WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia u nas to tak typie w bujanie że nie wróżę aby Bujak dorwalam do jego 9 kilo haha
Uspilam młodego ale na rękach będę w łóżeczku nieee ale na cycu takNic dziwnego jak w nocy chcą co godzinę dostaje. Ale co mam zrobić jak dziecko inaczej nie zaśnie próbowałam ręce kołysanka smok nic tylko ryk. Dam chcą to po 25 min dziecko najedzone śpi dalej.
Nic będę czekać na magię kaszki na noc może zapachu brzuszek ale to jeszcze trochę. -
nick nieaktualny
-
Ajrin
u nas już też praktycznie każde usypianie na rękach
ale tak jest naprawdę szybciej (3 minutki bujniecia )i bez placzu
tez nie jestem z siebie dumna. Ale drzemka trwa 30 minut i nie chce by mały połowę czasu przeznaczył na zasypianie
Lrf
ja bym poszła do okulisty. Stan podgoraczkowy to nie choroba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF,
Ah rozumiem. .. nie no jeśli miał / me temperaturę to bym w taką pogodę nie wychodziła. ..
A tak a propos...wy wszystkie do okulisty idziecie bo pediatra kazał czy tak z siebie? Przepraszam ze tak pytam ale zaczęłam się martwić bo nam nikt nie powiedział że mamy iść..a może powinniśmy??09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
LRF jak sie tam martwisz, to moze zadzown, bo moze jednka dzis Cie jeszcze przyjma? a jak nie to przestan sobie wyrzucac, bo dzis juz nic nie poradzisz.
a ja jak chce na cito to po prostu ide o lekarza i pytam czy przymie.
-
nick nieaktualnyMy w sobote mamy kontrolne usg stawow biodrowych u Igunia pierwszy raz, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
U nas tdz na dworze snieg ale iest mroz i sloncepozniej maz chce z corka na sanki kolo domu isc fajnoe, tez malego do wozka wezme i pochodzimy sobie
ja w ogole dzis mam dzien dopiero wstalam kaly spal toja tez, wlasnie jemymusze ogarnac dzis chatebo jutro u nas ksiadz lazi
W dodatku przez ta waarie wody w ogole cisjienia w kranie nie ma, chyba do wodociagow zadzwoni e bomnawet woda w spluczce sie nie nabiera -
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Dariah
u mnie (w mieście? Województwie? ) wszystkie dzieci dostają skierowanie na wizytę po 4mzjestem z Poznania. ..dzis (jesli sie zwolni miejsce) lub w przyszłym tygodniu idziemy na szczepienie więc zapytam....
Anulka, Ty też jesteś z Poznania. ..wiadomo Ci coś na ten temat ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Dariah, ja jestem ze Sremu. Pytalam sie o tego okuliste pediatry i powiedziala mi, ze jesli nie ma wskazan np.porod przedwczesny, skrajne wczesniactwo czy tez widoczna wada to nie ma czegos takiego jak standardowe badanie oczu u niemowlaka w naszym wojewodztwie.