WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka,
Podziwiam Cię z całego serca za Twoją cierpliwość...
Nasza kolek nie ma od kiedy nie jem mleka ale zdarza się że jak zjem coś co jej daje gazy to ją to budzi z lekkim płaczem
a może jadłaś coś nowego? Rozszerzyłaś może dietę?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyHaha Ulf, ja ostatnio od kilku osob z rodziny M uslyszalam, ze juz luz, bo 4 mce skonczy, dostanie na noc kaszke i bedzie spal. M sie oczy zaswiecily, a ja oczywiscie smutna, bo wspominam co na forum. No ale dojrzalam do tego i musimy sprobowac

Ale czekam z decyzja na dzisiejszego gastrologa.
Za to sie pochwale, znow zawinelismy malego na noc, tzn. zawinelam pieluszka raczki i w tym do woombie, bo jak byl owijany w kocyk to mial te raczki jednak ciasniej. Pobudka byla na jedzonko po 23, potem kolo 2 pomarudzil, dostal smoczka i spal do 6 45
Jestem wyspana
w koncu 

Jedyny smutek, ze juz nie chcialam go zawijac, no ale mam wybor, niewysypiac sie lub spac, ehh. -
nick nieaktualnyKamcia 80 to ja wlasnie po raz pierwszy zamowilam
w smyku znowu jakies promocje i 5 bodziakow za 41 zl np.
Jeszcze wzielam pajace, wiec dopiero zobacze, jakie to dlugie
A teraz mamy mocne 68 i male 74.
Alez te nasze maluchy rosna.
Angela, u nas tez snieg
i tez sie ciesze jak dziecko, ale jak pokzauje Jasiowi przez okno to go w ogole nie wzrusza
Na sanki to pewnie od nastepnej zimy
-
nick nieaktualnyDariah, u nas tez kiepsko na brzuszku, bo Jasiek duzo ulewa. Przez informacja o refluksie meczylam go na tym brzuszku i nawet kilka razy sie nieswiadomie obrocil na plecki, ale ostatnio nie mam serca i przez to niewiele na tym brzuszku robi.
Namietnie ssie piastke
Oglada zabawki, czasem sie podniesie wyzej, a potem placz..
-
My nie zawijamy.
Choć myśle ze byłoby lepiej bo raczki mu latają. Ale już wyrósł z woombie. I nie chcemy kontynuować. Jest jakoś.
Dzis tylko dwa razy karmienie. Plus raz włączenie szumisia.
Ze tez nie wymyślili takiego ba Bluetooth, żeby smatphonem go uruchamiać bez wchodzenia do dziecka pokoju
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlf, ja kupilam to srednie woombie w akcie desperacji, jak mi wyrosl z kocyka, potem jakos przez swieta spal u tesciow z raczkami na zewnatrz, a jak poulewal na woombie to zaczelismy bez i niby ok, bo spi, ale jedno karmienie wiecej wychodzi plus marudzenie, przebudzanie co godzine czy poltorej.
Juz w sumie nie wiem o co chodzi i jaka jest magia tego woombie, ale poki co poddaje sie i niech spi, i my tez
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA jeszcze cos przeczytalam w poradniku z Bebiko chyba

Ze dzieci powinny w nocy miec przerwe w jedzeniu, bo czeste jedzenie obciaza brzuszek. Moi tesciowie tez mi to w kolko powtarzaja, ja myslalam, ze to mit, bo przeciez dzieci kp jedza na zadanie i w ogole.
Ale odkad Jas zaczal jesc w nocy tak jak w dzien, czyli co 3 h to zaczelam sie nad tym zastanawiac.
Bo wiecej w nocy baczkow przy tym i takiego wiercenia, przelewanie w brzuszku po jedzeniu.
I tak sobie mysle co go bardziej "utuczy" 3 karmienia w nocy czy jedno przed snem z dodatkiem kaszki, hmm.
Wiem, wiem drazliwy temat
-
nick nieaktualnyMy juz po śniadanku, mały fika na macie a ja piję kawę. Wiatr się trochę uspokoił
ale to co się działo nad morzem to jakaś masakra, takiej cofki to ja jeszcze nie widziałam. Proszę o trochę spokojniejszej pogody.
Martwi mnie tarmoszenie uszu przez małego, zaczynam myśleć czy przypadkiem nie ma takiego zapalenia jak Liwka Agatii. Cały czas mu je natłuszczam, staram się nie przegrzewać, obie zimowe czapki leżą i używamy tylko takiej jesiennej. Nie wiem sama.
Wczoraj pisałam, że mój leniuszek ani myśli przekręcać się z pleców na brzuch a przed chwilą to zrobił
Ciekawe kiedy zacznie piszczeć bo w odwrotną stronę nie umie.
Natka jak macie się męczyć to podawaj jej na noc saba wiem co czujesz bo jak tylko zobaczę to charakterystyczne prężenia to cierpnę. Zakwasy mówisz, ja po miesięcznej przerwie byłam na aerobiku i dziś nie mogę na sedes usiąść tak mnie wszystko boli hehe.
Foxiku ciekawe skąd ta gorączka szczepienie?zęby? zdrówka życzę. -
nick nieaktualnyLrf oni co chwile wrzucaja nowe rozmiary, nie wiem o co chodzi.
Ale jak przychodzi sms, ze wyprzedaz to zauwazylam, ze od razu trzeba, bo jest full rozmiarow, a jak wzielam sie za to po 3h to mi pozabierali.
Juz chyba 4 raz poluje na body z krotkim rekawkiem 5 za 41 zl i zawsze zanim wybiore inne rzeczy ktos mi to wykupuje
Musze chyba zamowic same bodziaki do smyka i tyle.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u nas od 2 tygodni dziwna sytuacja, do tek pory maly bardzo duzo rozmawial, odpowiadal na moje wydluzanie samoglosek, sumie bylo tego bardzo duzo, a ostatnio prawie wcale. Odkad namietnie pcha piastki do buzi to z dzwiekow jest smiech, pisk lub placz

I sie martwie, gadam do niego coraz wiecej, wiem ze te dzwieki sa, ale sie zmienily i nie wiem czy to przez skok, zapomnial, czy mu sie nie chce? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViolet nie martw się mój z tym "gadaniem" ma tak samo. Potrafił piszczeć przez dwa dni a teraz jakby o tym zapomniał ale wydaje inne dźwięki chyba taki intensywny okres rozwojowy i dlatego. Mój tak zasysa piąstkę, że ma całą mocno czerwoną.
violett lubi tę wiadomość

[