X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    A nie bralas pod uwagę ze nie raz strach komuś odpisać?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamica ale strach ze co ? Bo nie rozumiem

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strach wyrazić własne zdanie. ...bo jednak nie podparte badaniami czy conajmniej wieściami internetowymi. ..

Skali89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez doktoratu się nie odzywaj :)

Dziewczyny luz każdy robi po swojemu Ja czuję tu wielka pomoc każdej z was dziękuję za zdanie także proszę się nie bać a jak się boicie to priv ja dalej będę pisać po 10 razy :)

Dariah lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    ale w tym sęk - czemu mam na priv pisać i się ogólnie bać? ??nie robie nic złego a jestem atakowana. Matki komentujące np lekarzy atakujących za mm zachowują się dokładnie jak ci lekarze . I niby zdanie szanują

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jedno mnie buduje. ..ze mogę mieć czasem rację, mimo wszystkich teorii i założeń. ..ze ktoś może mi dziękować za radę sprzed kilku miesięcy zanim ktoś o problemie napisał. Ba! Rada z przed urodzenia dziecka. Oparta TYLKO NA doświadczenieu. Net to zło

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej nie wiedziałam, ze tutaj taka atmosfera sie zrobiła :( a wszystko przez dietę? Kurde, ja tez chce rozszerzać po 6 miesiącu, ale jakby Marcelek złe przybierał, to trudno rozszerze wczesniej... bez sensu sie tak sprzeczać, każda ma swoj rozum i zrobi jak zechce. A tyle razem przeszłyśmy, ja praktycznie cala ciąże i zawsze mogłam na Was liczyć, kiedy miałam kolejny atak paniki :P teraz sie z tego smieje, a pamiętacie, ze na forum byłam czołowa panikara :D

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 01:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matulu
    zmienię temat
    wyciągnęłam dziś z kartonów body r.80

O matulu
    mąż sie zaśmiał jak wielkie

Już niedługo przekonamy sie jak wielkie !

Dariah, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 02:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ja po pajacach a szczególnie długość od pupy do końca stópek w 80 widzę różnice i przerażenie jakie długie haha.

Kurde poszła nocna kupa musiałam przewieźć po jedzeniu i dziecko się mi rozbudzilo jak ja tego nie lubię.

Skali odpowiadając na wcześniejsze myślę że wielkość butelki nie robi różnicy a raczej sam smoczek. Może jak nie zmieniłaś to pora n an zmianę na większy będzie łatwiej lecieć i szybciej? Może zbytnie ssanie go boli. Nie wiem ale może warto spróbować i coś z tym pokombinować.

Agatia ja panikuje ale spoko jest to zdrowe nie ryczę i nie histeryzuje ;) spokojnie jest to panika że tak powiem z troski i się cieszę, że to tu wyszło bo bym zignorowala a u mnie pediatra to na bank by nie zauważyła. A lepiej to sprawdzić i mieć świadomość ;)
    A i jeszcze jedna już o tym wcześniej pisała tylko nie pamiętam kto ale wtedy jakoś myślałam że to jest nad samym odbyłem jak by a nie koło kości ogonowej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 02:20

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 02:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia współczuję siostry ciotecznej oby było ok.
    Wy narzekanie na wyrywaniem włosów u mnie to pikuś spinam jej wysoko dorwie czasem jakieś kosmyki z tyłu ale to luz u mnie gorsze jest ze moje dziecko mnie bije!
    W święta przerabialam limo pp okiem a teraz mam rozcieta na maksa wargę :/
    On jak się prezy to tak czasem mi lute zasadzi że mam gwiazdki przed oczami.
    To zapalenie piersi chyba też miałam od stłuczenia bo mi z piątki w pierś zasadzil. A jak tu dziecka nie przytulić jak płacze i marudzi a on czasem z nie nacka wtedy się wypnie i prezy i w tej samej chwili idea łapki i zamach na mnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 02:42

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 03:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dla oczyszczenia atmosfery. Pada pada śnieg :) ciesze sie jak dziecko bo z rana biorę mloda na sanki nawet na chwile aby zobaczyla śnieg bo nie pamieta :) lepiej rano bo później mamy kontrole i może byc po śniegu. Pada pada śnieg tak wiem nie cieszycie sie ze śniegu a ja sie cieszę :) bo przyjdzie siarczysta zima i wytepi wszystkie wirusy. Pada pada snieg
    Dobranoc. Pobudka o 8.
    Pada pada śnieg

Dariah, AJrin, Sabina lubią tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sobie jemy wczoraj butla poszła trochę szybciej w trakcie posmarowałam anaftin baby dziąsła i było lepiej

Ajrin dzięki za odp smoczek ma zmieniony. Myślę że u nas to skok i te cholerne żeby i do tego niechęć do mm wczoraj było demo lepiej szybciej to na koniec za przeproszeniem usral się po pachy i od nowa Polska ludowa

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 04:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    I rozszerze diete pewnie po 4 mcu, zaczne od kaszki na noc i przyznam sie szczerze, ze bede bardzo bardzo marzyc o tym, ze kaszka pomoze malemu dluzej spac w nocy, bo niektorym dzieciom pomaga, choc na forum nie ;)
    U dzieci rodzeństwa M działało. Wprowadzenie kaszek na noc zmniejszyło liczbę karmien do jednego, nad ranem. A potem do przesypiania nocy.
    Nie wiem o co tu chodzi.
    Może są różne kaszki?
    My bierzemy i efekt tuczenia i efekt spania dłużej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 04:43

violett lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 04:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po kolejnym karmieniu. Dzis to jyz chyba 5te :(
    Myslalam, ze te problemy ze snem, nocny placz (dzis usypialam mala od 19.30 do 01.00) to skok + zeby, ale cholera po dzisiejszej nocy wyglada to jak nawrot kolek. Prezyla sie, brzuch twardy, jak jej nozki do gory zabralam to pierdziala jak srary chlop po grochowie. Czy ktos z was mial nawrot kolek? Ja dzis podalam znow sab simplex i delicol i dopiero po tym jakis wzgledny sen.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to taaaaak mnie nogi bola, ze hej ho! Chodze jak kaczuszka hihi :) juz zapomnialam co to zakwasy :D

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas maly usna po 00 i wlasnie wstal na jedzenie.dobre i 5 godzin ciagiem :) i juz zasypia przy cycu dobrze przynajmniej pojde nada spAc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę odwołać okulistę dzisiaj. Filip czekał na termin trzy miesiące, ale taka sytuacja. W nocy dostał wysokiej gorączki, walczyliśmy dzielnie. W okolicy 37.2 oboje zasnęliśmy, przed 7. obudził się z 38.2. Podałam ponownie paracetamol i czekamy. Póki co biedny, nie wie czy chce jeszcze pójść spać, ale jak nie śpi to słabiutki jest :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Ja dalej uważam że nie panikuje ja po prostu pisze po 10 razy to samo bo przeważnie nie ma odzewu to pisze aż ktoś się zlituje i coś napisze no może teraz panikuje bo boję się szpitala 6 jest wolny potem weekend więc co zrobię jak dalej nie będzie chciał jeść
    Skali z tym panikowaniem chodzilo mi o bardziej o takie nasze przezywanie, czy rozszerzac diete, o takie deliktne rzeczy. I nie mialam nic negatywnego na mysli, a Ciebie doskonale rozumiem, bo sami mielismy podobne problemy. I sama tez w kolko o wszystko pytam, bo nigdy nie wiem, czy to jest pierdola i nie ma sie co przejmowac, czy skok, czy moze wlasnie cos powazniejszego.

Skali89 lubi tę wiadomość

• Dariah Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia,
    No to widzę że nie tylko moja Zosia nie lubi na brzuszku. ..kilka minut wytrzyma, złapie jedną wysuniętą rączką zabawkę i tak się zablokuje i koniec. .nerwy i krzyk..i koniec brzuszka.

Agatia,
    Bardzo współczuję...nie wiem co powiedzieć. ..mam nadzieję że będzie to łagodna forma nowotworu :(

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Kamica ale strach ze co ? Bo nie rozumiem
    Kamcia nie przesadzaj :D
    Ale podparte doswiadczeniem, a to chyba duzo, co nie?
    Nie wiem co tu sie stalo na forum, bo chwilke bylam nieobecna, ale ja tam bardzo chetnie zawsze czytalam opinie Twoje, Angeli, Agatii, no i innych dziewczyn tez ;)
    Po prostu jestesmy rozni i kazdy robi, jak uwaza, wiadomo.

‹‹ 3039 3040 3041 3042 3043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ