WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ha! Właśnie sobie ostatnio pomyślałam ze z jednej strony takie forum to skarbnica wiedzy i porad a z drugiej strony w paranoje można popaść
Ja i tak pewnie będę musiała wsześniej wprowadzać bo młody wolno przybiera. Kaszki u Kacpra tez chciałam "te zdrowe" a on to olał i zajadał się tymi z nestle. Jadł od 4 miesiąca słoiczki hippa a innymi pluł (również moimi zupkami). Wszystko wychodzi w praniu
Moje dzieciaki oglądają bajki, Kacper jada słodycze i zna fast foody. Kuzynki dzieci wychowane na eko dietetycznych rzeczach bez cukru i słodkości, wyglądają dziś jak własna smierć : blade, chude i nic poza domem zjeść nie mogą bo zaraz rzygają. Także dziewczynki wszystko z umiarem
Angela89, Dariah, bisacz, Sabina, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Ja panikuje ? Wypraszam sobie :p
Ulf ja jestem z Tarnobrzega koło Sandomierza ja tam wiem jak Eko wygląda ja mam sama sady z jabłkami a w Sandomierzu to jeden oprysk jest
Kurde aż mi się telefon zagotowal czytałam was jak dobry kryminał
Mój m mówi tak napisz ze twoja babcią hoduje Eko kurki na paszach i Eko jabłka pryskane 25 razy a nie 30 jak normalnie
Ja kupiłam kleik ryżowy i zamierzam dodać go do mleka
Uważam że mam problem bo Szymek nie chce mm a na swoim nie wyrabiam więc może któraś z was jak podać dziecku mm ?Dariah, Ulfenstein, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bisacz wrote:My wchodzimy powoli w 74 czyli wg metek w rozmiar 6-0 m-cy
u nas dziś suwaczek 3x3
My cały czas w 62...choc powoli zaczynam oglądać rzeczy z kartonu 68jeszcze się w nich topi ale spodenki powoli można zakładać.
My też mamy zapas 68 mega dużo, i 74 dużopotem już mniej ale też mamy
a do tego ja matka wariatka jak jestem w sklepie i widzę ładną sukienkę to nie mogę. ..muszę kupić! !
))
bisacz lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Skali, właśnie się zastanawiam, bo warzywa i owoce są mniej kaloryczne od mleka, a w pierwszych tygodniach polega to tylko na poznawaniu smaków, zje 2-3 łyżeczki, część wywali za miseczkę, część na ubranko na podłogę...
Ale będziesz go karmić na początku więc trochę też do buzi trafi -
Ale Piotruś zwolnił
w ostatnim tyg 110 poprzedni 170 g a jeszcze poprzedni 110 g
dla nas to super sukces.
A słoiczki trafiają całkowicie do buzi. Tak mu smakuje
A co do podawania kaszki. ..ona zmienia smak mleka wiec może bardziej zachęci (lub bardziej zniechęci ) do mleka. U nas kaszka jest używana w przypadku strasznego wybrzydzania przy jedzeniu. Wystarczy miarka i juz lepiej smakuje. Choc nie zawsze. Bo jak serio nie chce to już nic nie pomożeNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziś idę pierwszy raz od ponad roku na indoorwalking. Aż się boję
Trzymajcie kciuki bym nie padła na zawał w połowie zajęć haha
Trzeba coś ze sobą zrobić w końcu a w domu raczej nie mam motywacji by znaleźć czas i chęci na ćwiczenia.
Little Red Fox, Dariah, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, ale jakbyśmy na BLW przeszli to już mniej
Skali, nawet jeśli będziemy mieli zupkę czy warzywa zamiast jednego mleczka to będzie mniej kalorycznie, no choćby że dodam jakieś mięso, kaszę czy coś...