WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatia u mnie bajki pojawiły się gdy ja byłam w ciąży, gdy musiałam leżeć a ona się nudziła bo ile kreatywnych zabaw mogę wymyślić leżąc
Ale są plusy bajek, np podczas jazdy samochodem teraz ona marudzi i nawet krótkie trasy są katastrofą jak się nudzi. Ale włącze jej bajki i sie udaje. Albo jak nie chce aby zasneła mi a aucie -
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/skarpetki-skarpety-bawelniane-bawelna-roz-l-14cm-i6060366686.html
Agus jak stacjonarnie znajde to dam ci znac gdzie, jesli nie to na alegro znalaxlam fajne bezuciskowe w linku, maja tez fajne rajstopy bezuciskowe do raczkowaniaa z tej firmy dobre sa produkty bo moja mama mohej corce rajstopy z tej firmy przywozi
-
nick nieaktualnyMy nosimy skarpetki kupowane w Lidlu, bardzo nam służą, nie spadają i nie uciskają ale teraz lidl nie ma ich w ofercie. Reszta to "spadkowe" skarpetki więc nie pomogę.
LRF na co szczepiłaś?
Agatia jestem ciekawa co dostaniesz na wysypkę dla małej. U nas sprawdził się balsam z serii SVR Topialyse i Mustela ewentualnie Cethapil. Krem Dermaveel jako ostateczność przed kremami sterydowymi.
Mój mały nie cierpi kombinezonu, zreszta ja też. Dostał taki wypasiony na chrzciny a ja w tajemnicy przed darczyńcą zakładam małemu miękką kurteczę hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela spokojnie, zgubi
Mój starszak ma zdjęcie w takiej okragłej dużej wanience gdzie wygląda jak mały budda a jak poszedł do szkoły to był chudy przeraźliwie. Teraz jest "mocno" zbudowany ale to już inna historia (niedoczynność tarczycy + własna kasa na śmieciowe jedzenie). -
nick nieaktualnybisacz wrote:Angela spokojnie, zgubi
Mój starszak ma zdjęcie w takiej okragłej dużej wanience gdzie wygląda jak mały budda a jak poszedł do szkoły to był chudy przeraźliwie. Teraz jest "mocno" zbudowany ale to już inna historia (niedoczynność tarczycy + własna kasa na śmieciowe jedzenie).bisacz lubi tę wiadomość