forum, bo chwilke bylam nieobecna, ale ja tam bardzo chetnie zawsze czytalam opinie Twoje, Angeli, Agatii, no i innych dziewczyn tez
Po prostu jestesmy rozni i kazdy robi, jak uwaza, wiadomo.