WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia a te 4 z biedry są dużo wyższe od trojek? Pewnie nie masz już oglądu. Bo dla Liw 3 są za szerokie, ale krótkie i rozważałam 4. Tylko czy w nich nie utonie.
Zbieram się powoli z dzieciarnią do przychodni. Obydwoje wysypkachoć u Mlodej bardziej placki jak przy AZS. No i dodatkowo niech ich oslucha bo zasmarkańce.
Pogoda znowu nie zimowa, pada, wiejekiepawo na maksa.
Dluzsze sa troche od 3 k szersze tez jak chcesz to cykne ci fote 4 zlozonej i otwartej jesli bedziesz w stmie ze zdjecia zerknac to nie ma problemubl 3 juz nie mam w domu zeby polozyc dla porownania
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Ulfe a z tym usypianiem to wiesz nie polizałaś czoła
Wyliże mu cała twarzagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodpatrzylam na inmym watku
uzywala ktoras z was cos takiego jak Baby swimmer ? Bezpieczne to jest i czy takim malym dzieciom to pottzebne ?
no i pytanie jakie karuzelki z projektorem polecacie bo nie dlugo chce kupoc dla malego jak bedzie bardziej kumal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak Was czytam i stwierdzam ze ja to dopiero jestem wyrodna matka bo nawet jeszcze nie myślę o rozszerzeniu diety Małej
A jak już zacznę to pewbie też jakieś ziemniaczki, marchewka, delikatne mięsko, dynia itd.
Pytanie, może bardzo głupiedziecko musi jeść te kaszki? Czy mogę mu dac "posiłek" z mieskiem i ziemniaczkami? Pytam bo skoro i tak będę musiała jej robić kaszke na wodzie bo mleka nie może to może lepiej robić jakieś zestawy mięsko, kasza jaglana czy ziemniaczki...? Jeśli ten pomysł jest kompletnie z kosmosu to wyprowadzcie mnie na ziemię bo nie mam żadnego doświadczenia
Ah co do eko... moj ex pracował w firmie transportowej i raz mi opowiedział jak mieli zamówienie na transport jabłek. ..z jednego kontenera połowę wrzucili do jednego auta - jabłka normalne, a połowę do drugiego - jako eko bio))
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dziewczyny, czy ja wam pisalam, ze was kocham? Hihi
uwielbiam was wszystkie za podejscie do zycia, do kazdej sprawy. Sarcia ciebie mega cenie za szczerosc do bolu, za ciety jezyczek, Agatia potrafisz uspokoic kazdy temat, Skali, Darusia czasem razem panikujemy ale dzieki dziewczynom mamy oglad na sytuacje. Angela, masz swoje zdanie, cenie rowniez bo czasem zastanowie sie nad czyms ze 3 razy lub wiecej. Lrf jestes "mama z dluzszym stazem" ze wzgledu na szybsze narodziny Fifiego i w sumie na twoim "doswiadczeniu" nie jedna z mam sie "uczy". Faktycznie wiele mam sie z forum wykruszylo ale moglabym tak was wymieniac bez konca
dlatego tez tu jestem, czytam was od samego poczatku i wiele, bardzo wiele wam zawdzieczam. No.... tak sentymentalnie sie zrobilo a chcialam sie pochwalic, ze Mela spi w lozeczku NA PLECACH!! O! Taki dzis przypadek hihi
-
nick nieaktualnyGosia85 wrote:Dziewczynki, podczytuje Was czesto, udzielałam sie pare razy w poprzednim wątku. Przepraszam,
ze tak sie "wcinam" dopiero teraz. Tez miałam termin na wrzesien, 26.09,
ale urodziłam 07.08 w 32+5 z powodu Help, synka Karola. Na tym forum uwielbiam
czytać o Martynce Angeli, daje mi to nadzieje, ze bedzie dobrze.
Ale pisze, bo przeczytałam, ze Ulfstein ktoś zalecił Wam kaszkę Sinlac. Trzymajcie sie
od niej z daleka, dziewczyny! Nam tez zaleciła neonatolog teckaszke, od Wigilii nie
możemy wyjsc z kłopotów. Bardzo duże nasilenie problemów brzuszkowych, refluks,
włączenie leczenia az do objawów ciężkiej alergii i zmiana mleka na
specjalistyczne Neocate. Jestesmy wyczerpani z mężem.
Nie podawajcie Sinlacu, przynajmniej nie teraz.Na pewno będzie dobrze, wcześniaki mają moc z kosmosu. Przekonałam się o tym nie raz. Jakbyś miała pytania wal smiało
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Angela ja cały czas cieplutko o was myśle :* Może to przełom i jutro będzie lepiej. A tempke ma?
-
nick nieaktualnyhaha... to ja na temat kasz siedzę już cicho
ale jakiś czas temu trafiłam na coś takiego, może się przyda https://matkawariatka.pl/rozszerzanie-diety-niemowlaka-zdrowa-kaszkaDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata
a moja corka od rana cyrk odstawiala ze naoerw nie chce rajstop w moty bo chce w kwiaty, pozniej zenie kdzie do przedszkola i ze mamy ja wypisac, bo chwili ze chce na drzemke az rano nia potrzaslam bo w histerie wpadla o te rajstopy. Kurcze ja rozumiem swszystko ale ona juz za duzo wymusza i sobie pozwala. Takze wiem cos na temat dzieci i swobody -
nick nieaktualny