WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymy od rana siedzimy u rodziców, wstaliśmy o 6. byliśmy na miejscu przed 8. Młody ma bunt na spanie, zdrzemnął się na chwilę i już by wojował
rano biedaczek tak z nerwów się oheftał że była szybka akcja przebieranie, w samochodzie też spać nie chciał
-
Angela89 wrote:Dwa ciasta hihi taka dobra jestem
teściowa to antytalencie kulinarne a tym bardziej cukiernicze
Hehe to rozumiem że to dla zdrowia Twojego i rodzinki wolałaś sama upiec?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My dzis nocka standard ale po raz oierwszy ja wymieklam i sie popłakałam
dwa razy dzis rownowage straciłam wstaja w nocy. Budzilnsie co godzina czasem co 30 min jedna przerwa byla 2 godzinna to oczywiscie ja nie moglam zasnąć
No i od 2:30 do 4 mlody nie chcial spac tylko marudzil......
Czytam internety z nadzieja ze cos moge jeszcze testować ale jedyne info co znajduje ze tak niektore dzieci mają
Ide plakac w jakis kąt bo juz nie mam na nic siły ;( -
Ajrin,
Tulęa może Ignaś za dużo śpi w ciągu dnia i się wysypia za noc?
U nas tak było na początku...
A jak go weźmiesz do łóżka to też nie chce spać i marudzi? Wiem że to zły pomysł, sama jestem przeciwna spanii z dzieckiem ale jeśli to ma być jedyne rozwiązanie na to abyś Ty też mogła spać. ..?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Junior to chyba rozm 2- 44 szt
Maxi rozm 4- 52 szt
Musi rozm 3-60szt
zabka te pampersy Premium Care beda po 37,99 a nie 29,99bo sprawdzalam w kauflandowskiej ulotce reklamowej
https://issuu.com/iulotka.pl/docs/kauflanddo250117?e=3073891/43223203Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 10:58
-
Angela,
To prawda, nigdy nie wiadomo co tam jest ani czy jest świeże. .
Ja akurat nie lubię piec, generalnie za ciastem nie przepadamale Mama i Babcia uwielbiają więc też raczej nie kupują
Udanej imprezy !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
hej, my już w domu- znalazła się bardzo mądra pani nefrolog, która powiedziałą, że bezsensu nas trzymać 3 dni- zrobili usg- niestety poszerzenie lewego ukmu 10 mm i zwężenie moczowodu ;/ 15 lutego cystografia, a pozniej scyntygrafia nerek
Ogólnie: albo rflux (i to by było bardziej optymistyczne) albo to zwężenie trzeba bedzie chirurgicznie poszerzać
Już zaczynam panikować
tak chciałam uniknąc tych inwazyjnych badań
i wszystko z kontrastem i z naświetlaniem rtg
Jutro mam dzwonić jak nam posiew wyszedł, nefrolodzy z prokocimia twierdzą, że nie mieliśmy zumu- i ze w wadowicach nas zle zdiagnozowali... Juz nie wiem komu wierzyć i kogo słuchac
Mamy przewlekle brać furaginę i uważać na wszystkie infekcje
Beczeć mi się chce
-
uważajcie na te pampersy premium care- z tym zielonym-ja się tak dałąm na to naciąc-okropne są, prawie nie ma w nich żelu, przeciekają i wyglądają jakby były z 2 gatunku. To nie są te premium care w opakowaniu całkiem białym (ze złtym). Ja miałąm pisać do producenta bo po 20 min pampers napompowany, mokry.
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:hej, my już w domu- znalazła się bardzo mądra pani nefrolog, która powiedziałą, że bezsensu nas trzymać 3 dni- zrobili usg- niestety poszerzenie lewego ukmu 10 mm i zwężenie moczowodu ;/ 15 lutego cystografia, a pozniej scyntygrafia nerek
Ogólnie: albo rflux (i to by było bardziej optymistyczne) albo to zwężenie trzeba bedzie chirurgicznie poszerzać
Już zaczynam panikować
tak chciałam uniknąc tych inwazyjnych badań
i wszystko z kontrastem i z naświetlaniem rtg
Jutro mam dzwonić jak nam posiew wyszedł, nefrolodzy z prokocimia twierdzą, że nie mieliśmy zumu- i ze w wadowicach nas zle zdiagnozowali... Juz nie wiem komu wierzyć i kogo słuchac
Mamy przewlekle brać furaginę i uważać na wszystkie infekcje
Beczeć mi się chce
kurde to faktycznie nie za dobre wiesci ;/ ale pamietaj ze ze chorobe wczesniej zdiagnozowana da sie wyleczyc, badz dobrej mysli i przetlumacz sobie ze to wsyztsko dla dobra i zdrowia Stasia i jest mu to potrzebne. glowa do gory. trzymamy kciuki!claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:zabka te pampersy Premium Care beda po 37,99 a nie 29,99
bo sprawdzalam w kauflandowskiej ulotce reklamowej
https://issuu.com/iulotka.pl/docs/kauflanddo250117?e=3073891/43223203
Ja mam gazetkę w rękach.
Może u mnie w mieście będą po tyle a i ciebie po tyle bo oni też tak potrafią.
A patrzyłam na daty? -
nick nieaktualnyClaudiuszek tyle i cie rozumiem.
Też mam wrażenie że ci lekarze uczą się każdy z innej książki
Mam nadzieję że trafiłaś na super lekarzy wiedzą co robią, co robić i jak wam pomóc.
Musisz wierzyć że będzie wszystko dobrze.
Wierzę że Stasia da się wyleczyć
I cieszę się że już pozegnaliscie anemie:-)
Brawo Stasiu:-)
A ty mamuśka weź głęboki wdech i powiedz sobie ze dacie radę!
Wiem że ci ciężko.
Becz może Ci teraz tego potrzeba na oczyszczenie.
Dacie radę.
My tu wszystkie trzymamy kciuki i jesteśmy z wami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2017, 12:14
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Ja mam gazetkę w rękach.
Może u mnie w mieście będą po tyle a i ciebie po tyle bo oni też tak potrafią.
A patrzyłam na daty?
Zabka a cholera wie co oni namieszane maja xD moze faktycznie jest jak mowisx, bo ja w gazetce mam 37,99 xD
mniejsza o to nsjwidoczniej sa rozne gazetki na rozne rehiony -
Claudiuszek
badania inwazyjne są straszne (psychicznie dla rodziców ). Ale jak mus to mus. Ale dokładniejszych juz nie ma a dobra diagnostyka jest podstawą dobrego leczenia. My przechodzilismy cewnikowanie serca. ..kontrast, strzelanie z rtg. ..a ciągle podawać dziecku mielismu spironol . Dzieciątko super badanie przeszło. Nie czytaj tylko internetów bo w niczym to nie pomaga a może zaszkodzić. My tu wszystkie trzymamy kciuki. Mają mocclaudiuszek lubi tę wiadomość
-
Claudiuszek, będzie dobrze, trzymam kciuki za synka. Najważniejszy jest optymizm. Musisz myśleć, że będzie wszystko dobrze, bo musi być, innego wyjścia nie ma.
Żabcia, ładnie ci się dzień zaczął
Sarcia, przykro, że Iguś nie chce spać w nocy. Przechodziłam przez to samo przez kilka tygodni i wiem co czujesz. Można nerwicy dostać od takiego ciągłego wstawania, karmienia itd. szczególnie jak już miał czas, że ładnie spał.
Dariah- trzymam kciuki za wizytę u lekarza. Będzie dobrze, musi być.
Ajrin- och...wypłacz się, czasem płacz pomaga, wyładujesz negatywne emocje i będzie lepiej.
Angela, podziwiam, kochana synowa z ciebie. Ja to jestem beztalencie kulinarne, jeśli chodzi o wypieki. Wszystko inne w kuchni uwielbiam robić. Pieczenie ewidentnie mi nie wychodzi. Zawsze zazdroszczę ludziom tego talentu w rękachclaudiuszek lubi tę wiadomość
-
Dariah, Natka dzięki za mile słowa ja juz probowalam wszystkiego rozne kombinacje i nic dziecko tylko oo szczepieniu pospalo 5 godzin. A tak testowalismy jedzebie co 3 godziny w dzien jedzenie on stop, lekka kolderka, kocyk, ciepla kolderka do spania, spanie w dzien dlugo nie soanie w dzien skracanie drzemek. No noc ewidentnie maly budzi sie jeść
Czytalam ze dzieciaki tak nadganiaja czesto bo w nocynpokarm bardziej tresciwy wiec chetnien jedza.