X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    A nie bralas pod uwagę ze nie raz strach komuś odpisać?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamica ale strach ze co ? Bo nie rozumiem

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strach wyrazić własne zdanie. ...bo jednak nie podparte badaniami czy conajmniej wieściami internetowymi. ..

Skali89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez doktoratu się nie odzywaj :)

Dziewczyny luz każdy robi po swojemu Ja czuję tu wielka pomoc każdej z was dziękuję za zdanie także proszę się nie bać a jak się boicie to priv ja dalej będę pisać po 10 razy :)

Dariah lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    ale w tym sęk - czemu mam na priv pisać i się ogólnie bać? ??nie robie nic złego a jestem atakowana. Matki komentujące np lekarzy atakujących za mm zachowują się dokładnie jak ci lekarze . I niby zdanie szanują

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jedno mnie buduje. ..ze mogę mieć czasem rację, mimo wszystkich teorii i założeń. ..ze ktoś może mi dziękować za radę sprzed kilku miesięcy zanim ktoś o problemie napisał. Ba! Rada z przed urodzenia dziecka. Oparta TYLKO NA doświadczenieu. Net to zło

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej nie wiedziałam, ze tutaj taka atmosfera sie zrobiła :( a wszystko przez dietę? Kurde, ja tez chce rozszerzać po 6 miesiącu, ale jakby Marcelek złe przybierał, to trudno rozszerze wczesniej... bez sensu sie tak sprzeczać, każda ma swoj rozum i zrobi jak zechce. A tyle razem przeszłyśmy, ja praktycznie cala ciąże i zawsze mogłam na Was liczyć, kiedy miałam kolejny atak paniki :P teraz sie z tego smieje, a pamiętacie, ze na forum byłam czołowa panikara :D

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 01:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matulu
    zmienię temat
    wyciągnęłam dziś z kartonów body r.80

O matulu
    mąż sie zaśmiał jak wielkie

Już niedługo przekonamy sie jak wielkie !

Dariah, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 02:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ja po pajacach a szczególnie długość od pupy do końca stópek w 80 widzę różnice i przerażenie jakie długie haha.

Kurde poszła nocna kupa musiałam przewieźć po jedzeniu i dziecko się mi rozbudzilo jak ja tego nie lubię.

Skali odpowiadając na wcześniejsze myślę że wielkość butelki nie robi różnicy a raczej sam smoczek. Może jak nie zmieniłaś to pora n an zmianę na większy będzie łatwiej lecieć i szybciej? Może zbytnie ssanie go boli. Nie wiem ale może warto spróbować i coś z tym pokombinować.

Agatia ja panikuje ale spoko jest to zdrowe nie ryczę i nie histeryzuje ;) spokojnie jest to panika że tak powiem z troski i się cieszę, że to tu wyszło bo bym zignorowala a u mnie pediatra to na bank by nie zauważyła. A lepiej to sprawdzić i mieć świadomość ;)
    A i jeszcze jedna już o tym wcześniej pisała tylko nie pamiętam kto ale wtedy jakoś myślałam że to jest nad samym odbyłem jak by a nie koło kości ogonowej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 02:20

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 02:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia współczuję siostry ciotecznej oby było ok.
    Wy narzekanie na wyrywaniem włosów u mnie to pikuś spinam jej wysoko dorwie czasem jakieś kosmyki z tyłu ale to luz u mnie gorsze jest ze moje dziecko mnie bije!
    W święta przerabialam limo pp okiem a teraz mam rozcieta na maksa wargę :/
    On jak się prezy to tak czasem mi lute zasadzi że mam gwiazdki przed oczami.
    To zapalenie piersi chyba też miałam od stłuczenia bo mi z piątki w pierś zasadzil. A jak tu dziecka nie przytulić jak płacze i marudzi a on czasem z nie nacka wtedy się wypnie i prezy i w tej samej chwili idea łapki i zamach na mnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 02:42

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 03:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dla oczyszczenia atmosfery. Pada pada śnieg :) ciesze sie jak dziecko bo z rana biorę mloda na sanki nawet na chwile aby zobaczyla śnieg bo nie pamieta :) lepiej rano bo później mamy kontrole i może byc po śniegu. Pada pada śnieg tak wiem nie cieszycie sie ze śniegu a ja sie cieszę :) bo przyjdzie siarczysta zima i wytepi wszystkie wirusy. Pada pada snieg
    Dobranoc. Pobudka o 8.
    Pada pada śnieg

Dariah, AJrin, Sabina lubią tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sobie jemy wczoraj butla poszła trochę szybciej w trakcie posmarowałam anaftin baby dziąsła i było lepiej

Ajrin dzięki za odp smoczek ma zmieniony. Myślę że u nas to skok i te cholerne żeby i do tego niechęć do mm wczoraj było demo lepiej szybciej to na koniec za przeproszeniem usral się po pachy i od nowa Polska ludowa

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 04:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    I rozszerze diete pewnie po 4 mcu, zaczne od kaszki na noc i przyznam sie szczerze, ze bede bardzo bardzo marzyc o tym, ze kaszka pomoze malemu dluzej spac w nocy, bo niektorym dzieciom pomaga, choc na forum nie ;)
    U dzieci rodzeństwa M działało. Wprowadzenie kaszek na noc zmniejszyło liczbę karmien do jednego, nad ranem. A potem do przesypiania nocy.
    Nie wiem o co tu chodzi.
    Może są różne kaszki?
    My bierzemy i efekt tuczenia i efekt spania dłużej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 04:43

violett lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 04:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po kolejnym karmieniu. Dzis to jyz chyba 5te :(
    Myslalam, ze te problemy ze snem, nocny placz (dzis usypialam mala od 19.30 do 01.00) to skok + zeby, ale cholera po dzisiejszej nocy wyglada to jak nawrot kolek. Prezyla sie, brzuch twardy, jak jej nozki do gory zabralam to pierdziala jak srary chlop po grochowie. Czy ktos z was mial nawrot kolek? Ja dzis podalam znow sab simplex i delicol i dopiero po tym jakis wzgledny sen.

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to taaaaak mnie nogi bola, ze hej ho! Chodze jak kaczuszka hihi :) juz zapomnialam co to zakwasy :D

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas maly usna po 00 i wlasnie wstal na jedzenie.dobre i 5 godzin ciagiem :) i juz zasypia przy cycu dobrze przynajmniej pojde nada spAc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę odwołać okulistę dzisiaj. Filip czekał na termin trzy miesiące, ale taka sytuacja. W nocy dostał wysokiej gorączki, walczyliśmy dzielnie. W okolicy 37.2 oboje zasnęliśmy, przed 7. obudził się z 38.2. Podałam ponownie paracetamol i czekamy. Póki co biedny, nie wie czy chce jeszcze pójść spać, ale jak nie śpi to słabiutki jest :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Ja dalej uważam że nie panikuje ja po prostu pisze po 10 razy to samo bo przeważnie nie ma odzewu to pisze aż ktoś się zlituje i coś napisze no może teraz panikuje bo boję się szpitala 6 jest wolny potem weekend więc co zrobię jak dalej nie będzie chciał jeść
    Skali z tym panikowaniem chodzilo mi o bardziej o takie nasze przezywanie, czy rozszerzac diete, o takie deliktne rzeczy. I nie mialam nic negatywnego na mysli, a Ciebie doskonale rozumiem, bo sami mielismy podobne problemy. I sama tez w kolko o wszystko pytam, bo nigdy nie wiem, czy to jest pierdola i nie ma sie co przejmowac, czy skok, czy moze wlasnie cos powazniejszego.

Skali89 lubi tę wiadomość

• Dariah Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia,
    No to widzę że nie tylko moja Zosia nie lubi na brzuszku. ..kilka minut wytrzyma, złapie jedną wysuniętą rączką zabawkę i tak się zablokuje i koniec. .nerwy i krzyk..i koniec brzuszka.

Agatia,
    Bardzo współczuję...nie wiem co powiedzieć. ..mam nadzieję że będzie to łagodna forma nowotworu :(

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 stycznia 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    Kamica ale strach ze co ? Bo nie rozumiem
    Kamcia nie przesadzaj :D
    Ale podparte doswiadczeniem, a to chyba duzo, co nie?
    Nie wiem co tu sie stalo na forum, bo chwilke bylam nieobecna, ale ja tam bardzo chetnie zawsze czytalam opinie Twoje, Angeli, Agatii, no i innych dziewczyn tez ;)
    Po prostu jestesmy rozni i kazdy robi, jak uwaza, wiadomo.

‹‹ 3039 3040 3041 3042 3043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ