X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia u mnie bajki pojawiły się gdy ja byłam w ciąży, gdy musiałam leżeć a ona się nudziła bo ile kreatywnych zabaw mogę wymyślić leżąc :(
    Ale są plusy bajek, np podczas jazdy samochodem teraz ona marudzi i nawet krótkie trasy są katastrofą jak się nudzi. Ale włącze jej bajki i sie udaje. Albo jak nie chce aby zasneła mi a aucie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/skarpetki-skarpety-bawelniane-bawelna-roz-l-14cm-i6060366686.html

Agus jak stacjonarnie znajde to dam ci znac gdzie, jesli nie to na alegro znalaxlam fajne bezuciskowe w linku, maja tez fajne rajstopy bezuciskowe do raczkowania :) a z tej firmy dobre sa produkty bo moja mama mohej corce rajstopy z tej firmy przywozi

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nosimy skarpetki kupowane w Lidlu, bardzo nam służą, nie spadają i nie uciskają ale teraz lidl nie ma ich w ofercie. Reszta to "spadkowe" skarpetki więc nie pomogę.

LRF na co szczepiłaś?

Agatia jestem ciekawa co dostaniesz na wysypkę dla małej. U nas sprawdził się balsam z serii SVR Topialyse i Mustela ewentualnie Cethapil. Krem Dermaveel jako ostateczność przed kremami sterydowymi.

Mój mały nie cierpi kombinezonu, zreszta ja też. Dostał taki wypasiony na chrzciny a ja w tajemnicy przed darczyńcą zakładam małemu miękką kurteczę hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz

no ja ekasnie te z lidla tezam, ale j6z male sa o.O

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak pisałyście o tym lizaniu, że przeczytałam, że Angela nie mogła wymyślać kreatywnych zabaw liżąc haha

Little Red Fox, Angela89, Dariah lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się zastanawiam czy nie skorzystać z promocji i nie kupić jakiś większych ciuszków, bo mamy braki w rozmiarach od 74. Będzie pewnie i tak dobre dopiero na wiosnę. Dla siebie też coś muszę wyhaczyć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też poluję na 74 ale właściwie tylko na bodziaki
    jakoś darczyńcy się pochowali:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam by się jakieś piżamki-pajace przydały. Bodziaki mamy do 68 tylko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubuś waży 8030!! GRUUUBAAS

Skali89, Natka-matka wariatka :), agatia, AJrin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to na pusty pecherz bo sikał w trakcie ważenia :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zapasik ubranek mamy 74-80-86 :P pojedyncze rzeczy muszę kupic

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba drugie forumowe 8kg, gratulacje
    pomimo paskudztw, które się go czepiają dzielnie rośnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wchodzimy powoli w 74 czyli wg metek w rozmiar 6-0 m-cy :)
    u nas dziś suwaczek 3x3 :)

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 kg! o matko! :D
    my dziś ważymy się, a za nami dzidziuś 15 tygodni i tyle samo :D
    ale my mamy krasnoludka małego w domu

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas już niebawem 8
    dziś 7.85

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie rok temu robiłam betę dla potwierdzenia ciąży.....wierzyć się nie chce :)

Skali89, Dariah, Sabina, agatia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w szoku i zaczynam się martwić.. czy on na pewno to zgubi. Ale ciągle mam męża zdjęcie przed oczami i słowa teściowej. Później był szczypiorkiem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    U nas już niebawem 8
    dziś 7.85
    piotrus tez szybko przybiera ale Adasia Behemotki to ciężko będzie dogonić :)
    Chociaż bliźniaki też gonią do przodu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela spokojnie, zgubi
    Mój starszak ma zdjęcie w takiej okragłej dużej wanience gdzie wygląda jak mały budda a jak poszedł do szkoły to był chudy przeraźliwie. Teraz jest "mocno" zbudowany ale to już inna historia (niedoczynność tarczycy + własna kasa na śmieciowe jedzenie).

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Angela spokojnie, zgubi
    Mój starszak ma zdjęcie w takiej okragłej dużej wanience gdzie wygląda jak mały budda a jak poszedł do szkoły to był chudy przeraźliwie. Teraz jest "mocno" zbudowany ale to już inna historia (niedoczynność tarczycy + własna kasa na śmieciowe jedzenie).
    U mnie córka też sporo waży jak na swój wiek i jak na wcześniaka ale po niej w ogóle nie widać. Jest ciężkiej budowy.

bisacz lubi tę wiadomość

‹‹ 3034 3035 3036 3037 3038 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ